bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
M melegimgeliyor oğlan olsaydı bende nefes bera koyacaktım benimde bebiş kız bir oğlum var ismi emir Kayra ..eşime diyorum ki nefes bera kız içinde uygun anlamıyor beni sevmemiiş benimde kızımın ismi yok maleseffff..kııızzzzzz kııızzzzzz diye seviyoruz

Bazi bebisler sakin olur ve hareket etse bile sen ilk oldugu icin pek anlamiyor olabilirsin.sirt ustu yatinca daha cok hateket ediyor karnin tok olursa hareketlerini daha iyi hissedebiliyorsun.hissedersin canim yakinda.

Muhtemelen ilk diye cnm benim ikinci hamileliğim bariz hissetmeye başladım ama ilkinde çok geç hissetmiştim

sağolun kızlar biraz rahatladım
aynen sırtüstü olunca hafif hissediyorum o kadar.
çok bariz bişey yok ama
perşembe detaylı usg var, orda bi sorayım hocama bakalım.

sağolun kızlar biraz rahatladım
aynen sırtüstü olunca hafif hissediyorum o kadar.
çok bariz bişey yok ama
perşembe detaylı usg var, orda bi sorayım hocama bakalım.
bende detaylıya girdiğimde 22. haftamdaydım ve net hissetmiyodum 24 haftaya kadar net hissedilmez zaten dedi 23. haftamda hissetmeye başladım ben canım ve şuan hiç durmuyo sürekli hareket halinde bazen rahatsız ediyo ama harika bir his : ) merak etme 1-2 haftaya hissedersin

Ben hala hissedemiyorum ve korkmaya başladım artık. 22 bitmek üzere ya.
İlk diye mi böyle acaba?

korkacak bir şey yok çok normal. daha yeni yeni bu zamanlar hissediliyormuş. ben 20.haftada dr gittim hiç hareket yoktu, sonra tatile çıkınca yavaş yavaş hissettim. en çokta sabah uzanmış vaziyette aç karınla hissediliyor. bir de tatlı yediğimde kıpır oluyor. endişe etme bazıları 7.aya kadar anlamıyormuş. sonuçta doktor zaten söyler bir sıkıntı olsa. sakin bir bebiş demek ki bence sevin uslu olur. benimki ultrasonda hiç durmuyor :) yaramaz olabilir annesi gibi.

benim adım Zeynep olmasa hiç düşünmez Zeynep koyardım biz Ayşe Eylül düşündük, soy adı ile de çok da uyumlu oldu. çok düşününce gerçekten kafa karışıyor. ömürleri güzel ve uzun olsun inşşş. Rabbim yavrulamızı bizlere bağışlasın.

İnşallah benım kızımın ismi Eylül olacak :)

allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ettsn :)

bizim tarihte isimde aynı olacak. tarih tabi tahmini ama olsun :) sizede aynı soruyu soruyorlarmı. eylüldemi doğacak diye? çok sinir oluyorum. bende kasım da doğacak ama kız olduğu için kasım koyamadık diyip geçiştiriyorum.

Zeynep benim en çok beğendiğim isim akrabalarda çok olmasa ben de hiç düşünmez Zeynep koyardım belki de 3. Kızım olursa dayanamaz koyarım Ayşe nisa düşünüyorum ben kızıma

Zeynep benim en çok beğendiğim isim akrabalarda çok olmasa ben de hiç düşünmez Zeynep koyardım belki de 3. Kızım olursa dayanamaz koyarım Ayşe nisa düşünüyorum ben kızıma

evet zeynepler ailede akrabalarda oldukça fazla maalesef. ayşe nisa da çok güzelmiş ^.^

kızlar selam ya bu tetanoz ne kötü bişymş cuma günü aşı oldum ağrısı hala geçmedi :/// bundan sonra 24-28 arasında şeker yükllemesi sonra yapılacak başka bir test kalmıyor değil mi ?? rutin kan testleri dışında

Bnm de tetanoz 3 gün agridi bu cuma 2.sini vurulcam

Bnm de tetanoz 3 gün agridi bu cuma 2.sini vurulcam

ikinciside böyle acırmı acaba ya birde hemşire hamilelik boyunca 2 yapılıyor ama tam koruma için toplamda 5 yapılması gerek dedi siz kaçtane olacaksınız? 2. cocukta sil baştan yapmazsın dedi mantıklı geldi

Bende ilk cocugumda hepsini atildim.onceden hamile olmasan bile butun dozlari devlet karsiliyordu.suan hamilelik disinda dozlari atilmak istersen para ile aliniyor asilar.

Bende yarın gidicem aşı olmaya.Koldan yapıyorlar sanırım.Şişiyor falan diye duydum.Bilmiyorum doğru mu?

Bn 2 kere diye biliyorm cnm çoğu kişi 2 kere oluyor.bnce 2.de acicak ilk gun kolumu kaldramamstm snra da üstüne yatamadım 2 gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…