bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben oğlumda kestirdim Can'ım çevremdeki bir çok arkadaş sa kestirdi hiç düşünce o söylenenleri tamamen batıl

Ahahaha Allah allah niye böyle görüyoriz ki.ama bnnde 1 haftadir bi haller var cirknlestm gibi geliyo yüzüm sivilce doldu kilo aldm.ondan kiskanir oldum herifi herhlde
Bende kiskanclastim telefonda bayan musterisi varmis kim o kadin diye kendimi yerden yere vurdum esim sok tabi isin aslini ogrenince baya utandimdi

bende yumruk yok ama baya girişmişliğim var yastıkla uykulu olunca şok oluyor birde üste çıkmazmıyım sen şöyle yaptın diye dumura uğruyor adam

Hohahaho sesli guldum kiz adami dovdun mu yazik yav

Ben kestirdim ada da hemde baya baya kahkul filan biraktirmistim kv kizmisti bence cok sacma batil bi inanc kuzum en azindan uclarindan aldir saglikli uzar tatile gidince denizde fena yipraniyo cunku
Kestireyim ozaman ay taraması kurutması bu sıcakta bayıyor valla. 1 ay sonra daha fena olcam. En iyisi kestirmek

Hohahaho sesli guldum kiz adami dovdun mu yazik yav
Birde yeni evliyiz iyi gözdağı verdin bana diyor rüyasında gördü bunu yaparsa gerçekte olsa yaşatmazdın herhalde diye... Annemlere anlattı hemen babamın bir hoşuna gitti kahkaha atıyor neee yumruk mu attı diye..

Bende kiskanclastim telefonda bayan musterisi varmis kim o kadin diye kendimi yerden yere vurdum esim sok tabi isin aslini ogrenince baya utandimdi
:):)tamam o zmn biraz ara verelim bu kiskanclik krizlerine:)bi de beni kızdır mak için erkekler en çok karisi hamileyken aldatirms deyip duruyor sini ediyor bniii:)

Benim sacim belimde esim istemiyor kestirmemi bugun banyo yaptim 30 dkkada taradim :))
Ay çok zor canım yayanın birde hergün banyo yapıyoruz şimdi idare edersin de bebişler doğunca zor olur banyolarımız bile 10 dk sürmüyor evde Bebek varken saçla uğraşmak lüks gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…