bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Onlar mutlu olmaz ben agzimla kus tutayim niye ordek degil derler. Zaten amac huzurumuzu kacirmak. Kadin agziyla hep diyor bosanacaksiniz.
Allah Allah esin de düşünse biraz bayram günü gtmeyi kabul ediyorsun daha da zorlamasa seni.başkası olsa bayramda bile gtmez zorlama fln desen ne der acaba

dün bebeğim kıpır kıpırdı bugün tık yok. böyle olunca korkuyor insan pufff
Cnm bn de çok korkuyrdum hissetmiyrm diye ama detaylıdan snra rahatladm.cnku çok hareketli dedi doktor.yani her zamn hssetmyrz aslında hareketliler.bn oturup hareket bekliyrdum bugün hc yapmadm çok kafam rahat oldu valla.sen de yapma insan kndi kndine kuruyor kafada bu sefer

Allah Allah esin de düşünse biraz bayram günü gtmeyi kabul ediyorsun daha da zorlamasa seni.başkası olsa bayramda bile gtmez zorlama fln desen ne der acaba
Konustuk 1 saat once. Aramizi duzeltmek istiyormus. Duzeltmek onemli degil ki bana yasattiklarini tekrar edecek bir kadin var her firsatta laf sokmak isteyen. Ben aileme gidicem karin olmadan gelme diyorlar sende geliceksin kalicaz da dedi. Bende ailen seni parmaginda oynatabilir ama beni asla dedim. Sen annene 5 gelin daha getir annende o cene oldugu surece 5 gelinde gorusmez annenle dedim. Napalim.peki dedim bi cozum bul dedi ne duymak istiyorsun dedim. Bosanalim dersen bosanalim dedim. Kapattik konuyu.

Canim ben mesaj silmiyorum tatlim sadece kendi fotomu paylastim onu sildim sadece neden sileyim canim mesajlari tatlim ...
Ama şöyle oluyor ordan çıkardım bende şimdi bir yorum var üzerinde senin ismin var ama yorum gözükmüyor ben yanlış anladım o Zaman kusura bakma güzelim sürekli arka arkaya yorum yapmış gibi görülüyorsun ama içeriği gözükmüyor hatta dur yine olursa fotosunu çekerim

Acaba yanlislikla engellemis olabilirmisin tatlim Enfal97 zaten bu yazimi gorursen engelde yoktur tatlim :))
Aa evet o Zaman bak ben bu guruptan birini yanlışlıkla engellemiş olabilirim haklısın dur bi kontrol edeyim o kişi sen değilsin ama çünkü bunu da görmezdim haklısın dur engellenenlere ben bir bakayım çok sağol güzelim kusura bakma tekrar olur mu

O da iyi niyetli düşünüyor ama sorun senin oraya gitmenle cozulmucek ki.annesini karşısına alıp bnm eşimi kıracak şeyler söylersen bn de gelmem bni de uzuyorsun fln dese bi rest cekse blki o da huzursuzluk çıkaramaz.bosanalim demek çok yipratiypr iki tarafı da.bi ara bz de öyleydik eşimle. Bzm 3.kişiler yoktu ama hep kndi sorunlarımız. Boşanma kelimesini kullanmadan çozmeye çalışmak daha iyi canım.birden uzuldm sen öyle yazınca çok kötü bi hava oluyor evde cnku öyle konusulunca

Canim ben sik yazmiyorum tatlim aralarda yaziyorum arkadaslarda cvp verdiyse ust ustte o zaman olabilir tatlim :)))

Yok canim onemli degil tatlim sik girmiyorum bu aralar agrilarim var dayanamiyorum bacaklarimin kemigi agriyor cekiliyor resmen

Canim ben sik yazmiyorum tatlim aralarda yaziyorum arkadaslarda cvp verdiyse ust ustte o zaman olabilir tatlim :)))
Aynen dediğin gibiymiş bu guruptan iki kişiyi kara listeye eklemişim biri A Antihindistancevizi diğeri mikaonur yazıyordu galiba kızlar kusura bakmayın Nasıl yaptım inanın bende bilmiyorum sizlerin yorumlarınızı görmüyormuşum meğer diyorum hep ben birisini görmüyorum ama kim

Geçmiş olsun güzelim ya sebebi ne acaba doktoruna sormuşmuydun magnezyum da kullanı
Evet magnezyumu kullaniyorum kalsiyum kullaniyorum ama yok olmuyor artik sabah kahvaltisinda tek icimlik sutlerden icmeye basladim ikiz gebeliklerde olabilirmis ayagimin altina kadar agriyor cok kotu dayanacagiz minnoslar icin saglikla gelsinler yeterki ..... ecmain

Yumurta yiyebiliyorsan oda çok iyi olur aslında ben daha başlayamadım Nasıl olacak halim bilmiyorum.. Süt bende de yok of ilk oğlumda hiç böyle değildim

gonulll benim de ayaklarım çok şiş gibi ve altı yanıyor oysa bütün gün evdeydim ve yattım sürekli sıcaklar etkiledi herhalde
Sicaklar cok etkiliyor canim.birde aksam ustu 6 dan sonra oturmak yok bana.iftr icin ymek hazirla sonrasi bulasik kahve cay derken 10 oluyor.ondan sonra bitaz oturuyorum hadi cocuklari uyutmaya yoruluyorum da biraz onunda etkisi var.suyu bol icelim arkadasim.

Yumurta yiyebiliyorsan oda çok iyi olur aslında ben daha başlayamadım Nasıl olacak halim bilmiyorum.. Süt bende de yok of ilk oğlumda hiç böyle değildim
Havalarda isindi yumurtada agir kokuyor burnuma artik yemem yumurta bu havalarda kotu kokusu var canim yaa yogurt ayran cacik iyi olur bu sicaklarda soguk sut sık tuketmek lazim

Bazen bende de oluyor agridan nereye koycagimi sapitiyorum bacaklarimi.heleki sen 2 can tasiyorsun Allah yardimcin olsun.benimde uzerinden 2 yil gecti yine hamile kaldim bir de emziriyordum ondan herhalde agrilrim diyorum vucut daha toparlayamamisti kendini.

Ben de öyle tam 6 da başlıyorum yemek yapmaya daha yarım saat önce gittiler uyumaya baba oğul salonda meyveler çaylar çerezler beni bekliyor suyu çok içiyorum artık birde bu mantar enfeksiyonu olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…