bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlarrrrrr ben sokkkk ciktik simdi oglumuz olcak pipisini gosterdi bize oglusumuz
Aaa cok sevindim kiz da olsa erkek de olsa cok iyi bir sey tabi ama gonlunden gecenin olmasi ayri bir guzel
Canım aynı gerilme ve kasılma ara ara bendede var doktorun nedenini söyledimi sanki çok yemişimde şişmişim gibi içinde balon şişmiş gibi oluyor karnımın senınde öylemi
Karnim sisip sertlesiyor ve agri yapiyor kasik ve rahimde. Cok ayakta kaldigim cok yoruldugum zman oluyor. Senin dedigin biraz gaz sancisina benziyor canim
Ilk gebelikte annelik heyecani daha yogun oldugu icin erkek kiz cok aramiyor insan onemli olan saglikli olsun hemencecik gelsin diye dusunuyor. Sonrakilerde Allah affetsin ama hem kendin hem de cevren bir cinsiyet beklentisine giriyor. Simdi benimki erkek diye Allah gonlume gore vermedi demem mi lazim benim icin hayirlisi neyse onu verdi.Sen de boyle dusun. Ben bebegimi cok seviyorum cok kismetli cok bereketli, zamansiz oldu dedigime bile pisman etti simdiden.
Topikte %95 i cinsiyet için istediği oldu ben kalan %5 in içindeyim Ne güzel Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız inşallah
Ben de %5 teyim ama artik su yonden bakiyorum ikinci bebek sahibi olmk icin doktor doktor gezen arkadaslar var etrafimda. Onlara gore ben acayip sansli bir yuzdenin icindeyim
Kislar hastanedeyim dusuk riskim varmis cok kotyyum aglamaktan icim cikti serum var kolumda 1 saat sonra kendi drma gidicem
Insallah tez zamanda sifa bulursun canim. Ara kanamalar korkutucudur ama insallah bu haftalarda cok asiri tehlikeli degil. Bol bol dinlen annesi kizina da ogluna da lazimsin sen
Ay nazara geldik valla ya cok gecmis olsun. Stresi bir an once birak canim cunku kasildikca dertlerin artar. ALlah sifa versin

Canim biraz agrim var azaldi sukur sabah cok kotu uyandim sancim vardi magnezyum ictim doktorum kasilmalara iyi geldigini soyledi fazla olursa iki adet icmemi onerdi aksamda icerim sukur canim rabbim @Ada ve deniz sifa versin
Sanada çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin sende 2 can var dikkat et kendine stresten uzak dur. Kızlar hepinizden Allah razı olsun sağolun iyi dilekleriniz için.

CANIM BEN DUZ YATTIĞIM ZAMAN KARNIMIN Bİ TARAFI DAHA ŞİŞ OLUYO BEN ONUN BEBEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYODUM BEBEK DEĞİL Mİ ACABA ŞİŞLİK YER DEĞİŞTİRİYO HEP BENDE
agri varsa kasilma olur canim bende oluyor magnezyun iciyorum biraz olsun rahatlatiyor

@Ada ve deniz canım çok geçmiş olsun üzme kendini Allah in izniyle sağ salim kucağına alacaksın oglusunu..
My moonlight canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine Ikra meyra canım sanada geçmiş olsun çok ani hareketler yapma kızlar mecbur kalmadıkça kalkmayin ev temizlik şu bu kalsın zaten yarısı gitti az kaldı Allah in izniyle saglicakla kalın :))

tam tersi ben bebişi hissediyorum diye daha rahatlıyorum çünkü bi yerlere toplanıyor sanki sürekli
Bende de arada oluyo kizlar sirt ustu uzaninca ama agri falan olmuyo iki 3 saniyelik.ben de tam bilemiyorum dogrusunu kimisi normal diyo kimisi degil diyo

Evet canım çok teşekkür ederim moral verdin bana ufak ufak hissediyorum...Sana mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim

Bende de arada oluyo kizlar sirt ustu uzaninca ama agri falan olmuyo iki 3 saniyelik.ben de tam bilemiyorum dogrusunu kimisi normal diyo kimisi degil diyo
benim hissettiğim bebek canım bi yere toplanıyo orası sivriliyo şişiyo sonra başka yere kayıyo bence normal yarın gidicem doktora sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…