- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #26.581
sormadim canim aklima gelmedi tek saglikli olsunlarda baska birseye dua etmedim doktor baktikca ben dua ediyordum rabbim cumlemize saglikli evlatlar nasip etsin insallah ...dua ileCanım küçük diye düşünme onlar ikiz doğduklarında 2.5 kg oluyorlar bildiğim göre bence senin bebişler gayet iyi doktoruna sordunmu gr ları iyimi diye?
Bende de kanama alanı vardı Can'ım o Zaman başlamıştım 10. Haftada şimdi 18 oldum 14 . Haftada geçti bırak dediler gene olacak diye içiyorum psikolojik tamamen :) bazen bugün içmiycem diyorum karnım adet olacak gibi ağrıyor hemen içiyorum sonra :))) kafayı yedim sanırımBnm içerde 3 yerde kanama alanı var bn günde bir tane iciyrm canm kanamalar geçmediği için. Sen de bir tane iç istersen
Ooyy massalah kizina canim rabbim saglikla kucaginada nasip etsin insallah kac grm boy filan kac haftalik usg gore benim kizlar 20 haftalik 300 grmlar cok sukur bizde dun saglikla atlattik darisi detayliya girecek olanlara insallah saglikla.. ecmainBUGÜN BİZDE RENKLİ ULTRASONA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH SAĞLIKLI İNŞALLAH BEBİŞİMİZ BUGÜN ONU ÖYLE GÖRÜNCE ACAYİP HEYCANLANDIM DAHA CANLI CANLI İNSAN GİBİ KİM BİLİR DOĞUNCA NOLUCAK
Ne guzel poz vermis masallah kulagi burnu :) saglikla buyusun annesinin karninda ins :)BUGÜN BİZDE RENKLİ ULTRASONA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH SAĞLIKLI İNŞALLAH BEBİŞİMİZ BUGÜN ONU ÖYLE GÖRÜNCE ACAYİP HEYCANLANDIM DAHA CANLI CANLI İNSAN GİBİ KİM BİLİR DOĞUNCA NOLUCAK
Maşallah Kocaman olmuş annesi kime benzettiniz.bizimki biraz koca kafalı çıkmış :)BUGÜN BİZDE RENKLİ ULTRASONA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH SAĞLIKLI İNŞALLAH BEBİŞİMİZ BUGÜN ONU ÖYLE GÖRÜNCE ACAYİP HEYCANLANDIM DAHA CANLI CANLI İNSAN GİBİ KİM BİLİR DOĞUNCA NOLUCAK
Sekerli enerjili besin tuket gercekten harekete geciyorlar bende dun metro cikolata yedim bebislere doktor bakarken pit pit tepik yedim kizlardan cok guzel yaa sagli sollu yiyorum :)))Oyyyy one oyle yaaaaa bu arada bugun 4 gun oldu hic hareket yok bebiste gercekten küstü bana sanirim
BUGÜN BİZDE RENKLİ ULTRASONA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH SAĞLIKLI İNŞALLAH BEBİŞİMİZ BUGÜN ONU ÖYLE GÖRÜNCE ACAYİP HEYCANLANDIM DAHA CANLI CANLI İNSAN GİBİ KİM BİLİR DOĞUNCA NOLUCAK
Ben 21 haftalik hamileyim ona ragmen 3 ,4 gun hic hissetmedigim oluyordu icini ferah tut annesi ya cok uyuyordur ya da ne hareketler yapiodur da annesine belli etmiodurOyyyy one oyle yaaaaa bu arada bugun 4 gun oldu hic hareket yok bebiste gercekten küstü bana sanirim
Ben de oyle yapmıstım ultrason oncesi 1 kutu çikolata bitirdim ama işe yaramadıSekerli enerjili besin tuket gercekten harekete geciyorlar bende dun metro cikolata yedim bebislere doktor bakarken pit pit tepik yedim kizlardan cok guzel yaa sagli sollu yiyorum :)))
Evet zaten öyle oluyor kafa hep karışık :))) azaltırım yavaş yavaş :) Ertan beyden yada ünü deki birinden. randevu almak zor değil ki telefonla arıyorum sekreterliği randevu istediğim günü söylüyorum uygunsa saati onlar veriyorlar yoksa ertesi güne yönlendiriyorlar ..yalnız tek problem 2 de gel diyorlar hep 5 i buluyor muayene olmak içerde çok tutuyorlar çok yoğun birde proflar 4 den sonra muayene ediyorlar mış ondan bekliyorum muayene 120 lira ..aladdin çok kalabalık pazar yeri gibi 2 dakka muayene edip yolluyor ama ilk oğlumda sezeryanı o yapmıştı belki ihtiyacım olursa diye elimde tutuyorum :) diğerleri dediğim gibi çerez yanı :) 'öylesineErtan beye randevu almak kolay oluyormu.univde oldugu icin zor olmuyormu.alaaddin bey cok kalabalik ozellikle tup bebek yaptrcaklar ona cok gittiginden baya kalabalik oldugunu duydum.digerlerini hic duymadim.sadece afsin beyin odasi nurettin beyle karsi karsiya cok kucucuk bir odasi var o dikkatimi cekti ordan aklimda kaldi.artik tek doktora yonelsen iyi olur biri baska birsey dese kafanda bir suru soru isareti olur.
