bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İyi ki sen de varsın bitanem. Çok sevindim biraz daha iyi hissetmene. Bak iştahsızlık tetikliyor her şeyi. Acı filan yiyebiliyorsan, iştahını açar. Doktorunla bir konuş bu iştahsızlık ve kilo durmunu.
Bu arada kimseye söyleyemedim de size itiraf edeyim dün yemeğin yanına turşu çıkartıyordum bir kavanoz ve buzdolabındaydı neyse turşuyu aldım bir kaç tane ağzıma attım sonra kavanozdaki suyu bardağa döktüm bi tadına bakayım derken hepsini içmişim sonra bir bardak daha ve bittiiii.. Bir iyi geldi yine olsa yine yaparım ama evladım kavrulmuşmudur okadar turşu suyuyla fena vicdan yaptım

Sen ne tatlisin kuzum insallahh biz cok iyi kv ler olcsz
Sende öylesin kiiii.biz iyi olmaya gayret edersek inşaallah evlatlarımızda iyilerle karşılaşır... Hem bundan güzel yatırım mı olur... Oh evlat huzurlu biz huzurlu..

Keske her dk kimildasa bebisler
Benim minnak da son bir haftadır maşallahı var kıpır kıpır gece bile uyandığımda hissediyorum ay çok güzel bir duyguymuş unutmuşum... Benim oğlan da anneannesinde bu gün onların Bahçeli evi var yazın serin oluyor diye orada kalıyorlar bahçede iki tavuk birde serin eve gelmek istemiyor.. Adacık da tatile gidecek bol bol hayal kursun kuzum az kaldı az daha sabır

Ahahah afiyet olsun bisey olmaz kuzum seni susatir sadece o kadar

Yaaa teyzesi kavrulduk vallahi insallah su 10 gun hemen gecer

Yaaa teyzesi kavrulduk vallahi insallah su 10 gun hemen gecer
İnan her yer öyle benim oğlan birde klimadan hasta olurdu o yüzden tatilde Antalya'nın serin klimaya ihtiyaç duyulmayan yerlerini seçerdik küçükken.. O minnak mayolarını giyip suya atladığını hayal et kuzum iyi gelecektir

Allah razı olsun bitanem tüm güzel düşüncelerin ve duaların için. Burda gerçekten ayrı bir dostluk oluşturduk. Kimse kimsenin üzülmesini istemiyor. Herkes birbirine kol kanat germeye, sıkıntıda olanı rahatlatmaya çalışıyor. Ben de bir nebze başarabiliyorsam, ne mutlu bana

Yerin onları ben çifter çifter değil üçer üçer alıyordunuz anlaşın üç katı masraf.. Oh harika bebeler büyüyünce birde içinin dolmuş resmini isteriz artık
Insallah o gunleride saglikla gorruz insallah resimlerde paylasiriz burda hep birlikte 10 dkk dolmadan sileriz tabi ben ikizlerden firsat bulup girebilirsem buraya cumlemize saglikla nasip etsin minnoslarmizi rabbim insallah.. dua ile ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…