- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #27.181
Terbiyesiz kadın. Kuzum sen allaha havale et emin ol sana yapılan zulüm karşısında o da layigini bulur er yada geç sen içini ferah tut.Canim bunca bayram zaten arifedem gittik ilk bayramda orda kalip benim aileme gittik hep. Ama kadin benim aileme gidecegimiz zaman oglum karini birak geri gel dedi esimde hep dedigini yapti gecen kurban da ailemi gormeden bayramlasmadan beni birakip gitti. Sen benim ailemi mutlu etmiyorsan benden de senin aileni mutlu etmemi bekleyemezsin ki kaldi ki annesi her bayram beni rencide edecek bisey bulur. Ilk evlendigimiz zamnin bayrami elime milletin icinde seker verdi elini opunce esimde kizdi anne diye. Gitti 20 tl getirdi al sana layik dedi.
Günaydin hanimlaaar nasilsiniz??
Cogunuz artik bebisinizin cinsiyetini ögrendiniz. Beni etiketleyerek bebisinizin cinsiyetini yazarsaniz artik yavas yavas listeye ekleyebilirim :)
Ah güzelim ya o Zaman yanlış yapmışsın baştan eğer ilk bayram böyle birşey yaptıysa ikinci Bayram'da sende onun ailesine gitmeyecektin böyle bencil bir davranış olmaz bence sen Oray'a gidiyorsan oda senin ailende kalacak bayram da onlarda damatlarını ağırlamak istemez mi.. Sen belki zor olacak ama bu bayram başlatacaksın sen kendi ailene ben kendi aileme diyeceksin sen gelmiyorsan bende gelmiyorum biliyorum sorun çıkacak ama yarın öbür gün çocuk da olunca çok sıkıntı yaşarsın en iyisi bir an önce bu gidişata bir dur demekCanim bunca bayram zaten arifedem gittik ilk bayramda orda kalip benim aileme gittik hep. Ama kadin benim aileme gidecegimiz zaman oglum karini birak geri gel dedi esimde hep dedigini yapti gecen kurban da ailemi gormeden bayramlasmadan beni birakip gitti. Sen benim ailemi mutlu etmiyorsan benden de senin aileni mutlu etmemi bekleyemezsin ki kaldi ki annesi her bayram beni rencide edecek bisey bulur. Ilk evlendigimiz zamnin bayrami elime milletin icinde seker verdi elini opunce esimde kizdi anne diye. Gitti 20 tl getirdi al sana layik dedi.
Ben hani geri cevap veremem yani tikanir bogazima kelimeler. Allah a havale ettim zaten.Terbiyesiz kadın. Kuzum sen allaha havale et emin ol sana yapılan zulüm karşısında o da layigini bulur er yada geç sen içini ferah tut.
Dun aksam konustuk. O soylesin sen duyma. O yapsjn sen gorme buyugumuz o dedi esim. Bu beni cok kirdi. Bana diyor bide gideceksinde kalacaksin da. Gece uyuyamadim dusunmekten. Benim esim adaletli olsun isterdim.Ah güzelim ya o Zaman yanlış yapmışsın baştan eğer ilk bayram böyle birşey yaptıysa ikinci Bayram'da sende onun ailesine gitmeyecektin böyle bencil bir davranış olmaz bence sen Oray'a gidiyorsan oda senin ailende kalacak bayram da onlarda damatlarını ağırlamak istemez mi.. Sen belki zor olacak ama bu bayram başlatacaksın sen kendi ailene ben kendi aileme diyeceksin sen gelmiyorsan bende gelmiyorum biliyorum sorun çıkacak ama yarın öbür gün çocuk da olunca çok sıkıntı yaşarsın en iyisi bir an önce bu gidişata bir dur demek
Öyle tipler her işyerinde mutlaka vardır canım ama sen merak etme patron yada müdürler onların ne mal olduklarının farkındadır da belli etmiyorlardır çünkü egolarını tatmin ettikleri için hoşlarına gidiyor ne yapsın yazık onlara da.. Sen yalnızken patronunla konuş hamileliğini öne sürerek durumu izah et anlayacaktır seniKlima vardı geçen yaz.bozuldu 1 yıldır yalvardim resmen almadılar. Kışın da mont la. Oturdum soğuk. Oluyor diye. İşte zor geldi bi klima takmak. Halbuki 3 kişiyi odada. Ama.işte biri patron yalakasi. O yaranmak için biz idare. Ediyoruz dalan diyor. Ztn acayip.gicigim.o adama 5 yıldır. Katlaniyorm az kaldı gortlaklicam. Tam da karşımda oturuyor allahtan ekranım büyük birazda ediliyorm yüzünü ne kdr az görsem. O kdr iyi.
