bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaslar ayrıntılı istanbulda yaptıranlar kimler acaba

nerede ve kaça yaptırdınız acaba ?

Günaydın annişler :)) bi 15 gündür fln ev aramaydı sınavlardı hiç bakamadım buraya :/ tabi sayfalar almış başını gitmiş okuyamadım hepsini, tüm annişler ve bebişler iyidir inşallah :) biz kocaman olduk ya göbeğim gayet net belli kızlar, siz de durumlar nasıl? Ikra meyra Canım benim baya oluyo etiketlemişsin, biz iyiyiz çok şükür sadece bu ara çok yoğun geçiyor.. Esas sen nasılsın kızlar nasıl :))

Gecmis olsun canimmm

Kizlar mutfakta fenalastim buz gibi ter bosaldi mide bulantisi bas donmesi bayilmaktan korktum yanliz olsam sorun degil de ada cok korkar diye tedirgin oldum kendimi guc bela yataga attim halen cok kotuyum su halimle benden kekler corekler isteyen insanlara bi kere daha kizdim arti kendime de kizdim bu kadar yumusak ve aptal olusuma

Canimmmm. Iyi misin simdi? Korktma bizi. Ya cok lazimsa gitsinler alsinlar pastaneden. Hamile kadindan beklenti icine girmek nedir sen desen bile yapim mi diye yok demeleri gerek. Bosver yapma senden be bebeklerinden onemli mi degil. Yat dinlen lutfen.

Banada gecici bi sure fayda etti sirke kuzum o yuzden birazda ptesi ye randevu aldim tatile gidersem daha da azar o yuzden tatilden once bakilsin istedim mantar mi diye

Çok iyi ettin tatlım, fitilin de faydası olmamış sana, onu da söyle doktora. Etken maddeye direnç oluşturmuş olabilirsin. Ya yüksek doz versin, ya başka ilaç. İyileşirsin hemen inşallah

Hemen bırak ne yapıyorsan uzan dinlen bırak kek borek yemezler olur bıter senden onemli degıl korkma daha kotu olursan eşini ara gelsin

Mcada seker dusmesi anlattigin fazla ayakta kalinca olur.su ic birsey ye azcik gecer hemen fazla uzun surmuyor ama oturarak dinlene dinlene yap isini.bende cok yasarim seker dusmesini cok fazla ayakta ayni pozisyonda durmam.ya otururum ya gezinirim arada.

Mcada canım sakin ol ayağının altına yastık koy ve rahatlayanaki kadar uzan. Kahvaltı yapmadıysan kan şekerin veya tansiyonun düşmüş olabilir canım. Kendini iyi hissedwne kadar ayağa kalkma gerekirse eşini ara gelsin canım

Kizlar bayilmam dmi cok korkuyorum ada korkar ya bayilirsam ayilamazsam hemen

Tatlım ayağını yükseğe kaldır yatarken. Şu ara tam tansiyonumuzun düşeceği zamanlar, çok dikkat etmelisin. Tamam artık yapma başka bir şey. Dışardan söylesinler, ayıp ama bu sıcakta hem karnında hem elinin altında bebeği olan kızdan yemek, hizmet beklemeleri

Çok geçmiş olsun Canım.ben her ayağa kalktığımda baş dönmesi oluyor dinlenince geçiyor sende dinlen bence bugün kek börek kalsın senden önemli değil

Yumurta hiç yemiyor musun
Çok kızdım sana...randevudan niçin kaçıyorsun onu da anlamadim.Herkes bahane eder aman gideyim de göreyim bebeği diye.Hadi ama zeynep tembelleşme valla kızıyorum bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…