bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde ayaklar yaniyor ates gibi kiz bebeklerde yanar erkeklerde usurlermis dogrumu ki acaba :)))
Bak bu tez de tutmadı bende ilk hamileliğimde donardı gerçekten amA şimdi alev alev yanıyor balkonda yemek yiyoruz Çeşmeyi açıp masanın altına su döküyorum buz gibi deysin diye

Bak bu tez de tutmadı bende ilk hamileliğimde donardı gerçekten amA şimdi alev alev yanıyor balkonda yemek yiyoruz Çeşmeyi açıp masanın altına su döküyorum buz gibi deysin diye
Detayliyida bekle derim bence yanilabilir doktorun once kiz dedi sonra erkek detaylida belli olur canim hayirlisi olsun senin icin

Canım benimde canım et istiyor tatlı istiyor. Ekşi çok yemiyorum
Ben ilk oğluma hamile kalana kadar kıymalı pide bile yemezdim nefret ederdim etten hamilelikle birlikte rüyamda mangal yakıyorduk öyle başladım et yemeye ama bu farklı hiç istemiyor canım et balık tavuk...

Evet bende öyleyim çiğköfte zararlı ama çok canım istiyor ay kusura bakmayın ben çok yemek muhabbeti yaptım hakkınızı helal edin
Yok estağfurullah canım. Etsiz olandan al. Ben canım isteyince evde istila bol acılı ciğ köfte yaparım acı atmadan ayırırım zeynep zülal de çok sever. Demin lahmacun muhabbeti döndü ya bu hamilelikle onu bol acılı çok istedim mesela. Ayyy kızlar kusura bakmayın nolur

Detayliyida bekle derim bence yanilabilir doktorun once kiz dedi sonra erkek detaylida belli olur canim hayirlisi olsun senin icin
Belirtiler farklı ama pipiyi gördük eşimle o yüzden pek ihtimal vermiyorum ama tabi Allah'ın işi bu belli olmaz.. İkisine de amenna... Bayram'dan sonra detaylıya gidiyorum bende.. Gerçi 14. Hafta da gitmiştim perinatologa çok şükür iyiydi doktorum 5 hafta sonra tekrar gel dedi.. Öyle bişey olursa kız derlerse onada inanmam artık kesin derim karnımda iki Bebek var bi birini görüp söylüyorlar bi diğerini

Çok şükür olmayan şeyler değil eşim pek izin vermiyor daha iki kere yedim gizli saklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…