bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ben o kadinin evinde kalmicam. Esim de cok iyi biliyor kalmayacagimi ama annesi karini al gel demis. Emri vaki yapmis. Bana yaptiklarini asla unutmam hele sofrada kayinpederin bwni hayvan yerine koymasi. Onlar beni mutlu etmedi bi kere ben niye surekli mutlu edim ki. Benim esimin hatri da bitti bende onlar icin. O yuzden asla o evde kalmayacagim

Seninkinin ismide cok guzelmis canimm Rabbim hayirli saglikli omur versin insaallah

Evet sonunda olayı çözdüm sanırım Ikra meyra mesaj yazdıktan sonra 10 dk içinde siliyorsun mesajları bende arkadaşların yorumlarını görüyorum sonradan okuyunca ama seninkileri göremiyorum.. Öyle değil mi..

Yok canimbu aralar mevhibe cok yazmiyor ondan mesaji pek yok.

Canm başka şehir olsa dediğin gibi kalinir idare edilir ama aynı şehirde kalmak çok saçma bayram günü gtseniz de memnun olurlar zaten.ki senin ve eşinin huzurunu bozuyolarsa ekstra onları mutlu etmeye gerek yok gbi geldi bna

herkese iyi akşamlar tetanos aşısını olan var mı ağrı şişlik fln yapıyor mu?
Ben oldum canim. Vurulma aninda hicbise hissetmiyorsun aksama dogru basliyor biraz agri ertesi gunde oluyor sonra geciyor. Ustune yatmada ve cok hareket ettirmede sikinti oluyor ama buyutulecek bi agri degil

Onlar mutlu olmaz ben agzimla kus tutayim niye ordek degil derler. Zaten amac huzurumuzu kacirmak. Kadin agziyla hep diyor bosanacaksiniz.

Isim begenilerimz ayniyms cnm.Dilruba mihrimah huma Benmde favorilrmdndi ama nisanur nedense çok tatlış gelio bana şuan.Sadece nisa olsun istemiyrm nisanur daha anlamli gelio.hayrunnisa yi da çok begeniorm ama biraz da basit olsun istiorm.ondan nisanur sanki daha yakın gelio.sagolsun eşimle henüz o konuları konusamiyrz.ondan Kesin belli değil.Ne zaman hazır olcak isim konusmaya bilemiyrm

Canim ben mesaj silmiyorum tatlim sadece kendi fotomu paylastim onu sildim sadece neden sileyim canim mesajlari tatlim ...

Allah nasip ederse Çağan koyacagim oglumun adini. Erkek bebek ismi bulmak cidden cok zor.
Canım çok güzel bir isim çağan gerçekten. Ama ben görümcemin oğlunun adı olduğu için koyamam. Senin oğluna çok yakışacağından eminim. Adıyla yaşasın yavrularımız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…