bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bnm sabah hc hareket etmiyor kalkıp kahvaltı yaptıktan snra hareketleniyor cnm hm de hergün böyle. Karnm açken hareket etmiyor fazla

Bilmiyorum ki kuzum doktoruma bu cmrtesi degil gelecek cmrtrsi gidicez tatilde benim doktorcum kibrista. Simdi bizde herifle mesajlasiyorduk. Renk koru benim kocam kizin odasina puzzle yapicam pembe bisey al dedim kesin bulurum o rengi dedi. Bende kahraman olucaksin kizimin gozunde bi donem pembe rengi bilmeyen kahraman olmaz dedim. Bi donem degil hep kahramini olcam dedi. Gobekli kahraman mi olurmus dedim kustu. Offf bu babalar bizlerden daha hassas.

aynen evet ya. banada 3 hafta dedi. sanırım detaylı dan sonra 3 hafta veriyor sıkıntı falan görmüyorsa. evet tek temennimiz onları sağlıkla kucağımıza almak

Resmen bizden rol çalıyorlar hormon bizim işimiz

Canım bu haftalarda düzenli bi hareket bekleme. Çok küçükler henüz ne zaman uyur ne zaman uyanır belli olmaz. 30 yada 32 den sonra uyanma saatleri biraz daha belirginleşiyor. Ozaman daha iyi takip edebilirsin.hatta ilk dopduklarında gece ve gündüz ayrımı yapamıyorlar anne karnındaki gibi devam ediyor bi süre:))))

Günaydın tatlı anneler ve bebişleri..bugün güne 05:30 da başladık kızım dün akşam 7 de yatıp erken kalktı 2 gündür tuvalet eğitimi veriyorum çok zor bir süreç inşallah kolay atlatırız

Allh yardım etsin canım bende en çok tuvalet eğitiminde zorlanmıştım. Tuvalet eğitiminde ödül sistemi işe yarıyor. Çocuğunun sevdiği bişeyi depo et her tuvaleti yaptığında kazansın. Onu kazanabilmek için daha çok tuvalete gidiyor. Kendiliğinden gitmeye başlayınca bırakırsın yavaş yavaş.

Kizlaryaa 2gundur kasigim agriyoo bebisiminn biyere toplaniyo arada topgibi oluyo Rahime arada sizlama giriyo belim agriyoo bole olan varmii yaa normalmikii

Kizlaryaa 2gundur kasigim agriyoo bebisiminn biyere toplaniyo arada topgibi oluyo Rahime arada sizlama giriyo belim agriyoo bole olan varmii yaa normalmikii

olmazmı. toplanıp toplanmadığını çok kestiremesem de rahimde günde 1-2 kere ağrılarım oluyor. bazen belimde ağrıyor. özellike çok ayakta durunca ya da çok oturunca. ne yapacağımı şaşırdım :):)

Sağol canım ilk gün defalarca altına kaçırdı ama bugün daha iyi bir iki kere söyledi tuvaletini. Ödül olarak sadece aferin deyip alkışlıyorum şimdilik işe yarıyor henüz yeterince konuşamıyor zaten kabız olduğundan çoğu şey de yasak pek birşey veremiyorum

Bebeğinin hareketleri nasıl peki canım? Hareketleri normal düzeyde ise bir problem yok denilebilir. Hareketlerinde azalma varsa Dr.un ile bir görüş derim...

Hareketli ama azgibi nebilim toplaniyo biyere topgibi ve agrivar 2gundur geçmedi bugün gitcem sanırım doktora

Canım doktora git ihmal etme bu bi yere toplanma bizde de başladı sert rahatsız edici hemen pozisyon değiştiriyorum yumuşuyor o zaman. Ama sen yine de görün doktora

Bende deistiriyomm suan normal 2kere topladı ole ama ağrı gecmiyo 2gundur cokcok değil ama agrivar

Ağrın varsa git canım. Bu haftalar hassas ve her hareketten kuşkulandığımız haftalar. Bu ay içerisinde bende 2 kere acile gittim hatta sabah yine vajinal batma oldu yine de gitsem mi diye aklımdan geçmedi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…