bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canim yaa vucuttaki depolarda ne varsa bebisler aldi bizden dun agladim oflaya oflaya esim masaj yapti bacaklarima faydasi yok icin icin sizliyor kemiklerim rabbim saglik versin cumlemize ve minnoslarimiza... ecmain

Canım herkes ismin sonuna 3 harfleri isim ekliyor o kadar çok ki naz nur efe alp vs bence ya hayrunisa koy yada sadece nisa daha sade ve zarif olur yine de tercih senin tatlım zevkler ve renkler tartışılmaz sadece fikrimi belirtmek istedim canım.

Aynen canim yaa vucuttaki depolarda ne varsa bebisler aldi bizden dun agladim oflaya oflaya esim masaj yapti bacaklarima faydasi yok icin icin sizliyor kemiklerim rabbim saglik versin cumlemize ve minnoslarimiza... ecmain

Ayy canım ya sen 3 canlısın. Benimde geçen hafta misafirlerim vardı iftara sadece yemek yaptım ama gece ayaklarımın ağrısından ağladım bastıkça nasıl ağrıdı. Allah yardımcımız olsun senin iki katı olsun

Ayyy canim benim allah razi olsun rabbim yardimcimiz olsun bugunleri unutturacak minnoslarimiz saglikla insallah

Canım seni anlıyorum ama görüyorum ki her fırsatta boşanmak lafını tekrarlıyorsun. Bu konuda seni eleştirebilirim. Sürekli bunu eşine söylersen bi sinir anında tamam boşanalım der sonra özür dilese bile içinden çıkmaz canım. Kırmak istemiyorum ama eşlerin en şiddetli kavga anında bile bu kelimeyi konuşmaması lazım bana göre.

Can'ım ya şimdiye kadar belki çok fark etmedi ama şimdiden sonra ağırlıkları da artınca senin işin biraz daha zorlaşıyor değil mi,.. Olsun az kaldı 4 ay sonra pembiş Prensesler kucağında olacak inşaallah.. O zamana kadar da boş ver ev dağınık kalsın yorma kendini inan ben sadece yemek yapıyorum birde ütü o bile çok yoruyor beni birde aksi gibi bulaşık makinem yandı yenisini alıcağız ama daha model de karar veremedik..elde yıkıyoruz arada eşim yıkıyor son ZamanLarda Okadar tembelleştim ki sahura bile kalkamıyorum yazık ne bulursa yiyip yatıyor

Canım Allah kolaylık versin ben arçelik 4 programlı aldım çok memnunum tavsiye ederim canım

Canım Allah kolaylık versin ben arçelik 4 programlı aldım çok memnunum tavsiye ederim canım
Yeni mi aldın Can'ım bende sizlere sormayı düşünüyordum memnuniyet önemli bu konuda inan internetten araştırırken kafam allak bullak oldu eşimde durmadan hadi çıkalım alalım diyip duruyor bende doğru karar vermek için bekliyorum çünkü kolay kolay değişen şeyler değil 10 senedir kullandık diğerini

Canım 1 yıl oldu. Ben kv evinde oturuyordum o alanyada oturuyor buradaki ev boştu. Oraya yeni evliyken 7 yıl oldu arçelik 8 program almıştık. Oda gayet iyiydi onu orada bıraktık yeni ev alıp çıktık buraya ankastre 4 program aldık 1 yıldır gayet memnunum canım. Ben tüm beyaz eşyayı arçelik kullanıyorum canım.

Ikra meyra bu aralar neden az yapıyosun sen bakiim
canim bacaklarim cok kotu agriyor kemiklerim cekiliyor minnoslar
vucuttaki depolarda ne varsa bebisler aldi bizden dun agladim oflaya oflaya esim masaj yapti bacaklarima faydasi yok icin icin sizliyor kemiklerim rabbim saglik versin cumlemize ve minnoslarimiza... ecmain

Kizlar iyi geceler rabbim rahatlik versin cumlemize ben yatar sizlaya sizlaya uyumaya calisacagim ayaklarim bir tuhaf allaha emanet olun ❤❤❤

Benim bacaklarımda aynı bir kaç gündür hiç uyuyamıyorum çok sinir bozucu bir agrı uykuya dalamıyorum sıcaklarda bi taraftan ağlıcam resmen

Geçmiş olsun canım al benden de okadar ama uyku tutmuyor beni ayaklarımın altı çok fena benimde hem yanıyor hem ağrıyor şişti üzerine basamıyorum sağ ayağımın

Kesinlikle Arçelik :)))
Bu bir kamu spotudur :))) (koca mesleği)
:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…