Evde kahvaltida cilek receli yedim yolda giderken metro cikolata yedim karemelli olandan ve hareketliydi kizlarim massalah kizlarima :))Ben de oyle yapmıstım ultrason oncesi 1 kutu çikolata bitirdim ama işe yaramadıSen ne yedin şekerli?
Cnm için rahat etsin bnce bi tane iç zararı yoktur herhlde. bn bi ara biraktm doktor 3 yerde var deyince yine 1 tane içmeye basladm.çok şükür bnde hc kanama olmadı ama en baştan beri kesenin etrafnda bi de Plesenta nin altnda var kanama alaniBende de kanama alanı vardı Can'ım o Zaman başlamıştım 10. Haftada şimdi 18 oldum 14 . Haftada geçti bırak dediler gene olacak diye içiyorum psikolojik tamamen :) bazen bugün içmiycem diyorum karnım adet olacak gibi ağrıyor hemen içiyorum sonra :))) kafayı yedim sanırım
Ne gü
ne güzel bir bakış açısı gerçekten çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ama inan ben kendimi çok yorgun hissediyorum hiç birşey için mücadele etmek gelmiyor sanki içimden.. Son günlerde korku saldı içimi bebeğimi kollarıma aldığım da da olmuştu bu ben ne yaparım bununla ömür boyu demiştim kendi kendime sonra etrafımda yeni anne olanların anlattıklarını duyunca bende mi bir anormallik var dedim.. Mesela arkadaşlarım onu kollarıma aldığımda sanki bütün çektiğim sıkıntılar geçti anne olmak mükemmel bir duyguymuş yavrum evladım falan dediklerini duyunca... Oysa ben o duyguları onunla bir hayatı paylaşmaya başlayınca yaşadım millet neden bu kadar kolay ve çabuk yaşıyor diye de anlam veremedim.. Bütün bunların üstüne eşimin iş yoğunluğu benim atama stresim eklenince anne olmak çok zor gelmişti açıkcası.. Şimdi yeniden anne olacağım bir dönemde eşim çok ağır bir işin içine girdi 12 daireli bir apart satın aldı maddi zorluklarını önemsemiyorum çok şükür benim maaşıma hiç dokunmaz ama onun altına girdiği yük zorluk ve tam da bu kritik dönemde gece gündüz bu işle uğraşması beni boğuyor, nefes alamıyorum... Ben para pul değil yanımda bir eş bir baba istiyorum... Anlatamıyorum anlatamıyorum yada karşındaki okadar bencil ki anlamamak için elinden gelenin fazlasını yapıyor...
Kaç ordan canım kaççççç:)Adanada hava yaniyor canlar disari baksak pencereden hemen kaciyoruz
Ayy çok güzel yaaa. Yüzü çıkmış kuzunun çok sakin görünüyor maşallahBUGÜN BİZDE RENKLİ ULTRASONA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH SAĞLIKLI İNŞALLAH BEBİŞİMİZ BUGÜN ONU ÖYLE GÖRÜNCE ACAYİP HEYCANLANDIM DAHA CANLI CANLI İNSAN GİBİ KİM BİLİR DOĞUNCA NOLUCAK
Canım yanlış anladın galiba. Bebişlerin sağlıklı maşallah kilolarıda iyi demek istedim.sormadim canim aklima gelmedi tek saglikli olsunlarda baska birseye dua etmedim doktor baktikca ben dua ediyordum rabbim cumlemize saglikli evlatlar nasip etsin insallah ...dua ile
Güldürdün beni , bende böyle bir sorunla karşılaşınca ya anneme kaçıyorum yada uyuyup kalıyorum dışarda yiyoruz
Eveeet box ringine döndü mü göbüş:)) bi sağ kroşe bi aparkartSekerli enerjili besin tuket gercekten harekete geciyorlar bende dun metro cikolata yedim bebislere doktor bakarken pit pit tepik yedim kizlardan cok guzel yaa sagli sollu yiyorum :)))
sağol canım teşekkür ederim. bende o testi yaptırmayı düşünüyorum çünkü hem kendimi hem bebeğimi çok yıpratacam doğuma kadar. inşallah benim sonucumda seninki gibi temiz gelir. Allah kimseyi darda bırakmasın. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?