bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Birazini paylastim canim digerlerini eylulde alicam uzun kollu istiyorum onu kis bebeklerimizin dun yastik yuzu filan hazirladim onu diktirecem annem tulbentten agiz mendili yapmis kenarini islemis yumusacik yumusacik silecem prenseslerin agzini :))
Ağız bezleri gerekli mi hani bide müslin bezleri varmış büyük tülbent gibi onlarda lazım oluyo mu

Hadi gözün aydın cnm.plasentann normale dönmesine çok sevindim.
Şaşırdım yani adam her gidene mi aynı şeyleri söylüo.Şaka gibi aynı cümleyi kurmuş sanki.özel bi de yani devlet hastanesi olsa falan diicksnki insandan sıkılmış.Dünya para aliosn bi zahmet güzel konuş yani dimi.Neyse cnm geçmiş olsun diyelim.şükür güzel haberler almssn.bakalım biz yarın naapcaz.eşime kalsa gelmiick halamla Git dio ama ben adamn bu tavirlrndn cekindgmdn illa gelceksin Diorm.normalde çok önemsemem ama.
Bu arada gitmeden çikolata falan yedin mi.etkilemedi mi.boyunu kilosunu falan söylüyo mu resimler nasıl bebisin yüzünü gösterdi mi gördünüz mü.Ne sordum dimi

Ağız bezleri gerekli mi hani bide müslin bezleri varmış büyük tülbent gibi onlarda lazım oluyo mu
canim tulbentten yapti yumusacik kare seklinde iki kat yapip kenarini isledi bebekler kusar ve silersin agzini canim :))

Ohh Allah razi olsun annenden. Eylul gec degil mi ikiz gebelik agirlastirmaz mi? Bende simdiden cok fazla odem oldu ben 2 ay sonra bile kendimi dusunemiyorum. Annem album hastasiymis acaba genetik mi diyorum.
canim eylul basi baslarim yoksa adana yaniyor belki serinler biraz carsida bir yerde yapicam alis verisi gorusbebe bebek magazasi var carfursadada var belkide oraya bakarim bi ara alisverise oraya gideriz genelde ama carsiyida gezmek isterim birde uzun kollu istiyorum 15 yada 20 ekimde dogacaklar kizlar serinler havalar diyorum iki uc yarim kolluda alirim ikisinede ayri ayri tabiki :)))

Gitmeden dondurma yedim.Ama yavrum onun istediği görüntüleri hemen vermedi.İnat etti güzel oğlum. Boy kilo,kalbi böreği beyni beyincigi yani herseyine bakıyor. Yüzünü gördüm minigimin.Kendime benzettim bi yerlerini de eşime.Rabbim sağlık versin ya.
İnşallah senin de yarın güzel geçer. Normalde yarim saat fln sürüyormuş. Benim 1 saat sürdü oğlum gostermeyince.

Rabbim sifa versin massalah pasana canim saglikla gelsin dunyana insallah..

Merhaba kızlar,şimdi Dr dan çıktım. Dr hiçbir sorun yok dedi.bu haftada ense kalınlığı ölçümü yapılmaz dedi.11-14 hafta arası yapılır dedi.fazla kurcalamayın,9-10 mm olsa sorun var derim ama seninki durustan kaynaklı mm oynama dedı. Çok şükür hepinizden Allah razı olsun.Rabbim hepimize sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah.

Kizlar merhaba hastanedeyim halen deli gibi serum ilac takviyesi yapiliyor lekelenmem yok suan 1 saat once dr um geldi usg de oglusuma bakti kasilmalar hafiflemis sabaha gore iyisin dedi sabaha kadar serum ve makattan fitil verilecek sancim devam ediyo hafif hafif tatil isi iptal edildi olsun oglum iyiymis ya seneye oglua kizimla giderim insallah kizlar size tavsiyem nolur ama nolur agriyla gelen lekelenmeleri onemseyin dra gidin hepinizi cok seviyorum halen duaya ihtiyacimiz var nolur dua edin oglum beni birakmasin beni onsus birakmasin Allah
Hepinizin yavrularini Allah korusun ins sorunsuz kucaklariz kuzularimizi

canim rabbim bebeklerimizi korusun insallah benimde bugun sancim var esimi arasammi diye dusunuyorum az once uyandim ama sanciyla belimden bacagima vuran bir sanci magnezyum icecem insallah gecer rabbim bebeklerimizi korusun dua ile ecmain....
Canim iyimisin bana haber ver

Mcada kiz aglama artik hadi sil inci tanelerini bakayim :))
Cooook sukur gecti gitti Allah'in izniyle canim, Rabbim bir daha yasatmasin, beterinden korusun seni ve evlatlarini kuzum :)
Sagol kuzum daha iyiyim belim agriyo serumumla arkadas arkadas yurudum koridorda simdi uzancam

canim tulbentten yapti yumusacik kare seklinde iki kat yapip kenarini isledi bebekler kusar ve silersin agzini canim :))Eki Görüntüle 1853379 Eki Görüntüle 1853378

Annenin ellerine sağlık, sağlıkla kullansın kuzucukların da inşallah canım.

Normal kağıt mendil kullansak zararlı mı? Kullanıp atarız. Benim ailemde bunları yapacak kimse olmadığı için, bunlar satılıyorsa hazır alacağım, yoksa mecbur kağıt mendil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…