bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim de 3 gündür geçmeyen kasık ağrım var. Bu aralar biraz fazla hareketlenmek zorunda kaldım işim yüzünden sanırım ondan dedim. Ama dün doktoruma gittim ultrasonla baktıktan sonra ürolojiye gönderdi böbrek taşından şüphelendi, ürolojiden birşey çıkmazsa sorun yok bebeğin çok sağlıklı dedi. Üroloji doktoru da böbreklerimin çok güzel ve temiz olduğunu, bir sorunum olmadığını, bu aralar kendimi fazla yorduysam ondan olabileceğini söyledi. Dün akşamdan beri de ara ara belimin sol tarafından saniyelik ağrı girip çıkıyor. Korkmuyor da değilim aslında ama daha dün göründüm doktora bi sorun olmadığını söylediler. Sizde de olduğunu okuyunca biraz rahatladım sanırım. Ama kendimi yormamam da imkansız. Ülkenin hali malum, Adliyede çalışıyorum bütün gün koştur koştur

Canim ya yanlis hatirlamiyosam sende de vardi bobrek buyumesi suyu az ictiginde idrarda hemen yanma basliyor mu benim hemen bssliyo
Canim sen dun biraz agrim var yine demissin iyi misin?
Ben de bugun bi garip kalktim sabah istifra ettim onun sacma ruh hali ustumde sanirim hic bise yapmadan koltukta malaklaniyorum valla

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar bugun herkeste biraz biseyler var bende de kasik agrisi degilde genital organin ust kisminda arada bi agri oluyo bebekte asagilarda hareket ediyo bazen kac gunlerdir biraz fazla aktiftim sanirim yordum kendimi bugun dinlenicem gecer ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…