- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #27.901
Esneye esneye ağzım büyüdü resmen makarna suyu kaynadı galiba makarna atcam şimdi pişsin eşimi kaldırcam ben yiyip uyurum sofrayı o kaldırır artık benden bukadar. Ona ne saçmalarım artık bilmiyorum
Ne yapsam diye miSen muhabbeti uzatmadan uyumaya bakbende mutfağa gel gitlere başladım
Ne yapsam diye migit geller yani. Yok konuşcak mecalim kalmadı artık.hatta yazcak dermanım kalmadı kuzum benden bukadar iyi geceler haaa daha yemek vardı dimi afiyet olsun.
Benim de aynı vallaHala ağrıyor kolumu kaldramiyorum
3.günümdu bugün bari buz uygulayım dedm.görümcem hemşire öyle demsti.buz sanki iyi geldi ama hala normale donemedmBenim de aynı valla
Canım bende bilmiyorum ki valla bu verdiğim siparişler geldiğimde 28 hafta biticek nolur nolmaz diye 7. Ayda başlamak lazım benceBu hastand susleri icin erken mi yoksa almak gerek mi ?? Ay hic bilemiyorum neyi ne zman almak hazirlamak gerek. Erken gibi son ay herseyi yaparim diyorum ben.
Evet aynı numara canım. 3 kez aradım 1 kere de eşim aradı radyoloji uzmanı yapıyor dediler 4ünde de
Canım inan bu tamamen yaşanarak öğrenilecek şeyler çünkü bebeğin seni elinde oynatabiliyor ilk hamilelikte bende senin gibiydim şöyle Yapcam böyle Yapcam diye ama her Bebek aynı olmuyor.. Birde benim oğlum her emzirmeden sonra kaka yapardı mecbur değiştirdik ışık açmadık ama çocuk o gün uyumayacaksa istediğini yap birde erkek bebekler kızlarla aynı olmuyor gaz problemi mesela saç kurutma makinası sesi açardık çamaşır makinası sesi biraz rahatlar susardı birde emzirdikten sonra kusması yokmu 9 ay kustu hem benim hem kendisinin üstüne birde üst değiştir.. Ben en çok göbeği düştükten sonra hergün aynı saatte gezdirdim açık havada ve her gün saat 8:30 da banyo yaptırdım ve gece uykusuna öyle alıştırdım.. Banyodan sonra uzun uykuya geçiyorlar ve gece olduğunu anlamaya başlıyorlar.. Ay çok uzun oldu., ve bunlara rağmen bir çok bebeğe göre uslu bir bebekti ve emzik bile kullanma ihtiyacı duymadık.. Sadece rahat ol sana tavsiyem sen onun annesi olacaksın ve eminim çok iyi bir anne olacaksın
Ayy bende iki defa yaptım eşime.Birgün bende uyudum eşim uyandırdı tabi uykuyu alamayınca kızmışım birde kendin hazırla hergün ben bekliyorum ben hamileyim diye uykulu uykulu sofra kurdum ama gözüm görmüyor resmen. Sonra hiç uyumama kararı aldım. Tabi özür diledim uykulu kızmışım hatırlamıyorum diye.
Hayirlisiyla insallah. Hastane cikisini bile besiktasli aldik :) tam bir yavru kartal :)Yavru kartal geliyor desenize :)
İnşallah Can'ım ama yaz hastalıkları zor oluyormuş gerçekten..Cok ağır gecirdin. Terle atmisin anlasilan. Kaşıntı da biterse rahatlarsın inşallah
Canım inan senin de dediğin gibi iki düşük yaptığım için belki de şuan sağlıkla doğum yapmak düşüncem duam, rüyalarım anlamsız v korkunç olmaya başladı belki de hastalığın etkisiyle..Canımsın, çok teşekkür ederim güzel görüşün için. İnşallah o günleri görürüz. Ben razıyım uykusuzluğa, yorgunluğa, bebeklerimiz yeter ki sağlıklı, sıhhatli olsunlar. Bir sürü kitap aldım, okuyorum ama burdaki güzel annelerin tecrübeleri, önerileri de çok çok değerli. Tekrar teşekkürler birtanem.
Sen nasıl oldun? Kaşıntı ve akıntı olduğunda sirke çözüm değil, o yüzden doktora bir an evvel gitmeni çok istemiştim. Çünkü mantar vajinanın içine de yerleşiyor. Uygun bir tedavi olmadan geçmez. Bir de başkasına iyi gelen bir ilaç, hatta daha önce sana iyi gelen bir ilaç da fayda etmeyebilir. Eğer sık mantar olunuyorsa, daha önceki ilaçlara ve etken maddelerine direnç geliştirilebiliyor. İlaç kullanıp, geçmezse bu da aklında olsun. İnşallah bir an evvel iyileşirsin bitanem, hiiiç ihmal etme lütfen. Acil şifalar dilerim.
