bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
The_new çok geçmiş olsun diş ağrısı zordur eminim..inşallah atlatırsın ağrıların diner..

Çok sağol cnmcm Allah razı olsn.İnşallah uzamadan Hemen geçer.

3-6.aylar arası tedavi uygulanabilioms.benmde son 2 haftam galiba.fena bi ağrı var.iyiki şimdi oldu diorm.bi de Bursa dayım eski doktorum da burda cocuklgmdn beri hemde akrabamz.İnşallah basit bişeydir ve hemen tedavi olur biter.yarın sabah kadindogum doktorumu da ariicm İnşallah bakalım ne diick.

Çok geçmiş olsun cnm sana da.baya zorlu geçmiş sürecin.inşallah benm o kadar ilerlememstr.sabah ağrı başladı.akşama kırıldı ve kanama oldu.ağrı da geçmedi.kırığı farkedince kanama olunca kafam zonklamaya başladı.ağrı dayanılmaz oldu.sol tarafım iptaldi yani.uyuyup uyannca geçmiş gibiydi ama az önce abdest alırken kan pihtisi gibi ufak parça geldi yine hafif ağrımaya başladı.inşallah kanala gerek kalmadan basit dolguyla tedavi olur.memleketimde olmamda benm için şans.guvendgm doktorum burda.inşallah doğru tedaviyi uygular.bi sıkıntı olmadan atlatrz İnşallah.

Günaydın şekerler ne Zaman dır görmedim memleketime geldim bayramda nasipse perşembe akşamı geri dönüşüm İstanbula ertesi günde oğluma gorusecem randevu var benim ayaklarim ve elerim şişmeye başladı

Kızlar Günaydın.Kadın doğum bashemsiresi emekli bir akrabamiz var kendisi detaylı ultrasonda kalbe bakılmasına ve cok sukur bişey çıkmamasına rağmen Fetal kardiyo detaylı istedi.Yapalım hastaneye gel dedi.kendi doktoruma soracağım ama arada kalmak istemiyorum.offf.....birazdan evden çıkacağım kendi doktorumla randevu var.

Cnm sen kendi doktoruna sor başka doktora sordum kafasi karışıyor insanın o hep takip ediyor o net şöyler inss skti yoktur bebiste

Nilke canım çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin. Anne karnında bebeğin her türlü kötülükten korunması için dua varmış bir komşumuz söyledi onu bulup özellikle senin ve bebeğin için her gün okuyacağım. Allahın izniyle sende 37-38 haftalari göreceksin canım.

Begumcum bende sana bişey soyliicktm.inşallah doktorun yanına girmeden goreblrsn msjmi.
Aysel hnmi aradm yogunlktan baglayamadilar.dişim kırıldı ya yaptırmam da bi sakınca var mı acaba onu sorcaktm.bugün gitcem dişçiye ama ona da sormak istedim.inşallah msjm i girmeden görürsün.

Kızlar benim 2 sorum var. Benim tetenoz aşısının 2.dozu cuma yapılacaktı ama şehir dışındayım pazartesiye kalsa problem olur mu?

Bir de benim oglusum hep kasiklarimda. Dün pikniğe gitmiştik yerde biraz oturdum kasiklarim da ağrı oldu bu aralar özellikle kuyruk sokumumda inanılmaz ağrıyor bunlar olağan şeyler mi acaba?

Gunaydin kizlar bugün 21+2deyim ayrintili ultrason için pazartesi geç olur mu siz ne zaman yaptirdiniz?
günaydın canım bende pzt yaptırcam 20. haftada bebeğin kalbi tam gelişmemiş olabiliyor dedi bana randevü aldığım yer 22 ve 23. hafta en idael hafta herşeyi gelişmiş oluyor dedi hayırlısı bakalım pazartesi benimde detaylım

Asi icin hic sorun olmaz.kizimin asilari bile 1 ay sarkti bazen.
Pozisyon cok degistiriyor bebisler gecen haftaya kadar hep kasiklarimdaydi cok rahatsiz ediyordu suan biraz yukarida bu sefer hep dik oturmak zorundayim kaburgalarim batiyor yoksa.
Hep bu sikintilar normal canim.yakinda tekrar yukarilara cikar.normalde benim hep kasiklarimdadir bebisler.

Cnm benm ilk doz bu haftaydi sehirdsndym maalesef yapılamadı.Sağlık ocagndn hemşire aradı haftaya gelsem sorun olur mu dedm.Hayr haftaya gelirsn dedi.bayramdan önce olcaktm o da olamadi aşı kalmamsti.nasip yani :)

Gunaydin cnm yaptirabilirsin ben 14. Haftamda yaptirdim. Sorun degil cnm kadindogumcumada sordum o da 13. Haftadan itibaren yaptirabilirsin demisti. Hic merak etme canim. Sadece icinde bpa miydi oyle biseydi o madde olmamasina dikkat et cnm bisey yaptigindan degil de iste tedbir amacli gecmis olsun

Benim de hep kasiklarimda canim doktor benek ters oldugu icin kasiklarinda hissetmen normal demisti ama dik oturamiyorum bende yatar pozisyonda ancak rahat edebiliyorum. Bu sıralar kasiklarim da ve belimde ağrılarım çoğaldı korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…