bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam gönülcüm bu kadar saat aktif ayakta performans sergilerken sana kimse yardimci olmuyor mu..... yani tamam hasta değiliz hamileyiz ama senden eskisi gibi performans beklemesin kimse....Sen de ben eskisi gibiyim mantığı ile yorma kendini yapma böyle kuzum..

dün öğlen verdiğim sipariş aksam msj geldi kargoya verildi diye heralde bgn elime ulasır bu kdr cabuk olmasına sevindim :)

Haklisin canim. Ama ben soyledigim kelimede blorf yapmiyorum ki gayette ciddiyim. Kadin rahmetli abim hakkinda dedikodu tarzinda konusma yapti kac kere benimle. Ve inanin yutulacak seyler degildi. Annemi asagiladi ki annem siroz hastasi ona rahmen biz mutlu olalim diye kadin yirtiniyor. Biliyorum ki cok sustum bu laflarina ama bir kere daha tekrarlarsa susamam ve ortalik daha kotu olur annesi yalandan fenalasir annesi fenalasti diye babasi fenalasir esim beni suclar rezillik cikar. Ailem uzulur.

Canim benim biz bir tane tasiyoruz bacaklarimiz agriyor diyoruz ki senin iki kizincin seni ne hale getirmistir. Onlar saglikli olsun da bu cektiklerimiz gecicek Allah in izniyle.

canım allah yardımcın olsun.

şu kötü kv kaynar kazana atmalı :):)

Günaydın herkeslere gece iki de yatıp bu saatte uyanma mucizesini gösterdim şaştım kendime.. Coraspirin ve kan ilacını içmeyi unutmuşum gece ondan mı acaba yoksa 11 e kadar gözüm açılmazdı benim

Günaydın herkeslere gece iki de yatıp bu saatte uyanma mucizesini gösterdim şaştım kendime.. Coraspirin ve kan ilacını içmeyi unutmuşum gece ondan mı acaba yoksa 11 e kadar gözüm açılmazdı benim
Kızlar bir de dün karnımın iki yanında ağrı başladı diyordum ki meğer bu gün ki hamilelik takviminde yazıyormuş sağa sola dönmelerim zorlaştı iyice gece ağrıdan

Canım rabbim sıkıntılarını şu yaşadığın hamilelik vasıtasıyla geçirsin inşaallah.. Nacizane tavsiyem keşke biraz uzak kalmayı görmezden gelmeyi denesen gidip gelmeseniz bir süre hem belki sen onlara gitmedikçe ve önümüz bayram elbet eş dost akraba onlara soracaktır gelin geldi mi diye onlarda az çok etrafa mahçup olacaklardır ve böylece herkes yaptığı hataları düşünüp biraz geri adım atabilir.. Eğer dediğin gibi konuşmanın faydası yoksa susmayı dene.. Eşine karşıda kırıcı olma sanırım ilk bebeğin değil mi

Evet canim ilk bebegim. Ben zaten gitmeyelim demiyorum ki bayramda gidelim 2 3 saat oturalim diyorum. adam anasi babasi mutlu olsun diye arifeden gidelim kalalim diyor. Aylardir senin yuzunden aileme gidemedim diyor beni sucluyor. Dedim neden gitmedin gitseydin ya karisina soz geciremiyor tek geliyorsun diyorlarmis. Eee sende gidince oraya annemin en ufak lafina agliyorsun saka yapiyor sana diyor. Ne olmus yani edepsiz derken seviyor seni diyor. Hep olaylari ben yanlis anliyorum aslinda kadin bana asik da ben anlamiyorum iste.

Benim bacaklarımda aynı bir kaç gündür hiç uyuyamıyorum çok sinir bozucu bir agrı uykuya dalamıyorum sıcaklarda bi taraftan ağlıcam resmen
Bacaklar icin yukselti koyun dizle ayakalrinizin altina oyle uyuyun diyorlar. Bir de kiloya dikkat etmek gerwkiyormus sanirim benim aldi basini gitti. Suan bacak agrim cok yok da sag tarafima geceleri sidsetli biseyler saplaniypr gibi oluyor uyurken uyaniyorum cok fena

Hayrunisa söylem olarak zor gibi gelio.nisa da anlam olarak kadın demek.çok anlamlı gelmio.bende iki isim sevmiorm ama nisanur olunca tek isim gibi gelio.nisa da kısa.mesela benm adım zeynep 6 harf Nisanur 7 harf.çok da zor değil gibi.bilemiyrm ki cnm.daha belli de değil ama bakalım.Sağol yorumn için

Erkekler bu konuda kusura bakma ama okadar cahil ki Arife günü annelerinin yanına eşlerini getirmeyi erkeklik zannediyorlar.. Ama bak bu sadece senin eşin için geçerli değil geneli öyle daha önce de yazmıştım benim babam da aynıydı her bayram İzmir Isparta yolunda helak olurduk.. Düşün artık.. Eşimde ilk evlendiğimizde öyleydi babası vefat etmiş illa Arif'e günü mezar ziyareti olacak derdi.. Bebek olduktan sonra şimdi bu kadar katı değil Ramazan da Oraya gidiyoruz ikigece kalıyoruz kurbanda burda babalarla kesiyoruz kurbanı ve ikinci bayram günü oraya gidiyoruz.. Öyle çözdük.. Bak direk annen sorun o yüzden gitmiyorum deme başka bahaneler uydur istersen sen git arifeden ikinci gün gel beni al de kendimi iyi hissetmiyorum de.. Biz kafınların başaramayacağı şey yoktur.. Tek başına gitmeyi de göze alamaz kesin ve senin dediğin olsun diye ortayı bulursunuz.. Annesine gelince çok haklısın bazı insanların iyi niyetinden şüphe ediyorum sanki huzursuzluk olunca huzur buluyor.. Aaa şakamı yapıyordu annen de bende ona yapayım ozaman edepsiz kaynana dedin mi olay biter.. Kişileri her zaman kendi silahlarıyla vuracaksın ki etkili olsun.. Çok zor rabbim sabır versin ama evladını düşünerek üzme kendini çünkü o aranıza katılınca inan hiç birşey önemsenmiyor

Kısslar Günaydın.
Bacak ağrısından bahsetmssnz.Benmde topuklrm agriodu bikaç gündür.uzun süre ayakta kaldm Die herhalde.
Bu sabah eşim giderken uyandm.müthiş bir bel ağrısı.normalde tekrar uyurdum bu sefer uyuyamadm ağrıdan
Son kontrolde doktor plasenta biraz aşağıda ama sorun yok sadece biraz bel ağrısı yapar demişti.acaba ondan mı yoksa klimami çarptı yoksa yatak mı sert geldi üstüm mu açık kaldı bilemedim.
Benm zaten hamileliktn önce de hassas yerimdi bel ve topuk.ayakta kalaym Hemen belim topugum agrirdi.ondan mi şimdi de bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…