bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim allah razi olsun magnezyum geciriyor sanki prensesinede massalah annesi rabbim saglikla nasip etsin insallah

bizimki Terbiyeli teyzesiii gostermiyooo

Bi gittiğimizde de elini sallıyodu. Eşim elini sallıyo bize dedi. Doktorum bence elini sallamıyo ne ayaksınız siz der gibi yapıyo dedi. ohh dedim eşime senin oğlun olduğu nasıl da belli. Babası gibi bi deli daha geliyor

Birdahami girdin detayliya canim massalah pasana yakisikli pasa massalah annesi rabbim saglikla nasip etsin insallah
Yok canım bi daha girmedim ama en.net fotomuz bu. Yarın doktoruma randevum var duruma göre bir perinatoloji uzmanından randevu alıp gideceğim. Dün çocuğumu istediğim gibi göremedim diye akşama kadar ağladim

Canim dinleniyorum azaldi sanki magnezyumu ictim sabahkine gore sukur rabbime gecmeseydi esimi arayacaktim kizlarda tepik hareket olunca aramadim allahima sukur canim sen nasilsin tatlim

Çok seivndim tatlım. İçerde yaramazlık yapmış demekki senin bebikler
Ben iyiyim bebişim bugün ayrıntılı vardı. yılundaymış herşey şükür. İyiymiş Ateş bey keyfi yerinde kıpır kıpırdı. öyle işte ..

Yok canım bi daha girmedim ama en.net fotomuz bu. Yarın doktoruma randevum var duruma göre bir perinatoloji uzmanından randevu alıp gideceğim. Dün çocuğumu istediğim gibi göremedim diye akşama kadar ağladim
Cok guzel goruntu yakalamis bence surekli usg girmekte iyi degilmis canim doktorun gerek duymasa gitme canim yine sen bilirsin

Massalah ates beye saglikla gelsin annesi insallah kac grm boy filan benim kizceler 20+ 1 de 300 grm kucuk geldiler ama sagliklilar sukur canim

Evet kesinlikle çok güzel bir duygu. Biz her gittiğimizde doktorumuz 4 boyutlu bakıyor bizim benim yaramaz kıpır kıpır. Gördükçe içim gidiyor

Ayy Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu ya :)
Ay evet bnde baktrdim 4 boyutlu çook tuaf oldum ilk :) bu benim bebgim mi resim falan mi dedim meger benim yaramaz minigimmiş benmkide kıpır kıpır şimdiden yaaaaa :)

Massalah ates beye saglikla gelsin annesi insallah kac grm boy filan benim kizceler 20+ 1 de 300 grm kucuk geldiler ama sagliklilar sukur canim
Bu arada sen dün boy ve kilo sormustun bana soylememisti ama akşam.kendime gelip raporu inceledim 430 gr 26cm 21+4 olarak görünüyor sata göre 2 gün geri çıkmış

22+3 olmuşuz bugün paralel gidiyoruz usg ile ve belirlediğimiz sat ile. 25 cm 475 gram olmuş. Yarım kilo kıyma benim oğluş 19 +3 te 275 gramdı. Bu durumda seninki çok normal 300 olması. Şimdik büyümüşlerdir annesi hem onlar iki kişiler ve kısçeler. Çıtkırıldım nazik olmaları normal :)

Ay evet ilk gebeligin ya hem korku hem heycan telaş hepsi var bende tabiki doktorunun dedigi ne ise onu yapiyorum hayrlsi bakalım ya saglikli olsn mecbur yaptrcaz tatlim yapcak bişey yokki :)

Canim allah razi olsun magnezyum geciriyor sanki prensesinede massalah annesi rabbim saglikla nasip etsin insallah

evet canim magnezyumun cok yararini gördüm ben. Sabahlari resmen sanciyla uyaniyordum gün icindede cok sancim oluyordu simdi cok sükür gecti.

Aminn cümlemizinkileri insallah :)

Bu arada sen dün boy ve kilo sormustun bana soylememisti ama akşam.kendime gelip raporu inceledim 430 gr 26cm 21+4 olarak görünüyor sata göre 2 gün geri çıkmış

Maşallah o sıpaya annesi tatlım yolundaysa herşey girme usg ye en azından biraz bekle çok usg de iyi değil. Artık hareketlendilerde. Göremesende hissedersin rahat edersin. Bir daha ki randevuya bol çikolaya meyve suyu. Birde doktora hafif bi rica, biraz uzun görür telafi edersin annesi... Yorma şimdiden bücürükü.. Yakında kucagımıza alınca hasret bitecek ve hiç özlemiyrcrğiz inşallah.

Canım görmekten ziyade incelemesi pek içime sinmedi. Bi şeyler ölçtü biçti ama hiçbir şey anlatmadı. Raporu kendi doktoruma göstereceğim yetersiz derse o zaman tekrarlayacagim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…