bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Kan temizleyici gıdaları artır şu ara. Bolca su tüket. Allah yardımcın olsun. İnşallah daha iyisindir.
Klima virüsünü hiç duymadım. Kanındaki enfeksiyon bu yüzden mi olmuş?

Kızlar biz de 2 haftadır annemdeydik bu sabah döndük eşim de hemen işe gitti ben resmen şu an bunalimdayim ogluşum da olmasa daha çok uzulcem kuzum karnimdaa kıpır kıpır anne yalnız değilsin diyor resmen

Bir de canlarim 2 hafta sonra yani 27 haftalikken özel arabayla 8 saatlik uzaklıkta bir yere gidebilir miyim acaba? Bu hafta dr kontrolumuz var dr soracağım ama tecrübeli o haftalarda yolculuk yapmış arkadaşlar sizin de fikrinizi almak istiyorum. Zor oluyor mu?

rabbim cumlemizin yardimcisi olsun canim benim❤ senin harika kalpli yuregin sevgi dolu bir arkadassin Bu guzel yuregini anneliginde kizcenede yansicak canim benim ❤❤

Canımmmm inşallah, aminnn. Allah bin kere razı olsun, çok duygulandım yazdıklarını okurken. Çok çok sağol. Senin de yakışıklı oğulların, güzel kızların senin gibi pırlanta olacaklar inşallah Allah'ın izniyle

Off ya bu ev islerinden artik fenalik geldi bana bide sicakken iyice cekilmiyo fenalascak gibi oldum yine yemek yaparken mutfagi toplarken artik cok bunaldim her is bana bakiyo

Kızlar ya meyve yiyordum normalde içine baka baka yerim hep ama bugün epey yeşim sonra bi bakiyim dedim bi kaç tanesinde kurt varmış minik minik Bi şey olur mu ki yaa? Hamile olmasam takmam ama şimdi aklıma takildi

Herkese merhabalar arkadaşlar ben 24+3 günlük hamileyim 3 gün önce doktor kontrolumuz vardı.Doktorumuz herşey yolunda ancak kilosu biraz düşük dedi...Endişe edecek birşey yok şimdilik protein ağırlıklı beslen dedi 585 gram mış ağırlığı bu haftada 600-700 civarı olması gerekiyormuş...Endişeleniyorum çok siZler ne öneririsiniz ne yapmalıyım?

Gayet iyi kiloda hangi haftanda 585 grm dedi doktorun benim 23+3 de 591 digeri 23+1 haftada 561 dedi iyi grmlar sorun yok canim asil 24 haftadan sonra kilo artisi oluyor takilma

Himm 24 haftadanda dedi 585 cok iyi canim takilma saglikli olsunda kilo doguncada olur bol bol emzir annesi

Herkese merhaba hepimize geçmiş olsun. Son zamanlarım özellikle şu darbe olayından sonra hiç iyi değilim. Guzel ülkemi ne hale getirmeye çalışıyorlar. Uykusuz geçirdiğim günler... nese ki herşey yoluna girecek.
Sizler nasılsınız iyi misiniz bebisler nasıl. Benim hala zor geçiyor oglumu anneme bırakmak zorunda kaldım tansiyon dusuklugu sorunum devam ediyor çok sıcak. Bu hafta izinliyizdim ama izinler malesef iptal edildi. Ne yapalım sağlık olsun.

Gecmis olsun canim bizde yeni yeni kendimize geliyoruz cok sicak cok tansiyonum bemimde bi dusuk bi yuksek yarin bu sicakta dr a gidicem bobreklerim icin nolck bilmiorum

Canim cok sagol sana da cok gecmis olsun. Evet klimalar da bazi mikroplar varmis hava yolu ile yayilan o hasta etmis beni hastane de oyle soyle dediler tahlil sonuclarina gore. Probiotik ilac verdiler daha iyi oldum bol bol sivi almaya calisiyorum bir de ins bebise zarar vermez enfeksiyon ilerleyip. Yarina randevu aldim kadin dogumcumdan icim rahat etmedi bakalim :/

Canim icin rahat olsun ben de daha yeni tatile gittim 9 saat gidis 9 saat donus hamislikle ilgili hicbi problem olmadi cok sukur rahat gecti yolculugum

Gecmis olsun canim bizde yeni yeni kendimize geliyoruz cok sicak cok tansiyonum bemimde bi dusuk bi yuksek yarin bu sicakta dr a gidicem bobreklerim icin nolck bilmiorum
Canim benim biliyorsun benim gebeligim 12. Haftadan beri riskli gebeliğe giriyor her hafta kontrole gidiyorum. Bana da önce böbrekleri geniş denildi. Ama sunuda ekledi canini sikma erkek bebeklerde olabiliyor anne karninda zamanla düzeliyor. Sonraki gittiklerimde sıkıntı görmedi. Allahin izni ile sende de bir sikinti olmayacak. Allahim korur. Saglicakla doğum yaparsın. İçini ferah Tutmaya çalış. Bol bol dua et. Senin için dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…