bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaa cok tesekkurler canim benim ben baya kafama takmistim niye oyle oldu diye canim benim cok sagol aydinlattin beni dr lar bisey ollmaz deyip durdu ama aciklama yapmadilar senin aciklaman cok makbule gecti

Bende yeni dogan sunnetinden yanayim ama esim biraz buyusun dugun yapcam ogluma diyo ama saglik soz konusu olunca isler degisir sunnetini yaptiririm olmazsa babasi da buyuyunce eglencesini yapsin benim en kotktugum sey şu bobrek olayi dayimi bobrekten kaybettik cunku

Valla bende cok dusunuyorum yaa ada kiskanirsa uzulurse kardesini sevmesse ikisini de yetebilcek miyim sinirlerim kaldirabilir mi diye hatta 1 ay oncesine kadar agliyodum ama biraz alistim Allah kolayligini verir elbette alisirlar bende alisirim diyorum canim benim insallah hersey bizim dusundugumuzden de kolay olsun

Yaaa ne diyosun beybisi.. Lütfen aklını öyle şeylerle bulandırıp kendini de oğlunu da üzme. Hiçbişicik olmıcak oğluşun sağlıkla doğcak.. Bak genel bir sorunmuş bir çok kişi yaşamış..

Senin işin bize göre çok daha zor tatlım :/ şimdi de dogum sonrasında da mesuliyetin fena. Ama zevki hazzı da daha bi farklı be. İki birbirinden güzel fıstık off off :) yenir ki onlar. Açıkcası ben çok isterdim ikizlerim olsun

Bu arada aileden vs sana yardım edecek biri var mı? Yada bakıcı düşünüyor musunuz?

Evet kadin dogumcum dedi bu ara hep bobregi buyumus anneler geliyo yaaa ama en buyumusu de senin ki diyo yani sik rastlaniyor onu anladim denizin sorunu da erkek bebeklerde goruluyo dedi detayli usg de ama hani dedim ya bobrek gecmisi var ailede bobrek denilince ben panikliyorum haklisin kuzum ne oglum ne ben gerilmeyim sonucta hep takipteyiz ikimizde

Kızlar Günaydın baş ağrım felaket kan hacmi arttığı için mi bilmiyorum sabah yataktan kalkınca sanki kafamın iki katı bir kafa taşıyor gibi hissediyorum.Sizde durum nasıl.

Çıktık bitanem çok şükür. Çok sağol.

Hepimiz öyle kuzum ya, her şey çok can sıkıcıcı, çok endişe verici, üzücü. Ne zaman bu kadar vahşi oldu insanlarımız, insan canı nasıl bu kadar kıymetsiz oldu?! Onca sivil, asker, polis... Din menfaate araç, en kalbi duygular oyuncak oldu. Yazık çok yazık....

Kızlar Günaydın baş ağrım felaket kan hacmi arttığı için mi bilmiyorum sabah yataktan kalkınca sanki kafamın iki katı bir kafa taşıyor gibi hissediyorum.Sizde durum nasıl.
Ben magnezyum kullandim kullanali basim agrimiyo sende kullan canim magnezyum

Doktoruma dedim magnezyum yazarmısınız diye hem o hem decavit kan ilacı üçü birden ağır olur 2 tanesini kullan dedi almadım kararsız kaldım

Benim de arada baş ağrım oluyor parol yada minoset içince geçiriyor yarım saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…