bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim satiloyordur tatlim sorarsiniz tulbentten olmasada penyede olabilir normal mendillerdende olur bebegin gazini cikarirken omzuna koyarsin temiz temiz olur canim kagit mendil nekadar saglikli olurki canim

Canim cok sukur iyisiniz rabbim pasani ve seni korusun eve gecincede firsat buldukca dinlen ayaklarinin altina yuksek yastik koy yada iki yastik birden koy canim ben biraz iyiyimm canim magnezyum ictim sancimi birazda olsa rahatlatti birazdan yine icecem cunku iyi geliyor kasilmaya sanciya sen kendi iyi bak canim bir kacgun annen sizde olsun ada var cunku ilgi ister en azindan 10 gun kalsin rabbim sizi korusun cumlemizin bebeklerini saglikla bize bagislasin insallah.. dua ile

ya kızlar yemek yaparken ocağın başında baya bi oyalandım. karnım yanmaya başlayınca ısıya maruz kaldığımı fark ettim. karnım hem de bebeğimin olduğu taraf çok ısınmıştı. hemen gidip soğuk suyla karnımı yıkadım ama canım sıkıldı. yüksek sıcaklık tehlikeli sonuçta, bir şey olur mu ki?

cok sukur canim rabbim bebegine saglik sifa versin canim saglikla kalin.. ecmain

Canim satiloyordur tatlim sorarsiniz tulbentten olmasada penyede olabilir normal mendillerdende olur bebegin gazini cikarirken omzuna koyarsin temiz temiz olur canim kagit mendil nekadar saglikli olurki canim

Hımmm omuz için de kullanılıyor yani bunlar. Ben de minik havlular almıştım, omzumuza alırız bebek kucağımızdayken diye, kayınvalidem havlu olmaz, bez diktireceksin dedi. Ben kime diktiricem, nasıl kumaş olucak hiç bilmiyordum. Satıldığı iyi olmuş canım. Onlardan alırım omuz için, ağzını da kağıt mendille silerim kusunca

Duani eksik etme kuzum nolursun

Çok geçmiş olsun.. bugün kasım annelerine nazar değiyor galiba bol bol nazar duası okuyalım ..
Allah korusun canını sıkma Allah'ın izniyle birşey olmaz yanan yer acıyorsa yanık kremi anestol pomad sürersin

Korkma canım, bebeğin içinde olduğu amnion kesesi ve suyu onun sıcaklığını stabil tutuyor. Dışardaki sıcaktan ve soğuktan etkilenmiyorlar o yüzden. Yani karnın üşüyünce üşümez, karnın sıcaklayınca sıcaklamaz bebecik. 40 derece güneşin altında yatıyor bazı hamileler. Karınlarının ne kadar ısınıp, yandığını sen hesap et. Korkma o yüzden. Ama tabi o kadar da yakın durma artık ocağa

Arkadaslar iyi aksamlar.... Ozel sektorde calisiyorum kurumsal bi firmada iyi sartlarda. Ancak dogumdan sonra ne yaoacagimi bilmiorim isimi cok seviyorum birakirsam eger ilerde boyle bi is bulabilcegimi sanmiyorum. Mudirum benimle konuscakmis dogum sonrasi ne dusundugumle alakali simdi ben bunadama ne diycem ne isten vazgecebiyorum ne de bebegimin bakimindan. Annem sehir disinda kayinvalidem desem eger benege bakacak olursa benim eve yerlesir ve ben bunu da iatemiyorim.:///

Merhaba canim. Agiz mendili ve omuz mendili ayri ayri satiliyor hepsi canim sikma canini bebek magazalarindan hepsini temin edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…