bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah oğluna canım. Önümüzdeki ay daha çok almaya başlar. Geçmiş olsun sanada

Kasılması olanlar sayısını ve zaman aralıklarını tarif edebilir mi?

Benim iki üç saatte bir bir defa oluyo.sanki bebek kafayı yada popoyu bıyere yaslıyo gibi sertleşiyor ,ordan çıkıvercek sanıyorum...elimle okşayınca saniye içinde düzeliyor.sivriliyor ya sağa ya sola....

daha once kacti canim 40 uzerine koyarsan toplami kac massalah canim 24 haftadan sonra kilo basliyormus takilma bu arada gecmis olsun canim rabbim sizi korusun

Selam kizlar nasilsiniz ben niye boyleyim hep tedirginim hep huzursuzum adaya hamileyken oyle rahattim ki ama oglusumda bi rahat nefes alamiyorum iyi olmak istiyorum artik bugun parkta yuruyus yapan hamile bi bayan gordum ben simdi yurumeye korkuyorum ada da 5 tur atardim o yuruyus yolunda hep acebalarla geciyor hamileligim

Aynn bnde arasttrdim yok boyle adak da cocuktan hayr görmezsin dediler

Yaa bırak o hayır görmezsin diyenleri. Hatta için rahat etsin diye istersen diyaneti ara da sor. Yok öyle bir şey için rahat etsin. Anlamıyorum ki arkadaş neden karışıyorlar bizim çocuklarımızın isimlerine. Sanki kendileri doguruyorlar... Çok sinir oluyorum böyle anlayışsız insanlara çooook...

Çocuğu da sen doğur deseydin. Allah size sabır versin kızlar. Ben olsam hiç susmaz verirdim ağızlarının payini. Haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hiç...

Canım içini rahat tutmaya çalış lütfen. Pozitif düşün ve pozitif olsun. Kötüyü düşünüp çağırma lütfen... Güzel şeyler düşün herşey çok güzel olacak insallah...

Saol cnm hakimizda hayrlisi olsun

Haklisin bitanem ama dusunuyorum hep bir gun boyle rahatliycakmiyiz diye

Haklisin bitanem ama dusunuyorum hep bir gun boyle rahatliycakmiyiz diye
Canım bak ben ilk oğluma hamileyken sürekli tetikteydim. Ona günlük yazıyordum son cümlem hep aynı beni hiç bırakma oğlum. 28.haftaya hiç bir şey almamıştım bile birşey olursa diye. 28.haftaya geldikten sonra çok şükür oğlum artık dogsan da bir şekilde hayata tutunursun dedim ama olmadı bak. Bu oğlumda ise tamamen teslimiyetçiyim. Rabbim nasip ederse olacak kucağıma alacağım diyorum. Kötü şeyler getirmiyorum aklıma. Kötü şeyler düştüğünde hayır bu oğlumu kucağıma alacağım Rabbimin izniyle diyorum. Hem biz boşuna düşünüyoruz canım. Kaderde ne yazdıysa o, ötesi yok...

Ben önceden sigara içiyordum sırf bebeğim zarar görmesin diye bebek düşünmeden bir yıl önce sigarayı bıraktım. Üzerine titredim oğlumun. Millet hamile posur posur sigara içiyor ama bebeklerini sağ salim kucağına alıyorlar. Diyeceğim o ki biz ne yaparsak yapalım kaderde ne yazıyorsa o...

Cok haklisin kuzum Allah buyuk insallah kucaklarimizi dolduracak

Merhaba teşekkür ederiz tavsiye için benim de şöyle bir önerim var ayva çekirdeğini kurutup az suda 1,2 saat bekletince dolapta jel kıvamına geliyor onu emzirmeden önce sürmek acayip işe yarıyor bende ağlayarak emziriyordum 1,2 hafta deneyince geçti ağrılar arkadaşınıza önerirsiniz belki...

Valla herkes haddini bilmeli bence biraz anlayis ben ne ugraslar verdim bi evlada sahip olmak icin bide bunlarla ugrasamam yani

Benim de 25+ da 750 gr di oglusum doktor haftasiyla uyumlu dedi ama topicte 850 lileri 950 lileri gordukce dedim benim oglusum ufak herhalde doktor senin bebisin kilosu icin ne dedi?

Bende genelde kıyaslamam ama takvimde de yüksek yazıyor o yüzden az almış geldi 3 hafta önce 3 günde almıştı. Doktor iyi dedi zaten eski doktorumdu takibimi yapan değil. Normalde yarın 25+0 olacağız doktor 26 haftalık dedi. Haftası önde gidiyor

Kızlar sağa veya sola yatınca Bebek haretleniyo rahatsız oluyo gibime geliyo diye düz yatmaya çalışıyorum öylede yatamıyorum yine haretleniyo kıpır kıpır oluyo . Gece uykularım kalmadı eskisi gibi gece 2-3 defa tuvalete kalkıyorum . Uykuya aşırı düşkün ben, Benim uykusuz gecelerim şimdiden başladı galiba

Aynen canim ben de evhamli tip degilim ama topicte farki fazla gorunce acaba dedim bak seninki de ondeymis normal o zaman gayet saglikli olsunlar da baska biss istemeyiz valla :) gramlarini yidiklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…