gecmis olsun canim bende uykularimdan uyaniyorum sabaha kadar ayak altim agriyor bacaklar cok fena yaa anlam veremedim canim rabbim saglik versin cumlemizeGeçmiş olsun canım al benden de okadar ama uyku tutmuyor beni ayaklarımın altı çok fena benimde hem yanıyor hem ağrıyor şişti üzerine basamıyorum sağ ayağımın
Allah yardımcın olsun canım bütün sorunun kaynağı eşin ozaman. Onları bukadar konuşturmaması lazım. Kadın seni en baştan evlenirken istememiş sanki anlattığına göre. Bu işin çözümü ya eşin resti çekecek her görüştüğümüz de eşime iyi davranın yoksa bizi unutun diye. Yada sen bi yerde dur diceksin bu işe eşine ben ailenle hiç bir zaman görüşmicem sen ister git görüş ister naparsınız yap bana bulaşma dicen. Eşin ikisinede yanaşmazsa işin çok zor allah yardımcın olsun. Onlarıda ıslah etsin karnındaki bebeğin hatrına.Haklisin canim. Ama ben soyledigim kelimede blorf yapmiyorum ki gayette ciddiyim. Kadin rahmetli abim hakkinda dedikodu tarzinda konusma yapti kac kere benimle. Ve inanin yutulacak seyler degildi. Annemi asagiladi ki annem siroz hastasi ona rahmen biz mutlu olalim diye kadin yirtiniyor. Biliyorum ki cok sustum bu laflarina ama bir kere daha tekrarlarsa susamam ve ortalik daha kotu olur annesi yalandan fenalasir annesi fenalasti diye babasi fenalasir esim beni suclar rezillik cikar. Ailem uzulur.
Esim beni ailesiyle pek gorusturmedi nisan soz o aralikta. Dugune 1 2 hafta varken annesi ile konustum telefonda istanbulda kuzenimin dugunune gitmistim. Istemiyorum seni dedi baska kiz alcam ben dedi sana da bisey almam takmam dedi. Dondugumde esime dedim ben istemiyorum attim nisani. Bisey alsinlar yada taksinlar diye degil. Kac yasinda insanlariz kimse bize bisey yapmak zorunda degil bi beklento icone girmedim. Dugunde takmadilar da almadilarda. Nisani bozduktan 2 gun sonra ailemi de ikna edip yanima geldi esim. Iste o zamn gozume perde indi galiba taktik tekrar yuzugu. Ben anlamistim ama kadinin huzurumuzu bozacagini. Dugunde taki merasiminde onume 5 tl atarak baslattilar huzur bozmaya gerisi de geldi. Ben hep aile ve esin arasinda ki mesafeyi bozuntularin cogu sebebini este ararim. Esim o mesafeyi malesef koruyamadi.Allah yardımcın olsun canım bütün sorunun kaynağı eşin ozaman. Onları bukadar konuşturmaması lazım. Kadın seni en baştan evlenirken istememiş sanki anlattığına göre. Bu işin çözümü ya eşin resti çekecek her görüştüğümüz de eşime iyi davranın yoksa bizi unutun diye. Yada sen bi yerde dur diceksin bu işe eşine ben ailenle hiç bir zaman görüşmicem sen ister git görüş ister naparsınız yap bana bulaşma dicen. Eşin ikisinede yanaşmazsa işin çok zor allah yardımcın olsun. Onlarıda ıslah etsin karnındaki bebeğin hatrına.
