bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evde kahvaltida cilek receli yedim yolda giderken metro cikolata yedim karemelli olandan ve hareketliydi kizlarim massalah kizlarima :))
Masallah canim sana ve bebislerine anladigim sabahtan baslayip bir iki saat oncesinde de devam ediceksin ben de oyle deneyeyim bu kez gecen sefer normal yumurta peynirli kahvalti yapmistim muayene oncesi de yaklasik 45 dakka oncesi bir kutu cikolata bitirmistim hayaller hareketlerini gormekken gercekler uykusunda poposunu kaydirip hafif hafif kaykilan bebek oldu

Çok haklısın Can'ım söylediklerin içimi rahatlattı Rabbim senin de gönlüne ferahlık versin... Aslında güzel ekmek yiyorum ama faydalı şeyler yemiyorum hamile kalınca 4 kilo. Verdim hala geriye almadım onu da takıntı yaptım banyoya her girdiğimde belki de gün içinde üç dört kere tartılıyorum ama yok daha gram bile almamışım... Cildim de bozuldu çok sivilcelendim ve gözlerim çöktü sanki hamile değil de hasta gibiyim,. Bunlarda beni üzüyor herşey böyle üst üste geldi...
Eşim de sürekli senin söylediklerini söylüyor ama insan işte başkasından duymak istiyor demek ki... Çok teşekkür ederim tekrar iyi ki varsın,..

Canım yaaa valla ben burda bozuldum gibi oldum ne demek geçen haftadan yoğurt kaldı ya market yokmu bu memlekette taze alsın bir Tabak etli pilava dicek laf bulamıyorum. Oğlunun doğum gününe bukadar mı değer veriyormuş. Ama sen merak etme canım eşin taze taze yemek yapar annesini utandırır bence. Herkes kendine yakışanı yapıyor işte

Okurken kendimden geçtim tatlım yaa, bin kere maşallah. Ne hoş şeyler

Kizlar ramazan ayindayiz ama bu sicaklarda denize girmeden de olmucak gibi yuzme de cok saglikli bise hamilelikte. Ramazan diye burda sadece kadinlarin girebdigi bi plaj var oraya gidecegim sanirm daha fazla dayanamicam gibi.
Yuzme cok faydalı canım ancak drum Mayonu sakın ıslak bırakma degıstır yada ıkı parcalı giyin dedı

Ay sağolsun ne düşünceliymiş geçen haftadan kalmış zehirlenmeyelim deseydin.. İşte diyoruz ya erkekler bencil diye hadi bakalım hemcinsimiz birisi de böyle yaparsa erkekler normal bence.." Doğum gününüz kutlu olsun bu arada... Bir daha kine kızın babasının kucağında aşkla birbirlerine bakarken sende onları izlersin annesi.... Gerçekten sürekli yatmak çok zordur seni anlayabiliyorum kucağımıza alalım inşaallah bu günleri gülerek hatırlayalım...

Okurken kendimden geçtim tatlım yaa, bin kere maşallah. Ne hoş şeyler
Canım bende senin yazdıklarını beğenerek okuyorum. Biz bazı olaylara düz mantık yaklaşırken ki %80 yanını görüp Yorumluyoruz ama sen bizim göremediğimiz %20 lik tarafından bakıp öyle yaklaşıyırsun. Hayata bakışın çok güzel inşallah sağlıklı bi bebeğin olur onu da kendi bakışına göre yetiştirirsin bitanem.

Anlamadım gecen haftadan yoğurt mu var...ne demek bu yaaaa..

Nilkeeeee ya sen ne güzel bir insansın ya

Bitanem benimmm, çok teşekkür ederim. Sen çok güzel bir insansın asıl; limonata tarifinden, diş macunu seçimine kadar bizim ve bebeklerimizin sağlığını düşünerek, hemen bilgilerini bizimle paylaşıyorsun. Çok teşekkürler

İyi ki sen de varsın bitanem. Çok sevindim biraz daha iyi hissetmene. Bak iştahsızlık tetikliyor her şeyi. Acı filan yiyebiliyorsan, iştahını açar. Doktorunla bir konuş bu iştahsızlık ve kilo durmunu.

Yoğurdu kendi yapıyor da ondan. Ben de hep kendim yaparım. Demiştim bol bol ev yapımı yoğurt yemem gerekiyor diye. İki kez getirdi. Gerçekten getirmese daha iyi, nerde küçük, kötü, kapaksız kap var ona yapıp getiriyor, küfreder gibi. Yiyemiyorum ben de. Hayır bir de normalde beş kilo sütten yapar, kayınpederime bize de yoğurt yapacağını söyleyip 10 kg aldırıyor. Bize gelen yoğurt bir kilo en fazla.
Bir aydır aramıyordu. Bugün arayıp bunları dedi. Ben de bozuldum. Kapıya gelir ya da eşim aşağı iner bişey alıp verilecekse. Tamam anne İlker alır aşağıdan 5-6 gibi gelir dedim. Yok olur mu yukarı gelicez, oğlumun doğum günü dedi. Ay ev çok dağınık deyiverdim. Saat 18.30 oldu hala gelmediler. Ayıp ettim öyle dediğim için diye şimdi hem utanıyorum, hem üzülüyorum

Ama yine de incelikli davranıyor, çabuk tüketin diyor

Canım çok ama çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Dediğin gibi inşallah bu yaşadıklarımız şimdi bizi üzse de, ilerde gülüp geçeceğimiz anılar olarak kalır. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla bağışlasın bize. Hepimiz eşimizle, çocuklarımızla, sevgiyle mutlulukla hep bir arada yaşayalım

Utanması gereken ve ayrıca üzülmesi gereken tek kişi odur bebişim hiç düşünme bile ...madem o kadar yakın senin için olmasa bile oğlunu yorulmasın diye en azından haftada bir evi toplaması yemek yapması ihtiyaçlarınızı gidermesi lazım ama yapmıyor işte bu onun ayıbı...hiçte ayıp olmamış hatta Aslı'nda siz bize gelirmiydiniz yaaaaa ..eee doğum günüde kapının önünde kutlasaydınız diyebilinse keşke ama işteeee olmuyor...neyse bu günlerde geçecek az kaldı direniyoruz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…