bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınz? Eşim canan karatayı dinliyor sürekli ondan etkilendiği için yaptırmayalım diyor. Kafam çok karışık
Ben yaptirmicam cnm. Endokrin doktorum var benim gebelik oncesinden beri gittigim. Iyi bir doktor. Iyot eksikligimi filan da o kesfetti sagolsun.. O yaptirmami istemedi. Seker olcum cihazi aldim. Duzenli olarak aclik yemekten sonra 1 2 saat sonra tokluk olcumu yapiyorum evde haftada 3 kez. Dr.uma raporluyorum. Simdilik seker yuklemesine gerek gormuyor oyuzden bosubosuna..

Asiri bir sekilde agrin yoksa normal.seni cok rahatsiz ediyorsa gun boyunca hep agri yaparsa bi doktoruna gozuk ona gore takviye ilac vs verebilir.

Kizlar gunaydin..sirtimin tam ortasina az once kramp tarzinda yel diyorlar sanirim oyle bisey girdi ne dinebiliyorum ne de dogru duzgun nefes alip verebiliyorum..ne yapabilirim fikri olan var mi?canim cok aciyor.

Bide bekletmw cnm sakin curur koke iner iltihaplanir islem uzar once hemen doktorunla konus telefonda ardindan vakit kaybetmeden kirildigi an git discine canim. Ben oyle yapmistim. Discimde iyiki vakit kaybetmeden geldin dedi. Dis sorunlarimiz malesef cok olucak. Buarada dis etlerinde sisme de olacak cogumuzda discim bir cay kasigi tuz bir cay kasigi karbonat ve bir cay kasigi suyu macun gibi yap dedi dis etlerine sur biraz beklet dedi. Bu dis eti iltihaplanmalarinda sislik giderici ardindan disini fircaladiginda macun dis dibine ulasabilecegi icin curumesini engeller dedi.. Aklinizda bulunsun bu karisim midesini kaldiran varsa tuzu suda eritip gargara yapsin dislerine o da is goruyor

Gunaydin kizlar bugün 21+2deyim ayrintili ultrason için pazartesi geç olur mu siz ne zaman yaptirdiniz?
Olmaz cnm ben bu hafta gidecegim 20 de ama birde eski doktorumun hastanesindeki perinatolog vardi o iyiydi baya 12. Haftamda da ona gitmistim yine ona da gidecegim onceden alinmisti randevum cunku 22. Haftaya

Kizlar gunaydin..sirtimin tam ortasina az once kramp tarzinda yel diyorlar sanirim oyle bisey girdi ne dinebiliyorum ne de dogru duzgun nefes alip verebiliyorum..ne yapabilirim fikri olan var mi?canim cok aciyor.
Canim O tarz birseymi bilmiyorum ama bebegin hareketi ile alakali sanirim benimki henuz kasikta sol da oksurunce arada kramp giriyor kasilip kaliyorum cok yavas hareketlerle en rahat edebilcegim pozisyona geciyorum ozaman bir muddet o pozisyonda bekliyorum sonra duzeliyor

Saol canim cok tesekkurederim benim ki ani hareketten dolayi oldu sirtimin tam ortasi nefes alamadim bi sure...parol ictim simdi umarim biraz hafifletir..tesekkurler canim

Merhaba doktordan çıktı herşey normal bir sıkıntı yok Dedi 21+4 453 gr Dedi boyunu sormayı unuttum heyecandan kağıtta nerde yazıyor Onuda göremedim
masalah bebegine canim 21+4 ve 453 grm massalah annesi cok iyi boy ortalama 27-30 cm oluyor bu haftalarda tatlim bebegin kizmiydi erkekmiydi saglikla kalin

Bicbir sorun olmaz bende istemeden 1 hafta sarkittim hemsire bisey olmaz demisti...o bebegin pozisyonuyla alakali olabilir..oturdugun yer soguk olmazsa bi sorun olmaz.. Benim de bu ara tam kasıgimin orta tarafina baski yapiyor geriyor gibi sonra da agrim oluyor ama geciyor..agrin surekliyse doktora git ama mesela gunde 2 3 defaysa normal o agrilar

Kızlarcım merhaba size bişey danışmak istiyorum saçlarımın uçları berbat karışıyor tararken zorlanıyorum kestirmem lazım ama hamıleyken saç kesilmez dıyorlar sizce napayım

gonulll ve bir kac annis bugun detaylisi vardi rabbim hayirli saglikli haberler nasip etsin insallah rabbim sizi korusun... ecmain

slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyorum bayram tatili tatil dönüşü işlerin yoğunluğu akşam evin yoğunluğu derken bayadir girmediğimi farkettim inşallahherşey yolundadır.Bizde herşey yolunda haftaya kontrolümüz var bakalım kızımız nasıl kıpır kıpır çok şükür

Niye kesilmiyomus ki ben ada da kestirdim hatta doguma yakin yine kestircem

bazı hurafeler var bebeğin ömrü kısa olur gibi flan bilmiyorum o yüzden mi çekiniyor ama başka sağık açısından bir sıkıntı yok diye biliyorum bende kestiricem bebeğimizin ömrü Allahhtan

hareketlenmiyor diye panik oluyorduk şimdi dediğin gibi kıpır kıpırlar :) maşallah. Dün eşimde ilk kez tekmeleri hissetti çok güzel bir duygu ya Rabbim herkese bağışlasın inş

hareketlenmiyor diye panik oluyorduk şimdi dediğin gibi kıpır kıpırlar :) maşallah. Dün eşimde ilk kez tekmeleri hissetti çok güzel bir duygu ya Rabbim herkese bağışlasın inş
evet ya zaman ne hızlı geçiyor çok şükür allah sağ salim doğmalarını nasip etsin kuzuların benim eşimde hissetti geçen akşam oğlumda hareketler çok sertti bu kız narin sanırım hafif hafif dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…