bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canım. O yüzden suya dikkat etmeye çalışıyorum yanma ve ağrı yapıyor o zaman
Canim ben bugun 2. Perinatologuma gittim ayrintili ultrasona... iyi bir doktor. Ona '2bucuk 3 litre su iciyorum. 3ude gecmiyim diyorum cok olur diye' dedim. Dr.da 3u gec 3 litrenin altinda icme esas dedi. 3 4 litre normalmis sicaklarda havalar serinleyince de 3u tamamlasak yetecek

Buarada ayrimtili ultrasonlarda safrakesesi gozukmeyen var mi? Benim bebisinkini basta goremedi takibi yapilssin dedi sonra biraz daha uzunca bakti oyle gordu.. O da normalmis kasilip gevseyen bir organ oldugu icin kasildigi zaman gozukmeyebiliyormus...

Canim bazi dr ler temkinli.isin uzmanina yonlendiriyor acaba gozden birsey kacirdimmi diye.banada oyle dedi dr perinatoloog gorsun istedi.kendi gormediyse o zmn bi sikinti yoktur zaten ama yine de onlem amacli yonlendiriyor canim.dedigim gibi tek basina bi sikinti teksil etmiyor ve erken dogum zayif dogma gibi bir problem cok cok cok nadir karsilasilan bir durum.oglum 36. Haftada 3 kilo dogdu.zamaninda dogsa mihtemelen daha kilolu olabilirdi.erken dogum bana has biliyosun 2 cocugumda erken dogdu.

Evet canım. O yüzden suya dikkat etmeye çalışıyorum yanma ve ağrı yapıyor o zaman
Sinir oluyom yaaa bobreklerimi kaldirip atasim var
Canim sen dun biraz agrim var yine demissin iyi misin?
Ben de bugun bi garip kalktim sabah istifra ettim onun sacma ruh hali ustumde sanirim hic bise yapmadan koltukta malaklaniyorum valla
Yaa hic sorma durduk yere esimle de kavga ettim sancim da oldu sinir oluyorum zaten idrarimda da yanma oluyo kuzum ya

Aynen canım en az 3 lt diyorlar. Bizim organlarda ne yapacağını şaşırdı bizim böbreklerde kendini genişletip büyük gösteriyor ona da hak veriyorum hamileliğe kadar günde 1 bardak su anca içen biriydim böbreğimde tripli

Selamunaleykum annisler ve tatli bebisler :))
Hepiniz iyisinizdir insallah...
Izmir'e geldim sonunda, cok sicak.....
Erzurum'dan sonra kemiklerim isinsin anne dedim
Kizim cok hareketli masallah, bazen hic durmuyor :))
Sizlerde ne var ne yok ?? :)
Selam kuzum masallah minik kizina severim onu isim dusundun mu bu arada benim oglus da zaman zaman cok hareketli bazen de cooook tembell

yaren92 kiz icerde kum torbasi gibi kullaniyo bizim kucuk erkeklerimiz bence ayy

Ya işte böbrek olsa dayanmaz şiddete hak ver benim oğlan ilk mesaneyi yastık diye kullandı sonra o kesmedi böbreği köşeye sıkıştırdı böbrekte geniş takılıyor arkadaş

Ya işte böbrek olsa dayanmaz şiddete hak ver benim oğlan ilk mesaneyi yastık diye kullandı sonra o kesmedi böbreği köşeye sıkıştırdı böbrekte geniş takılıyor arkadaş
Bizimki nasil yayildiysa sag bobrek grade2 sol bobrek grade 1 genisliginde boylu boyunca kaktiriyo zaar

Selamunaleykum annisler ve tatli bebisler :))
Hepiniz iyisinizdir insallah...
Izmir'e geldim sonunda, cok sicak.....
Erzurum'dan sonra kemiklerim isinsin anne dedim
Kizim cok hareketli masallah, bazen hic durmuyor :))
Sizlerde ne var ne yok ?? :)
Epeydir görünmüyorsun canım nasılsın bebiş iyimi. Sıcaklarda hamilelikte zor oluyor dikkat et.

evet canım hayırlısıyla kontrol günüm gelsede güzel haberler alsam içim rahatlasa rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ayrıntılıdaki dr hiç bişey söylemedi kendi dr 2 damar ama ben bi sıkıntı görmüyorum bebekte dedi ama araştırılsın dedi hayırlısıyla kızıma kavuşurum inşallah :)

Mcada yaren92 sizin bebişler sıkıya gelemiceksen doğunca kundakta sevmez bunlar baksana yer açmak için iç organları ittiriyorlar:)))) ellerinden gelse onları çıkarıp yerine yatacaklar afacanlar

Bence onu da düşünmüşlerdir ama yatak yorgan niyetine kullanıp rahat ediyorlar

Selam kuzum masallah minik kizina severim onu isim dusundun mu bu arada benim oglus da zaman zaman cok hareketli bazen de cooook tembell
Canim isim düşündüm, Melek Gülce ya da Meryem Gülce istiyorum ama eşim pek sicak bakmiyo :)
Ilkinin ismini sen koydun, bunu da ben koycam diyo bakalim ne olcak
Deniz'in saglikla gelsin insallah canim, ablasi gibi guzel bi oglusun olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…