bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
yasal olarak ekstra mı 6 ay ücretsiz canım yani 4 ay ücretli + 6 ay ücretsiz mi?

yasal olarak ekstra mı 6 ay ücretsiz canım yani 4 ay ücretli + 6 ay ücretsiz mi?
4 ay demeyelim de iş kanununda doğum izni süresine toplam 16 hafta diyor. Ücretsiz izin hakkın ise 6 ay. E yıllık izinlerini de biriktirirsen 1 ay da o yapar, kocaman olur bebişin :)

Ay valla rahatladım Allah bin kere razı olsun senden,kafama takmıştım çok.ilk bebek nekadar zorrr
Rica ederim cnm bildiklerimizi sorduklarimizi paylasmak lazim hepimiz ayni durumdayiz sonucta.rabbbim ins saglikla zamninda sonlandirmayi nasip etsin hamileliklerimizi

Selam kasım anneleri.. Sayfayı düzenli okumaya çalışıyorum. 2. Bebişim olucak Allah nasip kısmet ederse. Geçenlerde ilk doğumunu yapan arkadaşımın yaşadığı göğüs yaralarını duyunca naçizane ilk bebeğimde 1,5 2 ay önce başladığım lansinoh göğüs kremini almanızı ve emzirmede zor bir süreç geçirmemenizi tavsiye ediyorum. En ufak bir sıkıntım olmadı kızımda. İnşallah oğlumdada doğum öncesi başlayacağım aklınızda bulunsun. İnşallah hep beraber vakitlice sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza..

O kasilmalardan bende de oluyo kizlar ama dikkat ettim disarlarda biseylerle mesgul oldugum zamn kafam aklim o seylerde olmadiginda gunde 1 2 kere ancak oluyo ama evde olayim sirt ustu uzanayim 4 5 kez oluyo anlamadim bu isten bisey
Aynen canım ayaklardaysam arabadaysam anca günde 2-3.ama genelde uzandıgım günlerde 5-6..ilk bebekte insan ne normal ne deil bilemıo.doktor günde 10-12kereye kadar normal dedi ama gelde bana anlat bunu..

Aynen canım ayaklardaysam arabadaysam anca günde 2-3.ama genelde uzandıgım günlerde 5-6..ilk bebekte insan ne normal ne deil bilemıo.doktor günde 10-12kereye kadar normal dedi ama gelde bana anlat bunu..
Evet bende oyleyim ama birazda relaxs olmak lazim ne kadar sikarsak o kadar sikiliyoruz gercekten hamileligin keyfini cikarmaya bakalim ins rabbimin izniyle

selam bilgilendirme için teşekkür ederiz :) doğumdan 1.5 2 ay önce mi başlamak gerekiyor?

selam bilgilendirme için teşekkür ederiz :) doğumdan 1.5 2 ay önce mi başlamak gerekiyor?
Evet Can'ım doğumla ve doğum sonrası pek etkisi olmuyor. İlk 15 gün emzirirkende kullandım sonra bıraktım göğüs uçlarımda oldukça büyük emzirirken kremi sürünce hafif silmek yeterli Bi zararı yok bebeğe. Ama ne çatlamam oldu nede başka sıkıntı. Lütfen alın kremlerinizi şuan arkadaşım ağlayarak emziriyor bu dakikadan sonra malesef yapılacak pek bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…