bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
vallahi kafayı yemiş herkes töbe töbe ay kusura bakma canım ya allah sabır versin

Canım organık dedıgın hanı kolestonun fln var bitkisel yazıyo onlarmı

Yok hayır bilinen Bi marka değil watsons da organik saç boyası diye sorunca iki marka gösteriyorlar biri yeşil kutulu diğeri eskitilmiş kağıtlar gibi kutusu ben eskitilmiş gibi olanı aldım ordaki kız bu daha tercih ediliyo sertifikası da var organik olduğuna dair Dedi. Üzerinde de yazıyor zaten sertifikalı diye. İlk kuaför yapmıştı tüm beyazları kapattı diğerini evde yaptım sanırım erken yaptım beyazlar kapanmamıştı süreye dikkat etmek lazım :)

Kizlar bebis banyosu aldiniz mi? Hangi marka aldiniz? Gorevli kiz banyolari ikiye ayirdi biri copten zararli olan malzemeler cikartilip icinde bpa olmadan uretiliyor digeri ise biberon malzemesinden uretiliyor dedi. Ikisi de bebek icin zararsiz dedi. Kafam karisti.. Siz hangi marka aldiniz? Nerden aldiniz?

Mesela bize de karistilar yok deniz siyasi bi isim yok askerde nolucak ne alakasi var ya dedim kv ye ben bunu istiyorum deniz olacak bitti dedim gecen kaynimda karisti gayet karizmatik bi isim dedim haaa askerde gorur oglun dedi esim hemen yan cizmeye basladi ona da hayir benim oglum ben koycam bitti dedim aaaaaa karsilmasin bencede

H
Herseye maydanoz olmasin o kv den yolarim onu

Tmm canım koy ozaman allah hayırlı evlat versin hepimize.

Ben de kizima ogrettim canim, kardesinin adi ne olcak diyenlere Gülce diyo

Bunaliyor gibi oluyorum ben de canim, kalp atisim hizlaniyor ama oyle disardan fark edilcek kadar degil...
Nefes alamiyorum sanki, ozellikle bi anda yuz ustu uzaninca kaliyorum oyle...

Kızlar ben bugün eski doktoruma gittim yakın diye birde vajinal batma vardı aşı için hemşireye gitmiştim o bi görün dedi.. Kasılma batma normal dedi rahim büyüdüğü için. En son 11 gün önce gitmiştim o günden bu güne 40 gram almış oğlumuz

Bunaliyor gibi oluyorum ben de canim, kalp atisim hizlaniyor ama oyle disardan fark edilcek kadar degil...
Bende de oluyor o ama sirt ustu uzaninca sanki nefesim daraliyo gibi oluyo mecburen yastigimi yukseltmek zorunda kaliyorum

Batma bende de oluyo kuzum endiseleniyodum iyi oldu cok sagol rahatladmmm

Oyyy tesekkur ederiz teyzesi senin prensesler de cok guzeller isim konusuna takilma guzelce anlasirsiniz esinle esim deniz de istemiyodu ama ben koyucam bitti dedim kestirip attim
Insallah Gülce olcak bizimki de
Canim benim buyuk prensesi bi gorsen karnimi öpüp duruyo canim kardesim benim diye diye, insallah dogduktan sonra da boyle devam eder, kiskanmaz bizim kizceler :)

Kizlar kasilmalariniz doktorunuz tarafindan ultrasonda goruluyor mu? Ben 24. Haftadaki muayenede doktoruma sormustum arkadaslar kasilmalarinin oldugunu soyluyor nasil birsey siz muayene de goruyor musunuz ben de var mi diye o da bu haftalar kasilmalar icin cok erken diye cevap vermisti :/

Cnm bu durum kidiye gore degisiyo kimisinin erken basliyo kimisi ise dogum son ayinda hissediyo bu durumu

Geçmiş olsun canım ozaman seninki hamileliktendir inşallah geçer. Ben sağa yada sola yatabiloyorum sadece. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…