bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada canım taş olmamasına sevindim daha hafif geçici bişidir inşallah. Aradı mı doktorun. Ben bugün gitmedim kontrole ağrım yok cuma gitmiştim ama bu hafta içi yine de bi uğrayacağım
Canim benimmm simdilik sorun teskil etmio ddi dr ama mumkunse takip edelim dedi ilerde katatere ihtiyac duyulabilir dedi cok agrin olursa hemen gel bekleme dedi

Oyyy masallah oglusuna gecmis olsun canim asini da olmussun bana asi masi demediler yaaa benim bobrekler de simdilik iyi 3 hf da sonra tekrar gidicem bakalim

Canım çok şükür bebeğine bir etkisi yokmuş inş doğumla beraber bu sıkıntıda düzelir bazen hamilelik annedeki sıkıntılarıda iyleştirmiş öyle derler

Canım çok şükür bebeğine bir etkisi yokmuş inş doğumla beraber bu sıkıntıda düzelir bazen hamilelik annedeki sıkıntılarıda iyleştirmiş öyle derler
Insallah bitanem sadece dikkatle takip edilicek bakalim kan da istiycem bidaki sefere dedi neden bilmiorum artik seker testiyle bir yaptiririm o gun

İnşallah benım kızımın ismi Eylül olacak :)

allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ettsn :)
Listeye baktinmi canim eylul eklendi :)) adiyla yasasin
Zeynep benim en çok beğendiğim isim akrabalarda çok olmasa ben de hiç düşünmez Zeynep koyardım belki de 3. Kızım olursa dayanamaz koyarım Ayşe nisa düşünüyorum ben kızıma
Sen listeye isim yazdirmistin galiba duru diye hatirliyorum sanki bir bakim listeye

Doktorun odasına girdiğim gibi şeker yüklemesi için girişini yaptım Dedi o yüzden ilk yükleme direk 75 ile başladı anlamadım bende su yasak olacağını düşünmemiştim bilsem suyu da içerdim yaptırmadan bu sıcaklarda o kadar saat beklemek zor geldi siz dikkat edin için önceden suyunuzu :)

ay çok iyi oldu söylediğin bende migren var sussuz kaldığım zaman direk başlıyor geçmiş olsun sanada sonuçlar çıktı mı?

Oyyy masallah oglusuna gecmis olsun canim asini da olmussun bana asi masi demediler yaaa benim bobrekler de simdilik iyi 3 hf da sonra tekrar gidicem bakalim

Sukur daha da iyi olucaksinz insallah

Kizlar bizde drdan geldik coksukur hersey yolunda boyu 25 cm kilosunu bilmiyorum ama 350 400 gr arasi buyuk ihtimal vee erkek oldugu kesinlesti cok sukur sag saglim kucagimiza aliriz insallah

Sukur daha da iyi olucaksinz insallah

Kizlar bizde drdan geldik coksukur hersey yolunda boyu 25 cm kilosunu bilmiyorum ama 350 400 gr arasi buyuk ihtimal vee erkek oldugu kesinlesti cok sukur sag saglim kucagimiza aliriz insallah

Maşallah :) hamilelik takvimi sende gözükmüyor profil ayarlarından giriş yap istersen :)

Bende verdim basta sonra 1 kilo aldim 21 +2yim 75 kiloyum ins boyle gider 80 le doguma girebilsem keske :)

Ben 3 kilo verip 2 sini geri aldım bundan sonra alacağımı düşünüyorum.sen kaç aldın
BEN İLK 3 AY HİÇ ALMADIM SONRASINDA 4 KİLO ALDIM SON DÖNEMDE KAÇ ALIRIM ÇOK MERAK EDİYORUM EN FAZLA 8 KİLO DAHA ALMAK İSTİYORUM NASIL YAPICAM BİLMİYORUM GÖRÜNTÜMDE BİRŞEY YOK HENÜZ HAMİLE OLDUĞUM BELLİ OLMUYO AMA HERKES SON AY ÇOK ŞİŞİCEKSİN DİYO KORKUTUYO İNSANLARI DA ANLAMIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…