- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #33.641
Maşallah oğluna canım. Önümüzdeki ay daha çok almaya başlar. Geçmiş olsun sanadaKızlar ben bugün eski doktoruma gittim yakın diye birde vajinal batma vardı aşı için hemşireye gitmiştim o bi görün dedi.. Kasılma batma normal dedi rahim büyüdüğü için. En son 11 gün önce gitmiştim o günden bu güne 40 gram almış oğlumuz
daha once kacti canim 40 uzerine koyarsan toplami kac massalah canim 24 haftadan sonra kilo basliyormus takilma bu arada gecmis olsun canim rabbim sizi korusunKızlar ben bugün eski doktoruma gittim yakın diye birde vajinal batma vardı aşı için hemşireye gitmiştim o bi görün dedi.. Kasılma batma normal dedi rahim büyüdüğü için. En son 11 gün önce gitmiştim o günden bu güne 40 gram almış oğlumuz
Aynn bnde arasttrdim yok boyle adak da cocuktan hayr görmezsin dediler
Benim kv demde hanimkizima kendi adini koymak istedi bu istegini once amcamin cenazesinde yanima oturarak dile getirdi. Cocugun adini buldun mu dedi dusunuyoruz anne dedim. Ben koyucam ikinciyi sen koyarsin dedi. Yoo biz buluruz anne dedim senin ne haddine dedi. Bende esimi arayip annen gidicekmis canim dedim tavir yapip gitti cenazemizden. Birde bayram sabahi kahvaltida cocugun adi ne dedi kendi adini soyleyip bunu koyun dedi. Esimde gobek adi koyariz onu dedi bende gobek adi bile koyamayiz dedim. Gorursun dedi kvcigim. Gecende de oturmaya geldi kimligini ben cikartcam adimi koyucam dedi. Onlar gidince esime annen bazen haddini cok asiyor dedim cevap versen asmaz susma dedi. Offf bu kvdeler.
Selam kizlar nasilsiniz ben niye boyleyim hep tedirginim hep huzursuzum adaya hamileyken oyle rahattim ki ama oglusumda bi rahat nefes alamiyorum iyi olmak istiyorum artik bugun parkta yuruyus yapan hamile bi bayan gordum ben simdi yurumeye korkuyorum ada da 5 tur atardim o yuruyus yolunda hep acebalarla geciyor hamileligim
Yaa bırak o hayır görmezsin diyenleri. Hatta için rahat etsin diye istersen diyaneti ara da sor. Yok öyle bir şey için rahat etsin. Anlamıyorum ki arkadaş neden karışıyorlar bizim çocuklarımızın isimlerine. Sanki kendileri doguruyorlar... Çok sinir oluyorum böyle anlayışsız insanlara çooook...
Çocuğu da sen doğur deseydin. Allah size sabır versin kızlar. Ben olsam hiç susmaz verirdim ağızlarının payini. Haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hiç...
Canım içini rahat tutmaya çalış lütfen. Pozitif düşün ve pozitif olsun. Kötüyü düşünüp çağırma lütfen... Güzel şeyler düşün herşey çok güzel olacak insallah...
Haklisin bitanem ama dusunuyorum hep bir gun boyle rahatliycakmiyiz diyeYaa bırak o hayır görmezsin diyenleri. Hatta için rahat etsin diye istersen diyaneti ara da sor. Yok öyle bir şey için rahat etsin. Anlamıyorum ki arkadaş neden karışıyorlar bizim çocuklarımızın isimlerine. Sanki kendileri doguruyorlar... Çok sinir oluyorum böyle anlayışsız insanlara çooook...
Çocuğu da sen doğur deseydin. Allah size sabır versin kızlar. Ben olsam hiç susmaz verirdim ağızlarının payini. Haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hiç...
Canım içini rahat tutmaya çalış lütfen. Pozitif düşün ve pozitif olsun. Kötüyü düşünüp çağırma lütfen... Güzel şeyler düşün herşey çok güzel olacak insallah...
