bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Epeydir görünmüyorsun canım nasılsın bebiş iyimi. Sıcaklarda hamilelikte zor oluyor dikkat et.
Evet canim uzun zamandir bakamadim pek topige, yollardaydik, gezdik dolastik, stres attik biraz :)
Iyiyiz cok sukur, kizim da iyi, tekmeleyip duruyo, rahat durdugu yok masallah :)
Sen nasilsin ? Tatli oglun nasil ? :)
Kalp sikintisi bende de mi var acaba yaa, bazen bi anda kalbim cok hizli atiyo, nefes alamiyo gibi oluyorum sanki...
Senin de sikayetlerin boyle miydi ?

canım bizdede aynı durum var eşim aynısını söylüyordu bende oğlanın kanına girdim kardeşinin adı zeynep olsun mu annem diye oda kabullendi şimmdi kardeşim zeynep diye dolanıyo evde babası beni kırabilir ama oğlunu aslaaaa sanırım yine benim dediğim olacak :))))) oğlum elif olsun diyo babası hayır benim kardeşimin adı zeynep diyoooo bende içimden göbekler atıyorum

Oh iyi yapmışsınız kış gelmeden gezin eğlenin. Hepsi öyle bunların sanırım benimkide tekmeleyip duruyor şuan birazda katılmam kasılmamvar sanırım magnezyum içtim uzandım şimdi.
Canım stres ve sıcaktan bunalıyor gibi oluyorsun nefes alamıyorsun KOAH hastası gibi hışıl hışıl nefes almaya çalışıyorsun aynı zamanda nabız yükseliyor kalp atışı elbisenin üzerinden belli oluyor yakınların bile görebiliyor. Allah kimseye yaşatmasın ölcem sanıyorsun o an. Geceleri daralmam daha çok oluyor sırt üstü hiç yatamıyorum. Balkonda çok sabahlıyorum.

İnşallah öyle değildir senn sadece hamilelikten ufak daralmalardır. Allah hepimize yardım etsin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

İki isimde çok güzel canım. İnşallah allah ismiyle uzun ömür versin

Kızlaaaaaaaaaaaaar,
Karnınızda sertleşme oluyormu , sanki bebek kafayı dayamış yada popoyu dayamış gibi ...ne sıklıkla oluyor....bazıları bu duruma yalancı kasılma demiş...ben yine korktum bugün üç-5kez üst üste oldu...

Evet canım kasılma yaşamışsın şuan bendede var. Magnezyum içtim uzandım. Normal tekme gibi olmuyor. Karnın sertleşiyor bebek belli biyerde toplanmış gibi yada dayanmış gibi oluyor karın derisi çekiliyor gibi oluyır sancı değil ama rahatsız ediyor. Buna broxten hicks kasılmaları denir. İnternetten araştırabilirsin. Hemenn uzanıp dinlenmek faydalı olacaktır

Peki canım ne sıklıkla oluyor sana..doktorum günde 10-12 kereye kadar normal ama fazlasında tehlikeli dedi.magnezyumu bana akşamları verdi bir tablet içiyorum

Peki canım ne sıklıkla oluyor sana..doktorum günde 10-12 kereye kadar normal ama fazlasında tehlikeli dedi.magnezyumu bana akşamları verdi bir tablet içiyorum
Banada günde bir kere dedi zaman söylemedi. Gün içinde bazen akşam içiyorum. Saymadım kaç kere olduğunu ama okadar çok hiç olmadı. Zaten tehlikeli boyuta ulaşırsa anlarsın bence Allah korusun.

Banada günde bir kere dedi zaman söylemedi. Gün içinde bazen akşam içiyorum. Saymadım kaç kere olduğunu ama okadar çok hiç olmadı. Zaten tehlikeli boyuta ulaşırsa anlarsın bence Allah korusun.
Saol canım bilgilendirme için,valla annelik zor inşAllah vakti saati gelince alırız bebeklerimizi kucağımıza sağ salim

Oyyy tesekkur ederiz teyzesi senin prensesler de cok guzeller isim konusuna takilma guzelce anlasirsiniz esinle esim deniz de istemiyodu ama ben koyucam bitti dedim kestirip attim

KIZLAR BU DOĞUM İZNİ VE ÖDEMELER NASIL OLUYOR BİLİYOR MUSUNUZ?

Hemen anlatayım. Doğum iznine en erken 32.haftada çıkabilirsin, en geç 37.haftada. Toplamda 16 haftan var. Ödemesi de şöyle oluyor, doğum iznin bittikten sonra yaklaşık bir ay içinde herhangi bir ziraat bankasına yatıyor. E devletten de takip edebilirsin yatıp yatmadığını. Eğer sigortan maaşın üzerinden yatıyorsa hemen hemen alman gereken maaş kadar alıyorsun. Sigortan maaş üzerinden yatmıyorsa da internetten hesaplatabilirsin rapor parası hesaplama diye yaz, çıkar.

ne yazık ki maaşım üzerinde değil üstünüde artık elden tamamlasınlar bi zahmet o zaman 2 ayda ücretsiz toplam 6 ay mı oluyor?

ne yazık ki maaşım üzerinde değil üstünüde artık elden tamamlasınlar bi zahmet o zaman 2 ayda ücretsiz toplam 6 ay mı oluyor?

O şirketinle senin aranda olan bir şey canım. Elden verirler mi bilemiyorum ki... Şirketinle görüşürsün bunu ne yapacağız, ben zarardayım sigortamı düşük yatırdığınız için dersin. Yasal olarak 6 ay ücretsiz izin kullanabilirsin. Bebeğin de zaten o zamana kadar kocaman olur annesi :)

O kasilmalardan bende de oluyo kizlar ama dikkat ettim disarlarda biseylerle mesgul oldugum zamn kafam aklim o seylerde olmadiginda gunde 1 2 kere ancak oluyo ama evde olayim sirt ustu uzanayim 4 5 kez oluyo anlamadim bu isten bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…