bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Korkma canım hamilelikte saçma sapan rüyalar görüyoruz zaten kafana takma sağlıklı sonuç alcaksın inşallah. Birde cinsiyet öğrenseydik

Ben cok kotuyum kizlar yaa...
Su an bile agliyorum.
Icim sıkılıyo, ruhum daraliyo...
Kayinvalidemlerde kaliyoruz hala, esim eve gecmeyi kabul etmiyo bi turlu, neymis isimiz bitince birakip gitmek ayip olurmus...
Surekli sinirliyim, kizimdan cikariyorum sinirimi, ona kizip duruyorum, sonra iyice uzuluyorum

He yaa dizi gibi ruya gorurum ben ertesi gun devamini filan ay deli miyim ki aceba
Aynen bende rüyamda kötü adamlardan kaçarken tuvaletim gelip uyanıp tuvalette saklancak yer düşünüp yatınca devamını gören düşündüğü yere saklanan yegane insan ben miyim acaba

gordugun ruyalari tersi cikar bebisin saglikli annesi birde cinsiyetini ogrendinmi tam olur minnosun persembe gunu saglikli sifali haberlerini birde cinsiyetini ogrenirsin hayirlisiyla insallah dua ile ...ecmain..

Oyyy canim benimmmmm bende daralinca adaya kiziyom ama o da cok pis ve daginik sinirlendiriyo beni iyide ne zamana kadar kv kalcan hic mi ozeliniz yok bi tatile bari gotursun esin bunalmissin anam sen degisiklik istiyon aglama ama uzme benim kizimi (yada pasami)

Aynen bende rüyamda kötü adamlardan kaçarken tuvaletim gelip uyanıp tuvalette saklancak yer düşünüp yatınca devamını gören düşündüğü yere saklanan yegane insan ben miyim acaba
Yooo bende oyleyim esim zir deli diyo bana kendisi 8 ayda bi ruya goruyo tabi

Ay durun bi tartiliyim en son 61 cikti dr da 2 hafta oldu simdidee 63.2 cikti ay oha haftada 1 kilo alirsak 20 kilo mu alirim cuss az yeyim ben en iyisi kilo al dedi diye dr cilkini cikarmisim yuh bana
Ye gitsin kiz, can bogazdan gelir, bizimki iki can bi de bosveeeeerrrrrr.....
Ben takmiyoru .artik kiloyu, bi karatay diyeti yapariz olur biter dogumdan sonra :)

Canım inan bu tamamen yaşanarak öğrenilecek şeyler çünkü bebeğin seni elinde oynatabiliyor ilk hamilelikte bende senin gibiydim şöyle Yapcam böyle Yapcam diye ama her Bebek aynı olmuyor.. Birde benim oğlum her emzirmeden sonra kaka yapardı mecbur değiştirdik ışık açmadık ama çocuk o gün uyumayacaksa istediğini yap birde erkek bebekler kızlarla aynı olmuyor gaz problemi mesela saç kurutma makinası sesi açardık çamaşır makinası sesi biraz rahatlar susardı birde emzirdikten sonra kusması yokmu 9 ay kustu hem benim hem kendisinin üstüne birde üst değiştir.. Ben en çok göbeği düştükten sonra hergün aynı saatte gezdirdim açık havada ve her gün saat 8:30 da banyo yaptırdım ve gece uykusuna öyle alıştırdım.. Banyodan sonra uzun uykuya geçiyorlar ve gece olduğunu anlamaya başlıyorlar.. Ay çok uzun oldu., ve bunlara rağmen bir çok bebeğe göre uslu bir bebekti ve emzik bile kullanma ihtiyacı duymadık.. Sadece rahat ol sana tavsiyem sen onun annesi olacaksın ve eminim çok iyi bir anne olacaksın

gordugun ruyalari tersi cikar bebisin saglikli annesi birde cinsiyetini ogrendinmi tam olur minnosun persembe gunu saglikli sifali haberlerini birde cinsiyetini ogrenirsin hayirlisiyla insallah dua ile ...ecmain..
Aynen bak pipili gordum kukusu var diyo dr terrsi cikar sekerim uzulme sen benseniyerim

Ye gitsin kiz, can bogazdan gelir, bizimki iki can bi de bosveeeeerrrrrr.....
Ben takmiyoru .artik kiloyu, bi karatay diyeti yapariz olur biter dogumdan sonra :)
Ay kadini da bi sevemedim gitti kendi lapir lupur lahmacun yiyo bize ekmek yemeeee ölürsünnnnn diyo yuru git uyuz dedim ekmeksiz doymam ki ben

Canım yaaa ağlama dicem ama bazen bende durup dururken ağlarım sinirlenirim hiç bişey bulamazsam eşime sen benle ilgilenmiyorsun sen umursamıyorsun vs diye takarım kızarım trip atarım oda anlaşıldı hormonlar taarruza geçti der:))) biz normalden daha çok kafaya takıyoruz canım. Acaba eşin ne zamana kadar orda kalmak istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…