bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen benimkide bigün roman yazcam film yapcam diyor senin rüyalardan onu rüyamda kıskanıp uyanıp dövmüşlüğüm var adam uykulu şok kendisi yılda bir rüya görür
Ayyy bide sinir oluyom esim basini yastiga kor koymaz uyur ulan senin hic mi derdin tasan yok be adam al bak 1 saattir uykum yok

Heee hepten kopsun olmazsa nasil fikir ay ne bilem bariz bi cikinti yok virt zirt diyince ay ne bilim gorcez ptesi gosterirse o da babasi kilikli tam bi gicik cikti
Hayırlısı olsun canım. Ben yarın kızı kuaföre götürcem gitmişken bende kestireyim rahatladım biraz diyorum ama çevremdeki herkes hamilelikte saçmı kestirilirmiş diyor batıl inanç biliyorum ama yorumları kafamı karıştırıyor sizce napıyım saçım baya uzun?

Kızlar ancak okudum yazdıklarınızı rüyalardan bahsetmişsiniz yeni evliyken eşimi uygunsuz vaziyette rüyamda görüp gece yarısı uykuda Ada'mın tam da gözüne sağlam bir yumruk atmışlığım var tabi Ada'm uyduğumu anlayınca ses etmemiş ama hala anlatır o yumruğun acısını

Ben kestirdim ada da hemde baya baya kahkul filan biraktirmistim kv kizmisti bence cok sacma batil bi inanc kuzum en azindan uclarindan aldir saglikli uzar tatile gidince denizde fena yipraniyo cunku

Ayy bende gecenlerde kocami bastim ruyamda manyakmiyim ne kariyi saclarindan surudum salya sumuk aglarken
Ahahaha Allah allah niye böyle görüyoriz ki.ama bnnde 1 haftadir bi haller var cirknlestm gibi geliyo yüzüm sivilce doldu kilo aldm.ondan kiskanir oldum herifi herhlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…