bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Terbiyesiz kadın. Kuzum sen allaha havale et emin ol sana yapılan zulüm karşısında o da layigini bulur er yada geç sen içini ferah tut.

Ah güzelim ya o Zaman yanlış yapmışsın baştan eğer ilk bayram böyle birşey yaptıysa ikinci Bayram'da sende onun ailesine gitmeyecektin böyle bencil bir davranış olmaz bence sen Oray'a gidiyorsan oda senin ailende kalacak bayram da onlarda damatlarını ağırlamak istemez mi.. Sen belki zor olacak ama bu bayram başlatacaksın sen kendi ailene ben kendi aileme diyeceksin sen gelmiyorsan bende gelmiyorum biliyorum sorun çıkacak ama yarın öbür gün çocuk da olunca çok sıkıntı yaşarsın en iyisi bir an önce bu gidişata bir dur demek

Dun aksam konustuk. O soylesin sen duyma. O yapsjn sen gorme buyugumuz o dedi esim. Bu beni cok kirdi. Bana diyor bide gideceksinde kalacaksin da. Gece uyuyamadim dusunmekten. Benim esim adaletli olsun isterdim.

Öyle tipler her işyerinde mutlaka vardır canım ama sen merak etme patron yada müdürler onların ne mal olduklarının farkındadır da belli etmiyorlardır çünkü egolarını tatmin ettikleri için hoşlarına gidiyor ne yapsın yazık onlara da.. Sen yalnızken patronunla konuş hamileliğini öne sürerek durumu izah et anlayacaktır seni

Ayyy şimdi okuyorum yazdıklarınızı da bu kaynanaların hepsini yakmalı valla Benimki de eşimden ve kayınpederimden yüz bulsa birşeyler yapacak da kayınpederim hep benden yana, eşim de hiç düşkün değil ailesine ve tahammülü bile yok kendi ailesine. Buna rağmen birşeyler yapmaya çalışıyor, ben bozunca da üzülüyomuş hanımefendi çok. Çok da umurumda

Geçmiş olsun canım al benden de okadar ama uyku tutmuyor beni ayaklarımın altı çok fena benimde hem yanıyor hem ağrıyor şişti üzerine basamıyorum sağ ayağımın
gecmis olsun canim bende uykularimdan uyaniyorum sabaha kadar ayak altim agriyor bacaklar cok fena yaa anlam veremedim canim rabbim saglik versin cumlemize

Allah yardımcın olsun canım bütün sorunun kaynağı eşin ozaman. Onları bukadar konuşturmaması lazım. Kadın seni en baştan evlenirken istememiş sanki anlattığına göre. Bu işin çözümü ya eşin resti çekecek her görüştüğümüz de eşime iyi davranın yoksa bizi unutun diye. Yada sen bi yerde dur diceksin bu işe eşine ben ailenle hiç bir zaman görüşmicem sen ister git görüş ister naparsınız yap bana bulaşma dicen. Eşin ikisinede yanaşmazsa işin çok zor allah yardımcın olsun. Onlarıda ıslah etsin karnındaki bebeğin hatrına.

Esim beni ailesiyle pek gorusturmedi nisan soz o aralikta. Dugune 1 2 hafta varken annesi ile konustum telefonda istanbulda kuzenimin dugunune gitmistim. Istemiyorum seni dedi baska kiz alcam ben dedi sana da bisey almam takmam dedi. Dondugumde esime dedim ben istemiyorum attim nisani. Bisey alsinlar yada taksinlar diye degil. Kac yasinda insanlariz kimse bize bisey yapmak zorunda degil bi beklento icone girmedim. Dugunde takmadilar da almadilarda. Nisani bozduktan 2 gun sonra ailemi de ikna edip yanima geldi esim. Iste o zamn gozume perde indi galiba taktik tekrar yuzugu. Ben anlamistim ama kadinin huzurumuzu bozacagini. Dugunde taki merasiminde onume 5 tl atarak baslattilar huzur bozmaya gerisi de geldi. Ben hep aile ve esin arasinda ki mesafeyi bozuntularin cogu sebebini este ararim. Esim o mesafeyi malesef koruyamadi.

Aynen katılıyorum yorumuna canım. A Antihindistancevizi canım arifeye yakın mide bulantıların artabilir belin ağrıyabilir başın dönebilir vs:) ertesi gün gittiğinde laf sokmalara gülerek cvb ver ağlama başka odaya gitme üzülüyorum üzerim deme. Şişkosun derlerse o göbek değil bebek de. Torunun kırılacak duyuyor sizi de. İşine gücüne laf ederler se buyrun gösterin öyle yapıyım tenkit etmeyi herkes yapar siz annesiniz örnek olun de gülerek. Edepsiz derse gelin kaynana toprağından olurmuş de bunun gibi güle güle gül sok canım:) birde böyle dene bi kaç kere olmazsa daha ipleri koparın bence. Gidip gelmeyin.

Günaydin hanimlaaar nasilsiniz??

Cogunuz artik bebisinizin cinsiyetini ögrendiniz. Beni etiketleyerek bebisinizin cinsiyetini yazarsaniz artik yavas yavas listeye ekleyebilirim :)
gunaydin tatlim nasilsin senin bebis ogrendinmi cok meraktayim senin bebise benim iki prensesim olucak ikide oglum var canim ellerine saglik tesekkur ederim eklemelerine :))❤❤gurkan/arda/mevhibe ikra/meyra tuana ❤❤

Son düzenleme:
Bende de benzer sorunlar var. Anneme gideceğim zaman ailede bir gerginlik herkes kaynanamin yüzüne bakiyo. Kimse istemiyor. Bi kabullenemediler. Yıllardır böyle. İnadına onlar rahatsız oldukça gidiyorum artık. Geçen yıl yoldan gelmişim iftari beraber yapalim diye bi yüzüme bakip hoşgeldin demedi kaynanam. Önce annemlere uğradığımız için yediremedi sanırım kendine. Oğlu içeri çekip fırçaladıktan sonra kendine geldi. Ben de eresi gün bayramda öpmedin elini. Hizaya geldi.

Ayy inan ki artık dicek bi laf bulamıyorum gülüm ya bu gelin kaynana ilişkisi bitmiş bence artık. Canım sen bu adamla zorlamı evlendin? Sen kendi annene git o kendi annesine gitsin bayramda. Madem o senin annene gelmiyor. Niye ozaman gelmediğinde seninle bundan sonra bende senin annene bayrama gelmem demedin ki? Şimdi işin kolay olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…