daha once kacti canim 40 uzerine koyarsan toplami kac massalah canim 24 haftadan sonra kilo basliyormus takilma bu arada gecmis olsun canim rabbim sizi korusun
Canım bak ben ilk oğluma hamileyken sürekli tetikteydim. Ona günlük yazıyordum son cümlem hep aynı beni hiç bırakma oğlum. 28.haftaya hiç bir şey almamıştım bile birşey olursa diye. 28.haftaya geldikten sonra çok şükür oğlum artık dogsan da bir şekilde hayata tutunursun dedim ama olmadı bak. Bu oğlumda ise tamamen teslimiyetçiyim. Rabbim nasip ederse olacak kucağıma alacağım diyorum. Kötü şeyler getirmiyorum aklıma. Kötü şeyler düştüğünde hayır bu oğlumu kucağıma alacağım Rabbimin izniyle diyorum. Hem biz boşuna düşünüyoruz canım. Kaderde ne yazdıysa o, ötesi yok...Haklisin bitanem ama dusunuyorum hep bir gun boyle rahatliycakmiyiz diye
Maşallah oğluna canım. Önümüzdeki ay daha çok almaya başlar. Geçmiş olsun sanada
Benim de 25+ da 750 gr di oglusum doktor haftasiyla uyumlu dedi ama topicte 850 lileri 950 lileri gordukce dedim benim oglusum ufak herhalde doktor senin bebisin kilosu icin ne dedi?Amin cümlemizi canım.
765 gram olmuş canım. 32 cm boyu
Cok haklisin kuzum Allah buyuk insallah kucaklarimizi dolduracakCanım bak ben ilk oğluma hamileyken sürekli tetikteydim. Ona günlük yazıyordum son cümlem hep aynı beni hiç bırakma oğlum. 28.haftaya hiç bir şey almamıştım bile birşey olursa diye. 28.haftaya geldikten sonra çok şükür oğlum artık dogsan da bir şekilde hayata tutunursun dedim ama olmadı bak. Bu oğlumda ise tamamen teslimiyetçiyim. Rabbim nasip ederse olacak kucağıma alacağım diyorum. Kötü şeyler getirmiyorum aklıma. Kötü şeyler düştüğünde hayır bu oğlumu kucağıma alacağım Rabbimin izniyle diyorum. Hem biz boşuna düşünüyoruz canım. Kaderde ne yazdıysa o, ötesi yok...
Ben önceden sigara içiyordum sırf bebeğim zarar görmesin diye bebek düşünmeden bir yıl önce sigarayı bıraktım. Üzerine titredim oğlumun. Millet hamile posur posur sigara içiyor ama bebeklerini sağ salim kucağına alıyorlar. Diyeceğim o ki biz ne yaparsak yapalım kaderde ne yazıyorsa o...
Kilosu gayet iyi bence etkilenme canım.Saol canım. Su fazla diye meyve yemeyi falan bıraktıydım o etkiledi galiba
Merhaba teşekkür ederiz tavsiye için benim de şöyle bir önerim var ayva çekirdeğini kurutup az suda 1,2 saat bekletince dolapta jel kıvamına geliyor onu emzirmeden önce sürmek acayip işe yarıyor bende ağlayarak emziriyordum 1,2 hafta deneyince geçti ağrılar arkadaşınıza önerirsiniz belki...Evet Can'ım doğumla ve doğum sonrası pek etkisi olmuyor. İlk 15 gün emzirirkende kullandım sonra bıraktım göğüs uçlarımda oldukça büyükemzirirken kremi sürünce hafif silmek yeterli Bi zararı yok bebeğe. Ama ne çatlamam oldu nede başka sıkıntı. Lütfen alın kremlerinizi şuan arkadaşım ağlayarak emziriyor bu dakikadan sonra malesef yapılacak pek bişey yok.
Valla herkes haddini bilmeli bence biraz anlayis ben ne ugraslar verdim bi evlada sahip olmak icin bide bunlarla ugrasamam yaniMesela bize de karistilar yok deniz siyasi bi isim yok askerde nolucak ne alakasi var ya dedim kv ye ben bunu istiyorum deniz olacak bitti dedim gecen kaynimda karisti gayet karizmatik bi isim dedim haaa askerde gorur oglun dedi esim hemen yan cizmeye basladi ona da hayir benim oglum ben koycam bitti dedim aaaaaa karsilmasin bencede
Benim de 25+ da 750 gr di oglusum doktor haftasiyla uyumlu dedi ama topicte 850 lileri 950 lileri gordukce dedim benim oglusum ufak herhalde doktor senin bebisin kilosu icin ne dedi?
Kilosu gayet iyi bence etkilenme canım.
Aynen canim ben de evhamli tip degilim ama topicte farki fazla gorunce acaba dedim bak seninki de ondeymis normal o zaman gayet saglikli olsunlar da baska biss istemeyiz valla :) gramlarini yidiklerim :)Bende genelde kıyaslamam ama takvimde de yüksek yazıyor o yüzden az almış geldi 3 hafta önce 3 günde almıştı. Doktor iyi dedi zaten eski doktorumdu takibimi yapan değil. Normalde yarın 25+0 olacağız doktor 26 haftalık dedi. Haftası önde gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?