bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay valla anlamadım senin adın yaren değil mi? Zeynep mi? Senn oğlun olcak ozaman kızı kim bu adam bi daha mı evli of kafamda deli sorular

Senin uykun gelmiş kuzum benim ne güzel ben anlatamıyorum sen anlayamıyosun
Şimdi ben yaren değil zeynep im.
Oğlum olacak.
Kocamın ilk eşiyim.
Adaşımda senin kızın.
Umarım şimdi olmuştur

Cok ağır gecirdin. Terle atmisin anlasilan. Kaşıntı da biterse rahatlarsın inşallah

Yok yok ne ayıbı bende böyleyim rahat ol uykum tepemde gezinirken 5-10 kere sorar anlattırır sonra heeeeeeeee derim
Ay o değilde kızı ile adaşım demişsin sendede kabahat var ne diye kızın demessin bide seni ikinci eş yaptım hiç yoktan bu adamın kızıyla mı adaş diyorum

Bi ortak özellik daha 12den sonra benim kafa almaz he birde yaren demez kızının adaşıyım

Ay o değilde kızı ile adaşım demişsin sendede kabahat var ne diye kızın demessin bide seni ikinci eş yaptım hiç yoktan bu adamın kızıyla mı adaş diyorum

Evet ufak bir kelime eksikliği ya da noktalama eksikliği olmuş " yaren demez çünkü yaren değilim senin kızının adaşıyım" yazsaydım anlaşılırdı ama bu kadar gülmezdik

Evet ufak bir kelime eksikliği ya da noktalama eksikliği olmuş " yaren demez çünkü yaren değilim senin kızının adaşıyım" yazsaydım anlaşılırdı ama bu kadar gülmezdik
Senin noktalama işaretlerine benim uykuda eklenince içinden çıkılmaz bi hal aldı sabahda iyi gülcekler urashaa özellikle. manşet olduk

ayy ayık kafayla okununca nasıl hâl alacak acaba yazılanlar bunlar hep uykudan
Esneye esneye ağzım büyüdü resmen makarna suyu kaynadı galiba makarna atcam şimdi pişsin eşimi kaldırcam ben yiyip uyurum sofrayı o kaldırır artık benden bukadar. Ona ne saçmalarım artık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…