bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende yumruk yok ama baya girişmişliğim var yastıkla uykulu olunca şok oluyor birde üste çıkmazmıyım sen şöyle yaptın diye dumura uğruyor adam
Yazık adamlara ya benim uykuda konuşmuşluğum vardır rüyamı yaşarım sesli sesli bazen çok etkilenirsem yazık ne yapacağını bilemez ben uyumaya devam ederim adamı yumruklayıp onda uyku kalmaz sabahı sabah eder artık

Benim sacim belimde esim istemiyor kestirmemi bugun banyo yaptim 30 dkkada taradim :))
Benimki belimde değil ama yakın kuzum valla daralıyorum kuruturken. O kuruyana kadar ben bayılcam. Bazen eşime al kurula tara derim baya iş yani. Eşimde kesme der ama rahatım için bişey demiyor hamile olmasam kesme derdi.

My moonlight fistigiiimmm sana doyum olmuyo ama yatiyorm ben simdi sonunda uykum geldi cok sukur Allahima yarin erken kalkicam eltimler tasiniyo onlara kek filan yapip yolliycam opuyorummm simdilik iyi gecelerrr
İyi geceler canım. Ben sahura kadar uyumuyorum canım. 1 saat kalmış sofra hazırlamama.

Ay aynı ben. Ama bizde yumruk yok işte. Rüyamda konuştuğum zaman beni konuşturur dalga geçer 2_3 gün onun muhabbeti bitmez artık. Benimki de pek fena

Ay aynı ben. Ama bizde yumruk yok işte. Rüyamda konuştuğum zaman beni konuşturur dalga geçer 2_3 gün onun muhabbeti bitmez artık. Benimki de pek fena

bizde eşime yaparım ben bunu o konuşur bende devam ettiririm
Genelde o erken uyur başını yastığa koyması yeterlidir. Bi gece aşkım bak içeri tv izlemeye gidicem bana gitmemem için bişi söyle demiştim mini fırın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…