bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı akşamlar canlar bugün bir akraba ziyareti yaptık oradaki bir komşu 6 buçuk aylık hamileymiş dedi istemeden maalesef kazayla oldu çok üzüldüm öyle deyince oğlu küçük 1 yaşında ama bebeği için öyle demesi gerekmezdi Allah vermiş sonuçta.Pek mutsuz görünüyordu söylerken

Sagol bitanem.sende hep dualarimdasin saglikla kavusalim evlatlarimiza

Kizlar topic cok sessiz bugun bende yarin sabah dr a gidicem insallah bi terslik olmaz endiseliyim umarim iyi olur hersey hepimiz icin hepinize hayirli ve huzurlu geceler
Canim umarim hayirli haberlerle donersin. Doktorun yanindan cikar cikmaz yaz mutlaka merakta birakma bizi. Ben de ogleden sonra gidicem doktoruma sonrada 2. Asi icin saglik ocagina gececegim.

Kizlar topic cok sessiz bugun bende yarin sabah dr a gidicem insallah bi terslik olmaz endiseliyim umarim iyi olur hersey hepimiz icin hepinize hayirli ve huzurlu geceler

Hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah bende gideceğim yarın hiç ağrım böyle olmamıştı genişleme kaç mm onu da öğreneceğim

Evet hemde çok sessiz iyi haberlerle gelirsin inşallah canım hayırlı geceler
Sagol canim benimmm
Canim umarim hayirli haberlerle donersin. Doktorun yanindan cikar cikmaz yaz mutlaka merakta birakma bizi. Ben de ogleden sonra gidicem doktoruma sonrada 2. Asi icin saglik ocagina gececegim.
Tabii haber veririm canim seninde kontrolun sorunsuz gecer insallah beni asi icin aramadilar bende ustune dusmedim hayirlisi artik
Hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah bende gideceğim yarın hiç ağrım böyle olmamıştı genişleme kaç mm onu da öğreneceğim
Insallah daha fazla genislememistir canim seninki de katater e flan gerek duyulmaz umarim sende haber ver olur mu

yarin insallah guzel saglikli haberler alirsiniz pozitif olun canlar rabbim sizi korusun

Kizlar bana yardimci olur musunuz, oğluma Yusuf ismini vermek istiyorum Hz Yusuf gibi ahlaklı olsun, güzel yüzlü olsun diye ama anlamı biraz kafamı karistiriyor, siz ne dersiniz?
1. Hz. Ya’kub (a.s.)’un oğlu olan peygamber Hz. Yusuf.

2. İbranice; inleyen, ah eden, inilti.

3. Hüzünlü.

Yusuf koysak bile 2. bi ismi daha olacak oglumuzun.

yarin insallah guzel saglikli haberler alirsiniz pozitif olun canlar rabbim sizi korusun
Sagol kuzum benim guzel kalbinden operim profil resminde cok tatli olmusss
Ayy insallah bide katater le ugrasmayalim bitanem insallah dr gerek duymaz ikimize de

Enem sen doktora be ara gittin? Ben kaçırmışım ne dedi doktor?
Persembe gittim tatlim cok iyiler massalah canim grmlarda iyi sagliklilar rabbime sukerler olsun 26+3 haftada sekere randevu verdiler canim sen gittinmi doktora pasayi gordunmu canim

Ben cinsiyeti öğrenmeden önce içime yusuf hissi doğdu ama eşimde anlamından dolayı yanaşmadı ama şuan net olmamakla beraber Yusuf Kerem düşünüyoruz

Persembe gittim tatlim cok iyiler massalah canim grmlarda iyi sagliklilar rabbime sukerler olsun 26+3 haftada sekere randevu verdiler canim sen gittinmi doktora pasayi gordunmu canim
Yok bebegim ben haftaya pazartesi gidicem bakalım . Çok sevindim kısçelerin iyi olmasına maşallah onlara

Hastanedeyim kizlar yaa bi sksamadim kac lt su ictim sinir oldum sksman lazim diyolar ufff ufff zaten stres oldum bide çiş bekliyom sksyim diye

Canım aAllah yardımcın olsun herşey ii olacak inş ben giremedim birkaç gündür evde sıcakla beni mahfetti nefe alamadım resmen şuan ayakta uyuyorum mecburen kalktık geldik işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…