bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@Ada ve deniz canım güzel haberlerini bekliyoruz.Rabbim şu mübarek ayda bebeklerimizi bizlere sağlıklı sıhhatli bagislasin inşallah. Ikra meyra canım senin kasilmarin nasıl oldu umarım iyisindir .Nazara geldik galiba. @Aydede88 canım sanada çok geçmiş olsun.Dilerim sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin. Kızlar bende perşembe saat 2 de gideceğim dr ye tatile çıkmadan son kez gideceğiz.İnşallah kuzumun cinsiyetini öğrenebileceğiz net bir şekilde .Rabbim bu güzel ayda herkesin gönlündeki nasip etsin sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah.

Canim cok gecmis olsun sana da
Ne oldu bu ara kasim annelerine boyle yaa

Canım görmekten ziyade incelemesi pek içime sinmedi. Bi şeyler ölçtü biçti ama hiçbir şey anlatmadı. Raporu kendi doktoruma göstereceğim yetersiz derse o zaman tekrarlayacagim ins

O başka tabi. Bi doktorun görsün bakalım ne diyecek. İşnallah herbişey yolundadır tatlım. Hiç düşünmüyorlar bizim meraklardan merak evhamlardan evham begendiğinizi. Halbuki diline mi yapışır anlatsa değil mi. Bazı doktorlar gerçekten çok anlayışsız

Kuzuuumm hiç canını sıkma. Ben de yıllardır hiper taşikardi çekiyorum. Doktor ömür boyu ilaç kullanacaksın dedi. Yıllarca kullandım. Bebek planlamaya başladığınızdan beri, yani yaklaşık 1,5 yıldır kullanmıyorum. İyiyim ama. Hamilelikte zaten kalp ritmi bozulur, taşikardi başlar. O kadar normal ki. Taşikardi hastası olduğumu söyleyince, bana da kardioloji de takip etsin dediler. Ben hiç gitmedim. Üstelik benim kalp atışlarım en sakin halde 100'lerde. Lütfen rahat ol korkulacak bir şey değil. Hamilelik semptomlarından biri sadece. Bak çok şükür ki MR sonuçların güzel çıktı. Çok geçmiş olsun. Üzme kendini de bebeği de boş yere.

Aynen öyle canım. Bu şurası mi falan diye sordum cd ye atıcaz orda anlarsın dedi. Sanki şurası burası dese dili kopacak.gıcık kadin

Bu arada sen dün boy ve kilo sormustun bana soylememisti ama akşam.kendime gelip raporu inceledim 430 gr 26cm 21+4 olarak görünüyor sata göre 2 gün geri çıkmış

massalah pasalar anneleri cok iyi yaa artik tepikleri sert hissetmeye baslarsin saglikla gelsin insallah bende bugun 21+2 olduk canim

Geçmiş olsun canım moralini yüksek tut inşallah geçer rahatlarsın Rabbim Sağlık versin canım

Kızlar günlük olarak kendimize ve bebeklerimize 11 Ayetel kursi okuyalım ınş tüm kötü gözlerden hastalıklardan kazalardan belalardan korur bizleri.

Ben ilk hamileliğim ogrendgm andan itibaren hergün elimi karnına koyup 19.ayetel kursi okuodm.Daha önce kimyasal yasadgm için öyle söylemişlerdi bana.Şuan arkadslr için çok uzuluyrm.bende bikaç gündür okumayı unutuodm.Hemen tekrar basliicm İnşallah bende.kasılma nasıl oluo nasıl anlayablrz çok merak ediorm.İnşallah hiçbirimiz yasamiorzdr ve yaşamayız.Allah m korusun bizi ve bebeklermzi

Canim sarji bitti. Hastanede kalicak bu gece. Aksam telini sarj edip beni bilgilendirecek. Uyuyacakti en son daha iyiyim dedi serum rahatlatmisti.

Gözün aydın canım kızçen maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…