bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar şok oldum resmen bütün sayfaları okudum acaba gelişmeler var mı diye.

@Ada ve deniz canım çok geçmiş olsun. Rabbim oğluna sağlık sıhhat versin. Yarın daha güzel bi gün olacak inşallah dualar seninle canım

@Aydede88 canım sana da geçmiş olsun. Farkedilmesi iyi oldu en azından biliniyor artık. Kontrol altında takipte olursun bişi olmaz inşallah bizim aile kalp hastası dolu arada takiple doğum yaptılar.

Ikra meyra canım sana da çok geçmiş olsun. Akşam içmezsem sabah da benim de oluyor kasılma magnezyuma devam.

günün devamında daha güzel haberler alalım inşallah. hepimize yavrularımıza sağlık sıhhat inşallah

Allah razi olsun canim rabbim sifa saglik versin bebislerimize ve bize insallah..

Sana kucukmu geldi grm canim normal canim zaten 20+ haftalarda 350 grm olmali galiba
Kacinci haftadan itibaren kilo soyleniyor? Ultrasondan mi tespit ediliyor? Ben iki ayro ozel hastaneye gidiyorum.ikisi de soylemedi henuz hatta artik boyu da soylemiyorlar bas cevresi karin cevresi femur boyuna kalp atisina bakip gonderiyorlar

Kacinci haftadan itibaren kilo soyleniyor? Ultrasondan mi tespit ediliyor? Ben iki ayro ozel hastaneye gidiyorum.ikisi de soylemedi henuz hatta artik boyu da soylemiyorlar bas cevresi karin cevresi femur boyuna kalp atisina bakip gonderiyorlar
16 + haftada 190 digeri 150 grm 20+1 de 300 grm dedi doktor canim

Bize ilk 15. Hafta da söyledi. Usg kağıdının eki varsa orada yazar ayrıntılar

kasilma sirt ustu uzanirken karninda sertlesme oluyor sanki bebekler diriyor karnini kasiklarda agri oluyor karnin bitarafi sanki tepecik yumru seklinde oluyor canim
CANIM BEN DUZ YATTIĞIM ZAMAN KARNIMIN Bİ TARAFI DAHA ŞİŞ OLUYO BEN ONUN BEBEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYODUM BEBEK DEĞİL Mİ ACABA ŞİŞLİK YER DEĞİŞTİRİYO HEP BENDE

Canım karnında ya da kasıklarında lokal şişlikler oluşuyor, sanki orda bir şey toplanmış gibi. Ağrısı da kramp ağrısına benziyor, bir şeyler geriliyor, çekiliyor gibi

Çok sağol canım bende varda ben bilmiyorum mu diye sordum Allaha şükür yokmuş bende. Bende çok pimpirikliyimdir korkuyorum heran bişey olacak diye

Canım Çok sevindim Rabbim yüzünü güldürsün evladını ve seni korusun sağ salim kucağına al:) nihayetinde hiç beklemeden tekrar gelmiş meleğin.Hep güzel haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…