bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu plasentalarda niye hep aşagıdaysa rüyalarıma giriyor artık yaa.bel Ağrı'sı yapıyor evet.topuklarda ayakta kaldıysan o yüzden olabilir.

İki tane yastık koyuyorum onlar olmasa hiç duramıyorum ama yinede huzursuzum dönüp duruyorum sağa sola şimdiden böyle olursa ilerleyen aylardan korkuyorum

Kizlar 9 gun sonra gidiyoruz tatile de simdi agda yapsam cikar mi yoksa 1 hafta daha bekliyim mi bugun isim yoktu o isi halltsem mi diyorum

Arkadaslar çok kötüyüm. Ya gözümü açamıyorum. Çok uykum var. Demin gözümü kapadım resmen dalmışim. Çalışmak çok zor olmaya başladı. 12 den önce yatamiyorum. Sbh 6.45 te ayaktayim. ofiste klima yok ve tesettur uyum. Resmen gömlek üstüme yapısti.

Çok zor güzelim ya sıcaklarda uyku yapıyor ve yazın geceleri dalmak da zor.. Rica etsen takmazlar mı ki klima yada kendine özel çözüm üret ben hamileyim dayanamıyorum de vantilatör al bir tane masanın yanına koy sonra evine getirirsin sana ait olunca da birşey demezler.. Mutlaka pamuklu giyin hatta eşarp ve şallara kadar Pamuklu olanlardan al..

Canim bunca bayram zaten arifedem gittik ilk bayramda orda kalip benim aileme gittik hep. Ama kadin benim aileme gidecegimiz zaman oglum karini birak geri gel dedi esimde hep dedigini yapti gecen kurban da ailemi gormeden bayramlasmadan beni birakip gitti. Sen benim ailemi mutlu etmiyorsan benden de senin aileni mutlu etmemi bekleyemezsin ki kaldi ki annesi her bayram beni rencide edecek bisey bulur. Ilk evlendigimiz zamnin bayrami elime milletin icinde seker verdi elini opunce esimde kizdi anne diye. Gitti 20 tl getirdi al sana layik dedi.

Klima vardı geçen yaz.bozuldu 1 yıldır yalvardim resmen almadılar. Kışın da mont la. Oturdum soğuk. Oluyor diye. İşte zor geldi bi klima takmak. Halbuki 3 kişiyi odada. Ama.işte biri patron yalakasi. O yaranmak için biz idare. Ediyoruz dalan diyor. Ztn acayip.gicigim.o adama 5 yıldır. Katlaniyorm az kaldı gortlaklicam. Tam da karşımda oturuyor allahtan ekranım büyük birazda ediliyorm yüzünü ne kdr az görsem. O kdr iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…