Aynen katılıyorum yorumuna canım. A Antihindistancevizi canım arifeye yakın mide bulantıların artabilir belin ağrıyabilir başın dönebilir vs:) ertesi gün gittiğinde laf sokmalara gülerek cvb ver ağlama başka odaya gitme üzülüyorum üzerim deme. Şişkosun derlerse o göbek değil bebek de. Torunun kırılacak duyuyor sizi de. İşine gücüne laf ederler se buyrun gösterin öyle yapıyım tenkit etmeyi herkes yapar siz annesiniz örnek olun de gülerek. Edepsiz derse gelin kaynana toprağından olurmuş de bunun gibi güle güle gül sok canım:) birde böyle dene bi kaç kere olmazsa daha ipleri koparın bence. Gidip gelmeyin.Erkekler bu konuda kusura bakma ama okadar cahil ki Arife günü annelerinin yanına eşlerini getirmeyi erkeklik zannediyorlar.. Ama bak bu sadece senin eşin için geçerli değil geneli öyle daha önce de yazmıştım benim babam da aynıydı her bayram İzmir Isparta yolunda helak olurduk.. Düşün artık.. Eşimde ilk evlendiğimizde öyleydi babası vefat etmiş illa Arif'e günü mezar ziyareti olacak derdi.. Bebek olduktan sonra şimdi bu kadar katı değil Ramazan da Oraya gidiyoruz ikigece kalıyoruz kurbanda burda babalarla kesiyoruz kurbanı ve ikinci bayram günü oraya gidiyoruz.. Öyle çözdük.. Bak direk annen sorun o yüzden gitmiyorum deme başka bahaneler uydur istersen sen git arifeden ikinci gün gel beni al de kendimi iyi hissetmiyorum de.. Biz kafınların başaramayacağı şey yoktur.. Tek başına gitmeyi de göze alamaz kesin ve senin dediğin olsun diye ortayı bulursunuz.. Annesine gelince çok haklısın bazı insanların iyi niyetinden şüphe ediyorum sanki huzursuzluk olunca huzur buluyor.. Aaa şakamı yapıyordu annen de bende ona yapayım ozaman edepsiz kaynana dedin mi olay biter.. Kişileri her zaman kendi silahlarıyla vuracaksın ki etkili olsun.. Çok zor rabbim sabır versin ama evladını düşünerek üzme kendini çünkü o aranıza katılınca inan hiç birşey önemsenmiyor
gunaydin tatlim nasilsin senin bebis ogrendinmi cok meraktayim senin bebise benim iki prensesim olucak ikide oglum var canim ellerine saglik tesekkur ederim eklemelerine :))❤❤gurkan/arda/mevhibe ikra/meyra tuana ❤❤Günaydin hanimlaaar nasilsiniz??
Cogunuz artik bebisinizin cinsiyetini ögrendiniz. Beni etiketleyerek bebisinizin cinsiyetini yazarsaniz artik yavas yavas listeye ekleyebilirim :)
Bende de benzer sorunlar var. Anneme gideceğim zaman ailede bir gerginlik herkes kaynanamin yüzüne bakiyo. Kimse istemiyor. Bi kabullenemediler. Yıllardır böyle. İnadına onlar rahatsız oldukça gidiyorum artık. Geçen yıl yoldan gelmişim iftari beraber yapalim diye bi yüzüme bakip hoşgeldin demedi kaynanam. Önce annemlere uğradığımız için yediremedi sanırım kendine. Oğlu içeri çekip fırçaladıktan sonra kendine geldi. Ben de eresi gün bayramda öpmedin elini. Hizaya geldi.Canim bunca bayram zaten arifedem gittik ilk bayramda orda kalip benim aileme gittik hep. Ama kadin benim aileme gidecegimiz zaman oglum karini birak geri gel dedi esimde hep dedigini yapti gecen kurban da ailemi gormeden bayramlasmadan beni birakip gitti. Sen benim ailemi mutlu etmiyorsan benden de senin aileni mutlu etmemi bekleyemezsin ki kaldi ki annesi her bayram beni rencide edecek bisey bulur. Ilk evlendigimiz zamnin bayrami elime milletin icinde seker verdi elini opunce esimde kizdi anne diye. Gitti 20 tl getirdi al sana layik dedi.
Günaydin hanimlaaar nasilsiniz??
Ayy inan ki artık dicek bi laf bulamıyorum gülüm yaCanim bunca bayram zaten arifedem gittik ilk bayramda orda kalip benim aileme gittik hep. Ama kadin benim aileme gidecegimiz zaman oglum karini birak geri gel dedi esimde hep dedigini yapti gecen kurban da ailemi gormeden bayramlasmadan beni birakip gitti. Sen benim ailemi mutlu etmiyorsan benden de senin aileni mutlu etmemi bekleyemezsin ki kaldi ki annesi her bayram beni rencide edecek bisey bulur. Ilk evlendigimiz zamnin bayrami elime milletin icinde seker verdi elini opunce esimde kizdi anne diye. Gitti 20 tl getirdi al sana layik dedi.
Hosgeldin aramiza canimmmMerhaba benim 1 kızım var ona kız kardeş geliyor kasım annesi olucam inşallah
Hos geldin canim saglikla gelsin prensesinMerhaba benim 1 kızım var ona kız kardeş geliyor kasım annesi olucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?