bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim yardimci kimse yok esim ve ben ilgilenecegiz esim gunduz ben isteyim sen gece ben evdeyim ben ilgilerim diyor ucretli birilerine baksak 1300 istiyorlar bizim butcemiz iki oglum var buyuk oglum ortaokula baslicak bu yil etut var kira var aldigimiz maaas anca evi karsiliyor birde ikiz kizcelerimiz var ucu ucuna yetiyor tatlim :))

Bence ogluslarin da yardimci olur sana annesi kardesleriyle ilgilenirler kizcelerin de uslu olur insallah rahat rahat buyutursun

Üzüntünü anlıyorum Can'ım allah rahmet etsin dayına ..ama sen hiç bebeği düşünme dedim ya hiç sorun olmaz doğunca zaten kontrollerde iyi bir doktora denk gelirsen hemen sünnet ettirin der ..o demese bile çocuk nefroloji hemen sünnet e yönlendiriyor çokta iyi oluyor ..düğününde sonra yaparsınız zaten şimdi o moda :)

Canımm Allah oğluşına şifa, sana kolaylıklar versin inşallah. Bu bebeğin sağlık içinde doğsun.

Yaaa bitanem oyle artik bakalim dogum sonrasi rekrar takip edilir mi bilmiorum bemimde cok agrim kalmadi eskisi gibi ama tabi takip sart dedi dr gidip gelcez 4 ay napalim

Oy tabisi iki abi vardı evde değil mi :/ eee süper işte onlardan sevecen yardımcı mı olur :)

Allah yardımcınız olsun kuzum. Sen harika kalpli, harika bir annesin. Allah'ın izniyle her şeyin üstünden gelirsin. Hem kızçelerin rızklarıyla gelecektir. Kız çocuğu bereketli olurmuş sen çarp ikiyle

Geçmiş olsun canım ya klimasız da durulmuyor ki inşallah bir an önce atlatırsın

Allah yardımcınız olsun kuzum. Sen harika kalpli, harika bir annesin. Allah'ın izniyle her şeyin üstünden gelirsin. Hem kızçelerin rızklarıyla gelecektir. Kız çocuğu bereketli olurmuş sen çarp ikiyle
rabbim cumlemizin yardimcisi olsun canim benim❤ senin harika kalpli yuregin sevgi dolu bir arkadassin Bu guzel yuregini anneliginde kizcenede yansicak canim benim ❤❤

Canım Rabbim yardımcı olur merak etme benimki 7 yasında bana hiç bir yükü kalmamıştı şimdi herşey baştan başlayacak ama korkmuyorum inşallah üstesinden geleceğiz

Allah yardımcın olsun canım kuzeninin ikizleri oldu kafayı yiyordu resmen ama gezmede daha rahat ediyordu bize geldiğinde birimiz bir çocuğu alırdık birimiz birini kadın soluk alırdı biraz gezme işini kafaya takma daha iyi olur senin için gezmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…