bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya Allah aşkına ya biraz naza çeksene sen kendini Mcada bu nedir devamli hizmet etme modu...seni yemeğe çağırsin sana hizmet etsin insanlar ya..... ayıptır.kimse seni düşünmez sen kendini düşünüp naza çekeceksin.
Benim de tansiyonun iyi değil kapı çaldı eşim geldi bayılıyorum sandım eşim tuttu.Bu aralar sanırım hepimiz böyleyiz.

valla ben kestirdim. milletin dediklerine bakarsak işimiz var. insan hamileyken daha çok ihtiyaç duyuyor bakıma. ben kına da yakacağım saçıma. içini ferah tut, kendini iyi hissedeceğin şeyleri batıl inançlar yüzünden ihmal etme bence.

Sagol kuzum cok korktum gercekten ada korkcak diye sonra bide aglama krizi sebepsiz sinirlerim bozuldu galiba bi tatile gitseydik oyle mutsuzum ki yavrum da hic kipirdamadi
Canim dikkat et malesef çocuklarımız çok etkileniyor. Ada çok önemli şu sıralar çünkü yaşları küçük bir kardeş geliyor bebislerimiz olunca bir suru sıkıntı yaşayacağız ikimizde. Seni şimdiden kötü görürse etkilenir daha çok. Ayrica sen bebisinin hareketini hissetmeye başladın mı nasıl oluyor?

Bende kestiriyorum saçlarımı hamile iken hiç bir sıkıntı yok. Batıl inanç kendimizi kötü hissetmemeliyiz. Bize iyi gelen bakımlardan vazgeçmeyelim

Hissediyorum nerdeyse 1 aydir hafif hafifti simdi kuvvetlendi son 2 haftadir hergun hissetmesemde gun asiri hissediyorum canim once pit pit seklindeydi simdi pozisyon degistirirken hissediyorum

Arkadaşlar birşey soracağım h&m den alışveriş yapan var mı bebek ve çocuk için bulunduğum şehirde yok internetten yapsam diyorum ama yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Kalıpları dar mi normal mi? Benim ilk bebeğim iri idi. Buda öyle olabilir. Yorumlarınıza ihtiyacım var

Hissediyorum nerdeyse 1 aydir hafif hafifti simdi kuvvetlendi son 2 haftadir hergun hissetmesemde gun asiri hissediyorum canim once pit pit seklindeydi simdi pozisyon degistirirken hissediyorum
Ben hissedemiyorum tam olarak içimde bir şey dönüyor gibi oluyor ama tam olarak bebegimin hareketi bu diyemiyorum. Tatil planınız ne canim ne yapmayı dusunuyorsunuz

Esimin yuzunden kuzum ama o da pisman oldu ders oldu
Erkekler zaten illa ders olacak öyle anlıyorlar. ...benim de erkek evladım olacak ama Allahın izni ile ona biraz empati kurmanın özellikle eşi ile empati kurabilmenin ne kar önemli olduğunu anlatacağım ve umarım egitebilirim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…