bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar benim ayaklarimin alti yaniyorinanilmaz derece de cok rahatsiz oluyorum. Ben hic bilmem ki ayaklarim isindi hep soguktu yazin bile corap giyerdim. Ne yapsam gecer
Benimde ayaklar yaniyor ates gibi kiz bebeklerde yanar erkeklerde usurlermis dogrumu ki acaba :)))

Ne nankör ü kuzum ya. Asıl o ayıp etmiş getirdiği yemeği kapının önüne koymuş unutmayım diye. o yoğurdu da yanlışlıkla yeni yaptığını getirmiştir. Bence yeni yaptı eski yi size verecekti allah razı olmadı yeniyi size getirdi oğluna hediye almış mı doğum günü olduğunu söylüyor madem
Ay anam ben ne fena oldum böyle neler diyorum inşallah iyi anılan bi kaynana olurum. Kızımda var inşallah oğlumda olcak. O günleri göstersin rabbim.kızıma nasıl davranırsan geline de öyle davrancam. Ay kaynana olduğumuzdada yazışırmıyız acaba

Kasim anneleri kaynana olunca diye baslik aciliyormus

Yazdıklarının altına imzamı atarım benim düşündüklerimi yazmışsın. Herşey tam ben:))) bizim büyük sorunlarımız yok elhamdülillah ama bazen bende kv kırılırım ama eşim sağolsun bana hak verir görür herşeyi yaşlı onlar haklısın ama idare et der onun hatrı var diye hiç ses çıkarmam. İnsanın eşi yanında oldumu kapının dışındaki hiç etkilemiyor üzemiyor canım. Böyle düşünüyorum. Ama genelde kv ilede iyiyiz allaha şükür.

Ayyy şimdi hiç içmem ama kızıma hamileyken pancar turşusu suyunu bardak bardak bende içerdim

Kızlar doktora sordum bu gün aşıya gerek yok dedi yaptırmayım mı dedim yaptırmasanda yaptırsanda bi şey olmaz sen bilirsin dedi kararsız kaldım

Kızlar doktora sordum bu gün aşıya gerek yok dedi yaptırmayım mı dedim yaptırmasanda yaptırsanda bi şey olmaz sen bilirsin dedi kararsız kaldım
Bence yaptir derim canim bebegin ve sen enfeksiyona mikroba magruz kalmayin derim ben 3 gebelik ve hepsinide yaptirdim

Maşşallah sana doğru olan bu bence çünkü onlarla aramızda yaşanan tatsızlık önce eşimizle aramızı açar sonra çocuklarımızın bir yanını eksik bırakır çok şükür halimize evimiz ayrı evleri ayrı eskiler ne sıkıntılar çekmişler misal annem her tatil olduğu gece babam kar kış demez dökerdi bizi yollara gece ancak varırdık babaanneme sabah bi uyanırdım annem yok gece yarısı babaannem kaldırmış yufka ekmek yaptırmış ve bittiğinde sabah ezanı okunuyormuş.. Neyse tatil biter izmire döneceğimiz gün annem evdeki bütün battaniye yorgan halı ne varsa yıkardı çocuktuk anlamazdık şimdi şimdi taşlar yerine oturuyor.. Şimdi çok şükür biz bile kendi evimizde böyle köle gibi çalışmıyor temizlikçi tutuyoruz.. Ve örnek olmak adına evlatlarımıza iyi hatıralar bırakalım inşaallah...

Özel de ki bazı doktorlar gerek görmüyor şartlar iyi diye ama bende sordum bana yaptır dedi doktor. Ben yaptırmaktan yanayım faydası olur zararı olmaz gibi geliyor bana

Ayyy şimdi hiç içmem ama kızıma hamileyken pancar turşusu suyunu bardak bardak bende içerdim
Sorma canım ya hiç ilk oğlumun hamileliğine benzemiyor onda gece yarısı Can'ım tatlı et isterdi. Bu da erkek ama Can'ım turşu istiyor sürekli erik yemelere doyamadım bu saatte hala yiyorum..

Kizlar balik yagi hapi

ya benimde yüzüm ve ayaklarim ates gibi soguk suya tutuyorum biraz rahatlatiyor sonra yine ayni
Bende aynı durumdayım dışarıya çıkarken terlik giymeye başladım arada su döküyorum ayaklarıma ama nafile.. Avuç içlerim pembe pembe ve Ateş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…