bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar karnımda aşiri gerginlik var.Bebiş sol tarafta şu an hissediyorum.Sanki karnımin içinde el ayak dümdüz germiş yada ayağa kalkmış gibi bir gerginlik nefes zor alıyorum.
Gazda olabilir canim bazen bendede oluyir asiri gergin ve sert sislik canim

Bu erkekler gercekten cinsler ya. Inanin annesi gozunun onunde bana demedigini birakmadi hala adam bana durmus arifeden bizim oraya gidip kalalim. Ertesi gun ogleden sonra size geceriz aksam eve doneriz diyor. Ben bir daha annenin evinde kalmayacagim bu konu icinde bosanmak istiyorsan bosan dedim.

Haklisin valla

Kiz bebeklerinize hangi isimlere karar verdiniz ben daha isim bulamadm karar veremedm bi suan buglem ismi hosuma gidior ama emin degilim

Buğlem ismini bende en başta çok istedim ama anlamı bi yerde iyi bi yerde kötü yorumlanıyor kesin bilgi alamadigimdan aklımiza aysima ve nisanur var suan

Arkadaşlar darılmayın ama buğlem ismi çok kötü bence ya.
Cennetle alakası filan da yokmuş anlamının. Kızılderili dilinde bereket yüklü bulut demekmiş.
Söylenmesi filan çok zor bence. Bi de moda oldu herkes koyuyor.

Katılıyorum Buglem çok zor.Ama bizim bir akrabamizın kızının adı Buğcemre . Ben oğluma Atahan ismini Rabbim nasip ederse koymayı dusunuyorum.

Haydaaaa ayni sehirde yatiya kalmak nedir yaaa

Canım sabah kahvaltıya gidilir benim bildiğim aynı şehirdeysen. Öğleyede annene gidersin. Ne kadar kırgın olsanda bayramda gidilmesi doğru olan. Rabbim sana sevap yazar kocanın hatrı içün git canım. Ama gece kalmak saçma olmuş biraz. Başka şehir olsa neyse.

Sabah gideriz zaten dedim o demeden dedim bayram gunu gideriz diye. Ama arifeden gidecekmis ailesi mutlu olurmus. Bana ne derlerse ne yaparlarsa yapsinlar esim boyle yaptikca daha da yuz bulacaklar.

Kiz bebeklerinize hangi isimlere karar verdiniz ben daha isim bulamadm karar veremedm bi suan buglem ismi hosuma gidior ama emin degilim
Canım kız olsaydı biz Dilruba koycaktık büyük kızımın ismi zeynep zülal. Belki fikir olur diye söylüyorum canım. Mihrimah da güzel.gülnihal hüma mira feyza Erva ceylin zümra Simay reyyan canan benim favorilerim canım
Şimdi oğluma mehmet giray koycaz inşallah hayırlısıyla

Sabah gideriz zaten dedim o demeden dedim bayram gunu gideriz diye. Ama arifeden gidecekmis ailesi mutlu olurmus. Bana ne derlerse ne yaparlarsa yapsinlar esim boyle yaptikca daha da yuz bulacaklar.
Haklısın canım. Sende bi kerede benim annemde kalalım de ozaman inat edemez belki iki tarafada aynı gün bayramlaşıp gelin bence. Bizimde kv lerin yazlığı var alanyada eşim yıllık izin de almış zeynep zülal deniz deniz diye yalvarıyor oraya gitcez bayramda.annemlere kurban bayramı sözü verdik oraya gitcez bu bayram. Hem tatil hem bayram olcak. Annemlerle de aynı şehirdeyiz ama kurban bayramı ilk gün oraya gitcez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…