- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #31.221
Teşekkür ederimOlmaz cnm ben bu hafta gidecegim 20 de ama birde eski doktorumun hastanesindeki perinatolog vardi o iyiydi baya 12. Haftamda da ona gitmistim yine ona da gidecegim onceden alinmisti randevum cunku 22. Haftaya
Hmm tamam canim teşekkür ederim.günaydın canım bende pzt yaptırcam 20. haftada bebeğin kalbi tam gelişmemiş olabiliyor dedi bana randevü aldığım yer 22 ve 23. hafta en idael hafta herşeyi gelişmiş oluyor dedi hayırlısı bakalım pazartesi benimde detaylım
Teşekkür ederim canim.ben 23+1 de çektiricem canım haftaya perşembe günü
doktorum özellikle temmuz 3. haftası cektirmemi istedi benden
İnşAllah, diş agrısı fena birde agrı kesici sadece minoset içebiliyorsun oda çok etkili olmuyor hele apse yayılıyor boğaz agrısı kulak agrısı komple uyuşuyor çene ihmal etmemek lazım . Ben geciktirdim kırıgı önemsemedim senin daha erken müdahele etmiş olacaklar dolguyla kapatırÇok geçmiş olsun cnm sana da.baya zorlu geçmiş sürecin.inşallah benm o kadar ilerlememstr.sabah ağrı başladı.akşama kırıldı ve kanama oldu.ağrı da geçmedi.kırığı farkedince kanama olunca kafam zonklamaya başladı.ağrı dayanılmaz oldu.sol tarafım iptaldi yani.uyuyup uyannca geçmiş gibiydi ama az önce abdest alırken kan pihtisi gibi ufak parça geldi yine hafif ağrımaya başladı.inşallah kanala gerek kalmadan basit dolguyla tedavi olur.memleketimde olmamda benm için şans.guvendgm doktorum burda.inşallah doğru tedaviyi uygular.bi sıkıntı olmadan atlatrz İnşallah.
masalah bebegine canim 21+4 ve 453 grm massalah annesi cok iyi boy ortalama 27-30 cm oluyor bu haftalarda tatlim bebegin kizmiydi erkekmiydi saglikla kalin
Erkek daha agir olur canim kizsa 453 grm cok iyi bence tatlim benim kizlar 20+1 de 300 grm ben napim cok kucuk gibi geldiler :)) ama sutumuzle buyuturuz minnoslarimizi insallah yarin doktora gidecem 23+4 olucagiz buyumusmu prensesler :)) isirim onlarin poposunu :))Cnm benim bebeğim kız sağolasın ama oğlumun kilodu bu haftada daha iyi gibiydi sanki ama sağlıklı olsunda doğduktan sonra toparlanırlar...
Niye kesilmiyomus ki ben ada da kestirdim hatta doguma yakin yine kestircem
Keske yardimci olabilseydim canimSaol canim cok tesekkurederim benim ki ani hareketten dolayi oldu sirtimin tam ortasi nefes alamadim bi sure...parol ictim simdi umarim biraz hafifletir..tesekkurler canim
Sihirlidegnek canım selam. Tabloya bakarken farkettim ben ekletmemişim cinsiyet ve isim. Bizim oğluşumuz olacak Allah nasip ederse, ismi de Ateş :)
Bu arada sat değişti benim onu uyumlu olsun diye 23.01.2016 yaptı doktorum
Ekleyebilirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
BENDE sipariş verdim bakalım bu gün gelcek inşallah hepimiz kız gibi kalırız göbeğimizde gider inşallah canım :)Ben lira kullanıyorum canım en iyisi olduğunu söylüyorlar bakalım 9. Ay imiz da belli olacak.ne kdr iyi olduğu umarım hiç birimiz catlamayiz
Ben sabah bebe yağı sürüyorum gece lieracBENDE sipariş verdim bakalım bu gün gelcek inşallah hepimiz kız gibi kalırız göbeğimizde gider inşallah canım :)
Canim ben listeyi beceremiyorum listeyi cok istemisdin bende rc ettim yaparmisin sende yaparim dedin canin sagolsun :)) tatlim cok sukur iyiyiz iyi olmana sevindim canim ozletme kendini ...iyiyim cok sükür canim, sen nasilsin?
valla babe çatlak önleyici krem geri kalan saatler duş sonrası falan elime ne denk gelirse öyle saatleri zamanları pek yok sürdüğüm kremin sürüp sürmediğime bakıyorumBen sabah bebe yağı sürüyorum gece lierac
Kizlar benim bu ara hic bisey yapasim gelmiyo kafam cok karisik ne kendime bakabiliyorum ne lierac krem surebiliyorum aceba catlarmi gobegim hic bise icimden gelmio son zamanlarda
Hic suresim yok zaten bogurum agriyoBende aklıma geldikçe sürüyorum lierac yani aldım ama sanki iş vücud yapısında bitiyor gibi kullanıpta çatlayanda çok var. İnanmadığımdan heralde sürmeye üşeniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?