bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım yanlış anladın galiba. Bebişlerin sağlıklı maşallah kilolarıda iyi demek istedim.
Yok canim anladim seni o anki duami soyledim sana tatlim aklima gelmedi soylemek nasil grmlari demek tatlim ben yanlis kelime ifade ettiysem ozurdilerim tatlim

Son düzenleme:
Kaç ordan canım kaççççç:)
aynen kacmak gerek canim evden cikmiyorum genelde hastane isi olmasa bel agrim var uzaniyorum serin serin evde dun cok kotu bunaldim sicaktan bayginlik geldi soguk suya vurdum kendimi 3 litre iciyorumdur :))

Canımsın

Geldiler biraz önce. Kayınvalidem bozulduğumu mu anladı noolduysa, geçen haftaki yoğurdu getirmedim, onu biz yeriz, dün yeni yoğurt yapmıştım ondan getirdim dedi. Sustum. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim. Yeni yeşil fasulye yapmış, ondan da biraz koymuş, yanlışlıkla kendine ayırdığını da getirmiş. Kayınpederim üç kez kalsın o da çocukların kısmeti dedi. Duymazdan geldi. Unutmayım diye kapının önüne koydu. Dünden kalan bir tabak pilav da özenle dolapta yerini aldı.
Kocamın doğum günü kısmeti. Bozulmak üzere olan yoğurt ve bir tabak pilav beklerken, sürprizlere boğulduk

Nankör müyüm ki

Enfal97 @Aydede88

Yok kuzu uzulcek bisey yok ev daginik demissin bisey yok bunda hic de canini skma

Allahim yarabbim yaaa ne ilginc bi kv var kuzum ne kadar ayip ve gunah bi yemek yapamamis mi adam akilli senin durumunu da biliyor ustelik yarin dogurunca torunum torunum diye ustune coreklenir cocugun ne babannelik yaptiysa insan guzel yemegini yapar arada eve cagirir gel kizim yemek ye diye nankor filan deilsin kadin hic bisey yapmiyo ki nankor olasin

Üzülmek mi lütfen bu kadar iyi olma Nilkemmm.Gecen haftadan kalan yoğurdu hamile geline vermek isteyen ayıp etmiyor da sen ev dağınık deyince mi ayıp oluyor.Dağınıksa dağınık yapcak bişey yok.Üzme kendini.

Sorma kuzum... Yine de sağolsun. Zoraki de olsa yaptı
Kızım ne kadar sevgi içinde olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. O yüzden çok sakınmayacağım. Sadece yetiştirme şeklime aykırı davranırlarsa, ona müdehale ederim. Şimdiden kara kara düşünüyorum kırmadan, sivrilmeden nasıl bu müdehaleyi yapabilirim diye. Ama imkansız, ne desem ben suçlu olacağım, çünkü çok alınganlar. Zira hem kayınpederim, hem kayınvalidem her şeyi kusursuz bilen mükemmel insanlardır

Şimdi de dedikodusunu yaptım diye, acaip utanıp, üzülüyorum Begümüm. Ben düzelmem
Sonradan vazgeçip yeni yaptığı yoğurttan getirmiş, bir de yeşil fasulye. Pilav da bir tabaktan çokmuş, eşim yedi, daha da varmış. (Bunlar da günah çıkarma çabası, hem kayınvalidem hem benim için. O yaparak, ben yazarak... )

Eyvah eyvah kuzum neyse lohusa topicimiz de konusuruz butun bunlari hepimiz fikirlerimizi sunariz rahat atlatiriz umarim bitanemm

Ay yerim ben seni çok tatlısın güzelim maşallah sana bende senin gibiyim ne kadar kırılsam da karşımdakini özellikle büyükleri kırmamsk için elimden geleni yaparım çok şükür ki eşin iyi anlayışlı benim eşimde öyledir anlar onların yaptığı hatayı bana idare et der bende sesimi çıkarmam.. Keşke yakın olsaydık ya ben yemek yapmayı çok severim sana taze taze yaptıklarımdan ayırırdım eski evimde bir Komşum vardı ben hasta yada yorgun oldum mu yemeği bırak demlediği çaydan bile verirdi bende ona.. İnsanın yüzlerce akrabası olacağına can dostu komşusu olacak... Yani birde anlamadığım getirdiği fasulyenin kalanını götürdü mü ben oraya takıldım... Neyse rabnim bizi böyle kayınvalide olmaktan korusun gelinlerimizle damatlarımızla anne kız anne oğul gibi olalım inşaallah..

Sen ne tatlisin kuzum insallahh biz cok iyi kv ler olcsz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…