bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada canım taş olmamasına sevindim daha hafif geçici bişidir inşallah. Aradı mı doktorun. Ben bugün gitmedim kontrole ağrım yok cuma gitmiştim ama bu hafta içi yine de bi uğrayacağım

benimde ilk doz yapıldı. şişmedi kızarmadı ama ertesi günü halsizlik hafif ateş yaptı 2. korkuyorum açıkçası. etkileri kötü yani.

Kızlar şeker yüklemesi yaptıran kimler var ben bugün yaptırdım saat başı üç kere kontrol ettiler üç saat ne yemek ne su içtim bana çok uzun sürdü gibi geldi 75gr yükleme yapıldı sizin de öyle miydi? Sonucum üç saat sonra çıkarmış

ben 2 hafta sonra yaptırcam henüz zamanım gelmedi ama senin acaba ilk yüklemelerde fazla çıktığı için mi öyle arayla yaptılar ? okuduğum kadarıyla ilk 50 gr 140 ve üzeri çıkarsa dozu arttırıp tekrar yapıyolarmış. sıkıntı okadar beklemek ya (

Ohhhh maşallah kuzuya, tombikim benimmm Gözünaydın canım.

Şeker yüklemesi konusunda ben de kararsızım. Kaç kilosun canım, sakıncası yoksa söyler misin, ya da kaç kilo aldın?

Ohhhh maşallah kuzuya, tombikim benimmm Gözünaydın canım.

Şeker yüklemesi konusunda ben de kararsızım. Kaç kilosun canım, sakıncası yoksa söyler misin, ya da kaç kilo aldın?
Sagolasin canim :) ben 64 kiloyla hamile kaldim bugun 68 ciktim. Cok kilo almadim ama normalde de tombis biriyim :) seker yuklemesi icin cok mu gerekli dedim yok dedi seker cikarsa diyet oneriyoruz dedi tatli ve meyve azaltma odakli ben zaten tatli yemiorum dedim yaptirmim dedim tamam yaptirma dedi. Ben de cok istemiodum acikcasi.

Maşallah canım çok az kilo almışsın. Ben de öyle biliyorum, şeker yüksek çıkınca diyet veriyorlar. Zaten dikkat ediyorsak bence de yüklemeye gerek yok

Maşallah canım çok az kilo almışsın. Ben de öyle biliyorum, şeker yüksek çıkınca diyet veriyorlar. Zaten dikkat ediyorsak bence de yüklemeye gerek yok
Aynen canim doktorumun israrci olmamasina sevindim acikcasi sonucta seker bu faydali bisey degil dikkatli beslenirim daha iyi. Kilo konusunda da ic karnim genismis muhtemelen bu sebeple az aliyorum gibi bi de istah acilmasi olmadi bende hic normalde nasildiysam hep ole devam etti.

Kızlar bnm karnm baya çatladi bio il kullandım. duşta bebe yağı ara sıra da badem yağı sürdüm ama fayda etmedi karnm çok büyük

Kızlar bnm karnm baya çatladi bio il kullandım. duşta bebe yağı ara sıra da badem yağı sürdüm ama fayda etmedi karnm çok büyük
Bazen genetik olabiliyor Can'ım bende sürmüştüm ilk bebeğimde baya çatlak oluştu hala da var şimdi birşey sürmüyorum doktor da bebeğin sana hediyesi bu çatlaklar dedi.sağlıkla doğsunlarda kalan çatlak olsun

Son düzenleme:
bu haftalarda çatlayabiliyor mu yaa bende bir gün mustela sürüyorum bi gün bebe yağı çok özenli değilim daha erken diye

Evet cnm genetik annm in de çok çatlagi var bnm de bacaklarimda fln zaten çok vardı çatlak. kilo aldıgm icin.

bu haftalarda çatlayabiliyor mu yaa bende bir gün mustela sürüyorum bi gün bebe yağı çok özenli değilim daha erken diye
Bnm iki hafta fln önce başladı ama bn daha çatlamaz diye bio oil günde 1 kere sürüyordum bazen surmuyordm.kızarıklıklar görünce daha sık sürdüm ama yukarı doğru büyüdü çatlaklar

panik oldum şimdi ben doğru düzgün bişey sürmüyorum bile aldım evde bekliyolar :/ ilk gebelik mi cnm senin?
Evet cnm ilk bnm ama zaten kilolu hamile kaldım 10 kilo aldm daha smdiden.karnm da çok büyük gören şaşırıyor 9 aylık gibisin diyorlar.herkesin aynı olmz cnm blki sen çatlamazsin hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…