bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kıyamam sana ben ..Can'ım hazırları var ..küçük küçük havlu gibileri aynı böyle tülbent gibileri var dert etme o gün gelsin alışverişe çıkınca alırsın

Canim penyede olabilir birde mendil satiliyir ilkokul cocuklarina aliyoruzya oda olur canim ama bula bilirsen beyaz penyeden yaptir yada atletdende olur onu kare seklinde kes kenarlarini pembe overlok cektir terzide canim madem isleyemiyorsun 10 adet yaptir terziye hem atlet pamuklu guzel olur canim 25cm×25cm olcude kare seklin kestir yada atlet al terziye kestir kenarlarini overlok cevirsin kizin olucakti galiba pembe olsun rengi dersin canim :)))

iyi akşamlar canlar!! uzun zamandır girmiyorum ama eskileri hep okuyorum telden.. umarım hepinizin keyfi yerindedir ben dün bu gerizekalı iş ortamım yüzünden çok kötüydüm eve geldim iki saat ağladım akşam 7ye kadar yattım falan ama bugün gördüm ki boşa üzülmüşüm dengesiz insanlar için bende durumlar böyle siz nasılsınız bakalım minnaklar nasıl ??

kızlar bu arada alakasız bi yerden dalıcam ama bilginiz olsun diye söylüyorum ben sevgili Mcada in tavsiyesi üzerine butikbebeden alışveriş yapmıştım.. benim şansım açok sorun yaşadım ne yazık ki taaa ayın 17si 19u arası teslim edilcek denen ürünler bugün oldu hala gelmedi..üstelik geçen hafta aradım haftasonu çıkar yola dediler bugün aradım hala çıkmamaış yola eee bi de müşteriye bi ulaşıp özür dilemek yerine ben peşlerinden koşunca iptal edin dedim.. ay teldeki haspam bi afralıııı bi tafralıııı iyi be almazsan alma gibi yanında olsam kafama fırlatıcak yani aldıklarımı nerdeyse hııııhh totomun kenarı dedim (içimden tabii) :) ve iptal ettim ilk hevesim siparişlerimi.. çok sinirlendim butikbebeye çoook..sizin de aklınızda bulunsun

Arkadaşlar doktor 17. Haftada zeka testi yapalım dedi yaptırdık.sonuc bu çıktı.ben birşey anlamadım bu sonuçtan yorumlayabilecek var mı

Eklentiler

• IMG_20160628_223243.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
Canım benim geçmiş olsun sana da Allahım saklasın hepimizi bebişlerimizi aminn...

Aaa edepsizler hic yasamadim ben boyle bisey kuzum uzuldum gercekten

Hastanedeyim kuzum dusuk tehlikem var serumlar igneler durdurmaya calisiyolar suan iyiyim ama bebek de iyi belim agriyo sadece

Sabaha daha da iyi olacaksın canım. Dün doktora gitmen büyük şans oldu senin için kasılman olduğu farkedildi moralini yüksek tut biz dua ediyoruz sana oğluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…