bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Perinatog arıyordum ama şimdi radyolog a bile razıyım ama bulamıyorum

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul anadolu yakası bostancı yeditepe üni. Perinatologu bayan. Bugün muayenne oldum cokta şeker bir kadın. Benim doktorum erkek ama detaylıyı perinatolog yaptıgı için ilk kez bugün gördü beni. Oluş Api ismide yakınsan bi araştır istersen. Çok tatlı bir bayan. Boş günü varmıdır bilemem tabi.

Canım Avrupa yakasındayım ben burda bulamazsam ona gideyim sağol canım

@Ada ve deniz
Cok sukur rabbime canim zaten serum ve ilaclarin etkisi cabuk gosteriyor benimde basima gelmisdi 8+4 de cok kotu sanci cekmisdim aglanmazmi o sanci beni cok kotu etkiledi canim cekiliyordu sanki rabbim sifa versin cumlemize

Cok sukur rabbime canim zaten serum ve ilaclarin etkisi cabuk gosteriyor benimde basima gelmisdi 8+4 de cok kotu sanci cekmisdim rabbim sifa versin cumlemize
Amin canim. Sen nasil oldun kizlarin nasil babasi artik toka almiyor mu size uzun zaman oldu paylasmadin foto. Ben liste cikarttim dun alinacaklar listesi yaz yaz bitmedi ilk cocuk biraz masrafli olacak.

Amin canim. Sen nasil oldun kizlarin nasil babasi artik toka almiyor mu size uzun zaman oldu paylasmadin foto. Ben liste cikarttim dun alinacaklar listesi yaz yaz bitmedi ilk cocuk biraz masrafli olacak.
Birazini paylastim canim digerlerini eylulde alicam uzun kollu istiyorum onu kis bebeklerimizin dun yastik yuzu filan hazirladim onu diktirecem annem tulbentten agiz mendili yapmis kenarini islemis yumusacik yumusacik silecem prenseslerin agzini :))

Birazini paylastim canim digerlerini eylulde alicam uzun kollu istiyorum onu kis bebeklerimizin dun yastik yuzu filan hazirladim onu diktirecem annem tulbentten agiz mendili yapmis kenarini islemis yumusacik yumusacik silecem prenseslerin agzini :))
Ohh Allah razi olsun annenden. Eylul gec degil mi ikiz gebelik agirlastirmaz mi? Bende simdiden cok fazla odem oldu ben 2 ay sonra bile kendimi dusunemiyorum. Annem album hastasiymis acaba genetik mi diyorum.

BegumBB cnm naaptin.dört gözle senden haber bekliyrm
Zeyno ciktim perinatologdan.Anca geldik eve.Adam senin komşunun dediği gibi uyuz.bana da benzer soğuk bir cümle kurdu.Eşim ve annem sakinleştirdi ama çok gerildim.Bebek bir organı bir şeyi eksik olsa aldırcak misin dedi.Ben de senin komşuna söylenileni bizimkilere anlatmıştım.Detaylıya girdik oğlum hiç bişeyi göstermedi. Ya neden bu böyle falan dedi doktor kendi kendine.Ben de az önce moralim bozduğunuz için dedim.Rahatla lütfen ben genel konuşuyorum dedi.Eşim başımı falan okşadi.Annem bi elimden tuttu öylece rahatladim.Kendini sonra göstermeye başladı yavrum.Sol rahim kan damarlarım güçsüzmüş sag taraf iyiymiş.dikkat et iş falan yapma dedi. Bebiş iyi şükür.Plesenta marjinal normale dönmüş nerdeyse dedi.Ama böyle bir durum geçirdiğin için dikkat edeceksin dedi.
Adam ilk etapta böyle saçma sapan davranmasaydi iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…