bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Topigimizin gzl anneleri bize isim onerisinde bulunurmusunuz (kv adak adamis biz evlenmeden önce esimn adi seydi vakkas oglumun oglu olursa adi seydi vakkas demis )mecvur konulcak seyid yada vakkas ikisinden biri yanina daha modern gzl anlamli bi isim ariyorum fikiri olan arkadaslar fikrinizi bekliyorumm

nerdeyse 1 yaşına kadar yani süpermiş :)

Aynen öyle. Özellikle bakacak kimsesi olmayan anneler için süper. Çok şükür benim annem İzmir'den gelecek oğluma bakmak için. Dedemiz yalnız kalacak ama ne yapalım, torunu için katlanacak sağ olsun :) Sen de gelirsin diyorum ama babam öyle kızı da olsa başkasında kalmayı sevmez. Gelir 2-3 gün kalır ve gider...

seyid koyun seyid çok güzel ve anlamlı canım yaa vakkas baya bi eski

Ali seyid veya seyid ali ilk aklima gelen

Ne alaka canım adak adadı diye oğlunun ismini o koyacak değil ya... Hem o kendi kendine öyle dedi diye de adak falan olmaz, ona kendi kendine gelin güvey olmak denir Adak eğer şöyle olursa atıyorum çikolata alıp çocuklara dağıtacağım, ya da şunu keseceğim gibi olur... Eğer oğluna bu isimleri koymak istemiyorsan sırf o kendi kendine böyle bir karar verdi diye koymak zorunda değilsin canım. Dinen öyle bir gerekçe yok, bil istedim. He diyelim ki rüyanda gördün, dediler sana oğlun olacak ismini bunu koy, bunu bile yapmak zorunda değilsin dinen. Ama tabii böyle bir durumda insanın içinin rahat etmesi için koyuluyor rüyada görülen isimler...

Canım senin kv seni zorla koysun diye adak adadım demiş bence. Öyle şey mi olur canım senin çocuğun için adak mı olur muş. Birde senin eşin mi seydi Vakkas kp mi. Başa istediğin sevdiğin bi isim bul ikinci isim seyid koy. Senin istediğin isim söylenir hem
Harun seyid _ kerem seyid _ ali seyid _ gibi

Aynn bnde arasttrdim yok boyle adak da cocuktan hayr görmezsin dediler

Aynn bnde arasttrdim yok boyle adak da cocuktan hayr görmezsin dediler
Kim dedi güzelim öyle müftülüğe mi sordun. Eşinle birlikte sor oda duysun istersen. İsim koyma işi diğer sorumluluklar gibi anne babaya aittir kötü isimde iyi isimde sizden sorulur 3. Şahıs karışamaz. Yinede sen bilirsin tabi. Ben 9 ay karnında taşıdın heveslerin vardır diye yorum yapıyorum gerisi senin bilceğin iş tabi canım

Esimin adi seydi bn ne koyarsam koyayim onlar seydi vakkas diycek bu bi zatin ismi gercek adi seyid bin vakkas bnde seyid hem gerck hemde daha iyi seydiden die seyid koyayim diyorum koymak zorundayiz malesef kocam anneci biraz bide hayr gormesin cocugundan dediler

Oyle cnm bn kocama seydi diyorum vakkas dile zor geliyo oglumada seyid yanina bi ismdaha koyayim diyorum yanina yakiscak anlamli bi tane ariyorum kimlige seyid ... yazilck
NEDEN KARIŞIYOLAR ANLAMIYORUM BENDE SARE MERCAN KOYUCAM O NE ÖYLE ÇOK UYUMSUZ MERCAN NEYMİŞ YAHU SİZE NE BEN BEĞENMİŞİM BABASI BEĞENMİŞ KİMİ NE İLGİLENDİRİR BİDE ADAK MADAK ÇOK FAZLA KİMSE SORMUŞ ADAK ADARKEN ACABA

HEPSİ ANNECİ CANIM MERAK ETME

Ilk dediginde dedim kv sen oyle diyosun ama bizde ne hayaller kuruyoruz oglum olursa bu kizm olursa bunu koycm vs die dedim bana yaptin baska gelinine yapma dedim uzuldum esimlede cok tartistik evlendigimzden beri bu mevzu var gobek adi koyalim yok ne yapacagimi sasrdim ve pes ettim ilaki koyacklarsa bnim istedigim gibi olsun die seyid e karar kildim

Al benden de o kadar bn 9 ay tasiyim agrisini sizi sini cekeyim onlar keyif sürsün cok kiziyorum kv me ama yapack bisey yok esimin aklina dusrdu bi kere olack

Al benden de o kadar bn 9 ay tasiyim agrisini sizi sini cekeyim onlar keyif sürsün cok kiziyorum kv me ama yapack bisey yok esimin aklina dusrdu bi kere olack
YANİ ÇOCUĞUNU DOĞURACAK KADINA DEĞİLDE HALA ANNELERİNİN AĞZININ İÇİNE BAKIYORLAR YA ŞAŞIYORUM

Benim kv demde hanimkizima kendi adini koymak istedi bu istegini once amcamin cenazesinde yanima oturarak dile getirdi. Cocugun adini buldun mu dedi dusunuyoruz anne dedim. Ben koyucam ikinciyi sen koyarsin dedi. Yoo biz buluruz anne dedim senin ne haddine dedi. Bende esimi arayip annen gidicekmis canim dedim tavir yapip gitti cenazemizden. Birde bayram sabahi kahvaltida cocugun adi ne dedi kendi adini soyleyip bunu koyun dedi. Esimde gobek adi koyariz onu dedi bende gobek adi bile koyamayiz dedim. Gorursun dedi kvcigim. Gecende de oturmaya geldi kimligini ben cikartcam adimi koyucam dedi. Onlar gidince esime annen bazen haddini cok asiyor dedim cevap versen asmaz susma dedi. Offf bu kvdeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…