bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlarben denizlina yine değişti kullanici adım artık bole devammmm inş necok deistimyavvv liva denizlina simdide bole oldukk bakemmmnasilsinizzzzz kizlarrrrr
Listede ismin denizliva canim bilgileri tam vermemisin soru isareti olan yerleri bilgisini ver istersen eklim neden degistin bakem

canim cok sukur tas yok korkulacak birsey yok insallah rabbim size saglik versin pasa baski yapmis demekki gecer tatlim saglikla kalin

Listede ismin denizliva canim bilgileri tam vermemisin soru isareti olan yerleri bilgisini ver istersen eklim neden degistin bakem
Deisirimmbennn yasorma telim tamirdeydi kacgubdur yazılım yapıldı hersey sıfır bastan kurdum herseyi üyelik eposta vatsap nevarsaa oyüzden şimdi nelazim yasadigim seheristanbul kizcem oluyoo isim ariyorumm öf bulamadim halaaa başka nevardiii kizz

Listeye bak ilk sayfada canim ona gore eksik yerleri yazarsin tatlim

Evet canim radyolog da oyle dedi muhtemelen takip edilir cok onemli oldugunu dusunmuyorum dedi bakalim canim nolcakk
Ameliyatı ya da işlemi filan vardır canım.
Gecmiş olsun taş olmaması güzel bişey, gebelikte bazı kadınlarda baskıdan dolayı oluyor maalesef, muhtemelen takip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…