bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Demistim canim annesinin onla isi varmis o yuzden oyle olmus bir daha tekrarlarsa ozman gitmezsem hakliymisim. Kilif bulmaya gelmesin is. Hayir ben huzursuz oldugum asagilandigim evde kalmak zorunda degilim. Bwnim sahibim degil ki esim. Cok istiyordu madem zamaninda olanlarin onune gecseymis.

Kızlar Aranızda detaylı ultrasona giren var mı 20. Haftada gel dedi doktorum nereye gittiniz ne kadar tutuyo

Canım bak şimdi kayınvaliden seni baştan istememiş ama sen eşinle iyi olup onu kendine bağlayarak onu mutsuz edecektin ama sen eşinle de arayı açıyorsun ve düşünsene onun istediği oluyor yavaş yavaş.. Lütfen bir yuva kolay kurulmuyor hele hele ortada bir evlat varsa aman sakın bir değil bin düşün öyle diline dök ağzına gelen kötü sözleri..inan her evlilik mücadele etmeye değer sorun ne olursa olsun... Eskiye bundan sonra sünger çekerek işe başlamalısın ki doğru kararlar verebilesin onu sev onunla Mutlu olduğunu göster ve asla ona muhtaç onsuz asla yapamayacakmış gibi değil ayaklarının üzerinde dimdik durabileceğini göstererek.. Aldığın kararların arkasında dur asla vazgeçme ki ne kadar kararlı olduğunu anlasın.. Ve mücadeleyi bırakıp seni istemeyenleri sevindirme sakın özellikle onların yanında eşini ne kadar sevdiğini göster ve eşinin senin için yaptıkları güzel şeyleri çaktırmadan anlat.. Bu bir nevi yıldırma politikasıdır.. Ben sana güveniyorum arkadaşım sen artık bir annesin ve herşeyi başarırsın hem düşünsene sonuçta sonsuza kadar Mutlu olacak sensin onlara da sizin mutluluğunuzu izlemek düşecek

Esim ezana yakin geliyor eve mecburen butun is bende.kahve keyfinden sonra ufak tefek yardimi dokunur hadi camiye sonra mecbur ramazan boyle dolu dolu gectiginden butun is bana kaliyor.ramazanda esimden yardim istemem zaten.Yok kuzum zaten bu benim iyi halim yakinda hic birsey yapamaz hale gelirim sancilardan.

Günaydın herkeslere gece iki de yatıp bu saatte uyanma mucizesini gösterdim şaştım kendime.. Coraspirin ve kan ilacını içmeyi unutmuşum gece ondan mı acaba yoksa 11 e kadar gözüm açılmazdı benim
Kan ilacini genelde unuturum bende.coraspirrin uykumu yapiyor.ben uykudan gozumu acamiyorum.cocuklar uyanmasa uyurum ogleye kadar herhalde.

Bende kizimin adini nisanur koymayi dusunuyordum evlendigim zamandan beri ama kiz kardesim nisa koyunca banada zeynep zumra koymak dustu.nisanur ismi guzel canim

gecmis olsun canim bende uykularimdan uyaniyorum sabaha kadar ayak altim agriyor bacaklar cok fena yaa anlam veremedim canim rabbim saglik versin cumlemize
Canım ben de ayakta kaldım mi ayaklarım özellikle topuklarim çok fena agriyor. O yuzden artık çok ayakta kalmamaya özen gosteriyorum. Bu ramazan epey misafir agirladim dikkat ettim her misafir geldiği gece bacaklarına kramplar giriyor ağrı oluyor. Bende eşime artık kimseyi davet etme dedim. Ayaklarını yüksek bi yere dik o biraz iyi geliyor yada ayaklarını soğuk suda dinlendir sonra uzat çok iyi oluyor

Cnm bz evlendigimzde eşim 22 bn 24 yaşındaydım.eşim annesine dems ki ne seni esime anlatrm ne de eşimi sana anlatrm o da sana bsy diyemez sen de ona kötü bsy demeyeceksin dems.kadın sasrms. Küçücuk coxuk bunu bana dedi diye.bn de sasrms tm ama hoşuma gtti.kaynanam da bn de çekiniriz eşimden bsy diyemeyz birbrmz hakkinda.bi kere atletlerin niye bembeyaz değil fln dedi eşime bn içerde ydm. Çamaşır suyuna batırıyo her zaman karim diye bni korumaya gecti halbuki çok nadir batıriyorm.çok hoşuma gtmsti mesela.aynen dediğin gbi eslerimizin arayı bulması lazm.

Gratiste selülit masajı eldiveni var 10 TL'ye. Uçları top top dönüyor. Geçenlerde alacaktım sonradan vazgeçtim bıraktım. Bir arkadaşım almış işi gereği hep dışarlarda koşturuyor o da selülit masajını geçtim bacaklarıma yapıyorum akşamları oturduğum yerden o kadar rahatlatıyor ki dedi. Ondan iş çıkışı ben de gidip almayı düşünüyorum. Çok ayakta kalmamama rağmen ayaklarım, bacaklarım çok ağrıyor benim de malesef akşamları

Bel agrisi bende hep vardi supurge yapsam hemen belim tutulurdu ve simdi daha hassas artik belim.senin gibi bazen uykudan uyaninca siddetli bel agrisiyla uyaniyorum.benimde plesanta bitaz asagidaymis onun etkisi varmi bilmiyorum ama hamilelikte bel agrisi artiyor canim.birde bende kalca agrilarim var kramp giriyor sanki.resmen belden asagim hasta benim bel kalca bacak ayak hepsi agriyor.fazla ayakta kalmamaya dikkat et canim.ayakalara soguk su da iyi geliyor.

Bende aliyim bari canım ya. Bazen çok ağrı oluyor o zamanlar masaj yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…