bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım küçük diye düşünme onlar ikiz doğduklarında 2.5 kg oluyorlar bildiğim göre bence senin bebişler gayet iyi doktoruna sordunmu gr ları iyimi diye?
sormadim canim aklima gelmedi tek saglikli olsunlarda baska birseye dua etmedim doktor baktikca ben dua ediyordum rabbim cumlemize saglikli evlatlar nasip etsin insallah ...dua ile

Bnm içerde 3 yerde kanama alanı var bn günde bir tane iciyrm canm kanamalar geçmediği için. Sen de bir tane iç istersen
Bende de kanama alanı vardı Can'ım o Zaman başlamıştım 10. Haftada şimdi 18 oldum 14 . Haftada geçti bırak dediler gene olacak diye içiyorum psikolojik tamamen :) bazen bugün içmiycem diyorum karnım adet olacak gibi ağrıyor hemen içiyorum sonra :))) kafayı yedim sanırım

Ooyy massalah kizina canim rabbim saglikla kucaginada nasip etsin insallah kac grm boy filan kac haftalik usg gore benim kizlar 20 haftalik 300 grmlar cok sukur bizde dun saglikla atlattik darisi detayliya girecek olanlara insallah saglikla.. ecmain

Maşallah Kocaman olmuş annesi kime benzettiniz.bizimki biraz koca kafalı çıkmış :)

Oyyyy one oyle yaaaaa bu arada bugun 4 gun oldu hic hareket yok bebiste gercekten küstü bana sanirim
Sekerli enerjili besin tuket gercekten harekete geciyorlar bende dun metro cikolata yedim bebislere doktor bakarken pit pit tepik yedim kizlardan cok guzel yaa sagli sollu yiyorum :)))

Sekerli enerjili besin tuket gercekten harekete geciyorlar bende dun metro cikolata yedim bebislere doktor bakarken pit pit tepik yedim kizlardan cok guzel yaa sagli sollu yiyorum :)))
Ben de oyle yapmıstım ultrason oncesi 1 kutu çikolata bitirdim ama işe yaramadı Sen dr.dan ne kadar önce yedin şekerli?

Evet zaten öyle oluyor kafa hep karışık :))) azaltırım yavaş yavaş :) Ertan beyden yada ünü deki birinden. randevu almak zor değil ki telefonla arıyorum sekreterliği randevu istediğim günü söylüyorum uygunsa saati onlar veriyorlar yoksa ertesi güne yönlendiriyorlar ..yalnız tek problem 2 de gel diyorlar hep 5 i buluyor muayene olmak içerde çok tutuyorlar çok yoğun birde proflar 4 den sonra muayene ediyorlar mış ondan bekliyorum muayene 120 lira ..aladdin çok kalabalık pazar yeri gibi 2 dakka muayene edip yolluyor ama ilk oğlumda sezeryanı o yapmıştı belki ihtiyacım olursa diye elimde tutuyorum :) diğerleri dediğim gibi çerez yanı :) 'öylesine

Ben de oyle yapmıstım ultrason oncesi 1 kutu çikolata bitirdim ama işe yaramadı Sen ne yedin şekerli?
Evde kahvaltida cilek receli yedim yolda giderken metro cikolata yedim karemelli olandan ve hareketliydi kizlarim massalah kizlarima :))

Cnm için rahat etsin bnce bi tane iç zararı yoktur herhlde. bn bi ara biraktm doktor 3 yerde var deyince yine 1 tane içmeye basladm.çok şükür bnde hc kanama olmadı ama en baştan beri kesenin etrafnda bi de Plesenta nin altnda var kanama alani

Bitanem inan bana lohusalığını pembe bulutlar üstünde, anne olmanın dayanılmaz güzelliğiyle yaşan insan çok nadirdir. Tıpta bir kez böyle bir şey mümkün değil. Annedeki hormonlar, annenin kimyasını bozuyor. Bir sürü anne var bebeğini emzirmek istemeyen, bir türlü sevemeyen. Kimi bu tür olumsuz durumların hormonal olduğunun bilincinde, kimi ise aşırı sevgi gösterisiyle bunu örtbas etmeye çalışıyor. Senin yaşadığın duygular son derece insani ve normal. Asla kendini farklı ve suçlu hissetme.
Erkekler bizim kadar romantik, kanaatkar ve tatminkar değiller. Belli ki eşin ikinci çocukla birlikte, ya da bunu planlarken, rahat bir hayat ve güvenli bir gelecek için daha hırslı planlar ve icraatler içine girmiş. Sen istemiyorum, bu bize yeter desen bile, o senin için ve çocukların için daha fazlasını istemiş. Bu uğurda daha büyük bir maddi manevi sorumluluğun içine girmiş. Onlar bizi anlayamaz, anlamaya çalışmaz. Biz yapabiliriz ama. Çok şükür ki eşinin sağlığı yerinde, sizin başınızda. Allah korusun yolunu şaşıran, şeytana uyan binlerce eş var. Bırak sizin için uğraşsın, çabalasın. Bu günler elbet geçecek. Bir ömürde 10-15 ayın hükmü ne? Sonra inşallah hep birlikte sefasını sürersiniz. Akarınız çok iyi olursa eşinin size ayıracağı vakit de artacaktır. Sabır bitanem. Allah eşinle muhabbetinizi artırsın inşallah.
Yine Not: Tatlım senin iştahın yoktu diye hatırlıyorum. Az ya da yetersiz beslenme, yetersiz alınan karbonhidrat da stres ve depresyonu tetikler. Porsiyonda küçük, besin ve kalori değeri yüksek şeylerden ye, iç hiç değilse. Kuruyemiş, kuru meyve, dondurma, taze buzzz gibi meyve suları gibi...

Ayy çok güzel yaaa. Yüzü çıkmış kuzunun çok sakin görünüyor maşallah

Kizlar ramazan ayindayiz ama bu sicaklarda denize girmeden de olmucak gibi yuzme de cok saglikli bise hamilelikte. Ramazan diye burda sadece kadinlarin girebdigi bi plaj var oraya gidecegim sanirm daha fazla dayanamicam gibi.

Güldürdün beni , bende böyle bir sorunla karşılaşınca ya anneme kaçıyorum yada uyuyup kalıyorum dışarda yiyoruz

Sağolsun benim kocam yemek konusunda sıkıntı yaratmadığı için, ben bu konuda pek daralmıyordum. Dışarı çıkıyoduk biz de dediğin gibi. Şimdi ben sürekli evde yatmak zorunda olduğum için kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeğini yazık o yapıp, hazırlıyor. Annesi iki bina ilerde ama oralı olmuyor. Biraz önce telefon etti, "geçen haftadan yoğurt var, BİR TABAK da etli pilav var onları getiricem, bugün oğlumun doğum günü onu görmüş olurum diye" (Allahım affet)

Amiinn canım. İçini ferah tut sen. Test sonucu en az iki hafta sonra geliyor. O günler geçmek bilmiyor. Ama sonucu alınca da hiç bir şey umrunda olmuyor. Ben çok eminim Allahın izniyle senin sonucun da iyi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…