bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Esneye esneye ağzım büyüdü resmen makarna suyu kaynadı galiba makarna atcam şimdi pişsin eşimi kaldırcam ben yiyip uyurum sofrayı o kaldırır artık benden bukadar. Ona ne saçmalarım artık bilmiyorum

Sen muhabbeti uzatmadan uyumaya bak bende mutfağa gel gitlere başladım

Evet aynı numara canım. 3 kez aradım 1 kere de eşim aradı radyoloji uzmanı yapıyor dediler 4ünde de

canım çok ilginç bende 4 defa aradım bana peritanolog dedi.

peki sen nerede yaptırıcaksın.

ben beylikdüzünden gidicem oraya yakın olsaydım yüzyüze gider görüşürdüm ama malesef çok uzağım

Canımsın, çok teşekkür ederim güzel görüşün için. İnşallah o günleri görürüz. Ben razıyım uykusuzluğa, yorgunluğa, bebeklerimiz yeter ki sağlıklı, sıhhatli olsunlar. Bir sürü kitap aldım, okuyorum ama burdaki güzel annelerin tecrübeleri, önerileri de çok çok değerli. Tekrar teşekkürler birtanem.

Sen nasıl oldun? Kaşıntı ve akıntı olduğunda sirke çözüm değil, o yüzden doktora bir an evvel gitmeni çok istemiştim. Çünkü mantar vajinanın içine de yerleşiyor. Uygun bir tedavi olmadan geçmez. Bir de başkasına iyi gelen bir ilaç, hatta daha önce sana iyi gelen bir ilaç da fayda etmeyebilir. Eğer sık mantar olunuyorsa, daha önceki ilaçlara ve etken maddelerine direnç geliştirilebiliyor. İlaç kullanıp, geçmezse bu da aklında olsun. İnşallah bir an evvel iyileşirsin bitanem, hiiiç ihmal etme lütfen. Acil şifalar dilerim.

Ayy bende iki defa yaptım eşime.

ben daha erken yatıyorum oturuyor her gece geliyor ya mutlaka benı uyandırıyor
ne yapıyormuş benım canlarım işte eylül üm iyimi benım kızım uyuyor mu diye sevmeye baslıyor bizi :) sinir oluyorum uyanmaya tn sıcaktan zor uyumusum.

bir gece 1,30 da gelmiş yanıma. geç oldu hadi bişiler yiyip öyle yatıyım dedi . ee git dedim ben uyuyorum çıkar bşiler ye bgnde sen hazırla dedim. geri uyudum ben. o da kalkmamş uyumus. mutfak işi hiç gelmiyor elinden ben hazırlamasam. yicek bişi bulamaz o. öyle mahzun mahzun uyumus ikiletmedi de bana :) ertesi gün vicdan azabı çektim.

sbh 6,45 de kalkıp işe gidiyorum . bgn bile işteyim. eşim cumartesileri çalışmıyor. eve gelip yemek temizlik yapıyorum. bulaşık çamaşır hersey bende. hele ramazan diye daha çok çeşit yapmaya calsııyorm eşim güzel şeyler yesin. 17 saat aç kalıyor diye. kostura kostura yemek yapıyorum 3 çeşit..
yardımcı da almıyorm.

yoruluyorum ama bende

Cok ağır gecirdin. Terle atmisin anlasilan. Kaşıntı da biterse rahatlarsın inşallah
İnşallah Can'ım ama yaz hastalıkları zor oluyormuş gerçekten..
Canım inan senin de dediğin gibi iki düşük yaptığım için belki de şuan sağlıkla doğum yapmak düşüncem duam, rüyalarım anlamsız v korkunç olmaya başladı belki de hastalığın etkisiyle..
Dedim ya herşey üst üste geldi tonsiliti yeni atlatıyorum geceleri su gibi terliyorum bir taraftan kaşıntı fitili koydum akşam bir saat sonra oğlum uyandı evin içinde gezinmeye başladı ama uyuyor baktım eşim horlama seansında hemen fırladım yataktan yerine yatırdım o sırada ayağa kalkınca çok fazla akmış fitil.. Yine uyumuşum bu sefer eşimi kaldırdım ama ben kalkmadım oda yazık bulduğunu yemiş.. Bu arada fitili de burda arkadaşın verdiği kremin aynısından verdi doktor üç gün arayla kullanılacak bende bir an önce geçsin istiyorum işte böyle bir durumdayım.. Tavsiyelerin için teşekkür ederim arkadaşım inşaallah bir daha yaşamam

Çok zor güzelim ya Allah kolaylık versin ben ilk günlerde bir kaç kere kalktım sahura ama Ada'm ayakta uyuduğumu görünce benim kalkmamak için elinden geleni yaptı tlf saatini kuruyorum ben uyurken kapatıyor yatak odasının kapısını da kapatıyor sahur bitince açıyor bende sıçrıyorum yataktan yat yat yedim ben diyor yazık dün anneme anne gel bizde kal birlikte sahur yaparız diyodu pek acıdım haline ama hamilelik gerçekten zor geçiyor gece zaten bölük pörçük uyuyorsun birde sahur mahvediyor.. İftarada iki çeşit yapıyorum çünkü yemiyor eşim çorba varsa yemeğe dokunmuyor hatta çoğu Zaman pilava elini sürmüyor bende az yapıyorum artık artıyor hep diye.. Evet onlara da zor tek başına sahura kalkmak ama bizim de hamilelik sıkıntılarımızda kolay değil napalım hem bir ay dokuz ay

Banada gecici bi sure fayda etti sirke kuzum o yuzden birazda ptesi ye randevu aldim tatile gidersem daha da azar o yuzden tatilden once bakilsin istedim mantar mi diye

Benimde dünden beri başım Ağrıyo bacaklarım Ağrıyo gece kalkıp minoset aradım ama bulamadım.hala da fena ağrıyo.Ben ne sahur hazırlıyorum ne iftar kaynanam hazırlıyor 4aydır yemek yapamıyorum yemek yapmayı özledim

Banada gecici bi sure fayda etti sirke kuzum o yuzden birazda ptesi ye randevu aldim tatile gidersem daha da azar o yuzden tatilden once bakilsin istedim mantar mi diye
Canım sirkeli suyu ben yıllardır kullanıyorum ama idrar yolu iltihabında faydası oluyor bol su içerek ve sirkeli suyla çok kolay geçirmişliğim var ilaçsız.. Ama mantar benim ki biraz kuvvetli olunca ve antibiyotik kullandığım için oluşunca mümkün değil geçmedi.. Doktor beni muayene etmedi yani alttan bakmadı direk mantar dedi.. Ama tabi git tatil öncesi bir problemin varsa hepsini söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…