bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimki de onun kokusuna dayanamıyor annem yaparsa gidip yerim evde pişiremem. Seviyorum napim zeynep zülal de bayılır umarım paşada bana çeker

Ayy valla oğlum da bana çeksin benim koca da hiç sevmez. Annem sağolsun o yapardı istanbulda 4 senedir iyi bi yer bul bari arada ben yiyeyim diyordum bula bula da hamilelikte arkadaş tavsiyesiyle buldum ama YASAK

Benim adam da doktor ağzı var doktor bişeyi iyi dediyse onu ye her akşam ye sabah öğle akşam ye ama yasak dediyse o yasak
Keşke doktoru önceden öğretebilsen hamile kadın ne isterse o an yesin alkol ve sigara hariç herşey serbest dese neler istersin acaba tv de gece yarısı aşerdim diye gönderiyorlar ya çok özeniyorum. Gerçi denemedim belki benimkide gider ama kıyamam işte

Ayy valla oğlum da bana çeksin benim koca da hiç sevmez. Annem sağolsun o yapardı istanbulda 4 senedir iyi bi yer bul bari arada ben yiyeyim diyordum bula bula da hamilelikte arkadaş tavsiyesiyle buldum ama YASAK
Aşerdim bi yerim şişer çocukta iz olur diye korkutsan işe yaramaz mı ki

Bana arkadaş gece yarısı simit iste dedi bulması imkansız dedi o istemiş ben kıyamadım sadece bi akşam canım x bişi istediydi dolaştı aradı bulamadı biz kıyamıyoruz sanırsam

Kızlar yaaa göbekleriniz cikti mi ???? 1-2 gündür acayip takıntı haline getirdim ben göbeğim küçük mu diye
İnstagramda falan goruyorum benimle aynı haftalarda olanların göbekleri Kocaman sanki
Canım benim göbekte kararsız bi şişiyor çıkıyor bi küçülüyor o yüzden bilemicem. Bazılarının hemen çıkar bazılarının geç çıkar bünyede bünyeye değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…