Çok zor güzelim ya Allah kolaylık versin ben ilk günlerde bir kaç kere kalktım sahura ama Ada'm ayakta uyuduğumu görünce benim kalkmamak için elinden geleni yaptı tlf saatini kuruyorum ben uyurken kapatıyor yatak odasının kapısını da kapatıyor sahur bitince açıyor bende sıçrıyorum yataktan yat yat yedim ben diyor yazık dün anneme anne gel bizde kal birlikte sahur yaparız diyodu pek acıdım haline ama hamilelik gerçekten zor geçiyor gece zaten bölük pörçük uyuyorsun birde sahur mahvediyor.. İftarada iki çeşit yapıyorum çünkü yemiyor eşim çorba varsa yemeğe dokunmuyor hatta çoğu Zaman pilava elini sürmüyor bende az yapıyorum artık artıyor hep diye.. Evet onlara da zor tek başına sahura kalkmak ama bizim de hamilelik sıkıntılarımızda kolay değil napalım hem bir ay dokuz ayAyy bende iki defa yaptım eşime.
ben daha erken yatıyorum oturuyor her gece geliyor ya mutlaka benı uyandırıyor
ne yapıyormuş benım canlarım işte eylül üm iyimi benım kızım uyuyor mu diye sevmeye baslıyor bizi :) sinir oluyorum uyanmaya tn sıcaktan zor uyumusum.
bir gece 1,30 da gelmiş yanıma. geç oldu hadi bişiler yiyip öyle yatıyım dedi . ee git dedim ben uyuyorum çıkar bşiler ye bgnde sen hazırla dedim. geri uyudum ben. o da kalkmamş uyumus. mutfak işi hiç gelmiyor elinden ben hazırlamasam. yicek bişi bulamaz o. öyle mahzun mahzun uyumus ikiletmedi de bana :) ertesi gün vicdan azabı çektim.
sbh 6,45 de kalkıp işe gidiyorum . bgn bile işteyim. eşim cumartesileri çalışmıyor. eve gelip yemek temizlik yapıyorum. bulaşık çamaşır hersey bende. hele ramazan diye daha çok çeşit yapmaya calsııyorm eşim güzel şeyler yesin. 17 saat aç kalıyor diye. kostura kostura yemek yapıyorum 3 çeşit..
yardımcı da almıyorm.
yoruluyorum ama bende
Banada gecici bi sure fayda etti sirke kuzum o yuzden birazda ptesi ye randevu aldim tatile gidersem daha da azar o yuzden tatilden once bakilsin istedim mantar mi diyeCanımsın, çok teşekkür ederim güzel görüşün için. İnşallah o günleri görürüz. Ben razıyım uykusuzluğa, yorgunluğa, bebeklerimiz yeter ki sağlıklı, sıhhatli olsunlar. Bir sürü kitap aldım, okuyorum ama burdaki güzel annelerin tecrübeleri, önerileri de çok çok değerli. Tekrar teşekkürler birtanem.
Sen nasıl oldun? Kaşıntı ve akıntı olduğunda sirke çözüm değil, o yüzden doktora bir an evvel gitmeni çok istemiştim. Çünkü mantar vajinanın içine de yerleşiyor. Uygun bir tedavi olmadan geçmez. Bir de başkasına iyi gelen bir ilaç, hatta daha önce sana iyi gelen bir ilaç da fayda etmeyebilir. Eğer sık mantar olunuyorsa, daha önceki ilaçlara ve etken maddelerine direnç geliştirilebiliyor. İlaç kullanıp, geçmezse bu da aklında olsun. İnşallah bir an evvel iyileşirsin bitanem, hiiiç ihmal etme lütfen. Acil şifalar dilerim.
Kızlar gece hiç yatmadım bacaklarıma çok kırap giyor çok kötü oldum
Geçen hafta kramplar girdi, Dr magnezyum verdi.
Bebişlerimiz kendilerini gösteriyorlar artık
Cok gecmiş olsun.
Canım sirkeli suyu ben yıllardır kullanıyorum ama idrar yolu iltihabında faydası oluyor bol su içerek ve sirkeli suyla çok kolay geçirmişliğim var ilaçsız.. Ama mantar benim ki biraz kuvvetli olunca ve antibiyotik kullandığım için oluşunca mümkün değil geçmedi.. Doktor beni muayene etmedi yani alttan bakmadı direk mantar dedi.. Ama tabi git tatil öncesi bir problemin varsa hepsini söyle..Banada gecici bi sure fayda etti sirke kuzum o yuzden birazda ptesi ye randevu aldim tatile gidersem daha da azar o yuzden tatilden once bakilsin istedim mantar mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?